Gecenin köründe konuya 2-3 mesaj ancak gelicek ama en güzel saatler bunlar o yüzden şimdi açayım dedim. Hayata bir daha gelemeyecek olmanız gerçeği sizi nasıl etkiliyor ? Mesela liseyi bitirenlerimiz gelişmiş ülkelerdeki lise imkanlarını edinemeyecek ne bileyim atıyorum bilenler bilir japonyada her yıl 2 hafta süreyle lise festivalleri olur şahane geçer bildiğim kadarıyla, her lisenin buradaki üniversiteler kadar etkin etkinlik kolları olur ben orada lise okuyamayacağımı her aklıma getirdiğim de hayat o an bana iğrenç geliyor, aynı şekilde gelişmiş ülkelerdeki üniversitelerde sadece tüm gençlik yıllarını veren azınlığımız gidebilecek buradaki çoğunluk burada ortalama bi üniversite hayatı yaşayacak belki yaşayamayacak, evlenecek her gün şehit haberi okuyacak sonra ölüp gidecek zebani onu zindana atıcak felan Öyle işte buda böyle bi anım olsun. Harbi var mı benim gibi düşünen yoksa depresyonda felan mıyım ?
Burada bir şey yok da öteki taraftan umutluyuz.
Zebani kısmında güldüm bu arada.
herkes yeri geldiğinde düşünmüştür ancak hayat devam ediyor ve bir kere geliyorsun demem odur ki şov mast go an
Bende bu aralar bu konuyu baya dusunmekteyim . Ben yemek yerken disarida ac bir suru insan var bu onlarin secimimi hayir benim secimim mi hayir sadece bize sunulan hayati oyle boyle yasamaya calisiyoruz . Aslinda yazilmasi gereken bir suru sey var ama konu dine kayar konuya yazik etmeyelim .
Edit : Nedendir bilmiyorum ama aciklama hissiyati duydum inancli ve maneviyati yuksek bir insanim