Şimdi Ara

'hayat üçgeni'; deprem hakkında-önemli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş hep olumsuz yönlerine bakarım ben işin bu yaptığımın bana getirisi ne olur önceden kestirebilmek için, kusura bakma ama sabitlediğin şey ( duvar ) bina'ya ait ve ( Allah muhafaza ) kötü bir durumda sabitlediğin yerin, sabit kalacağı garanti değil. Kusura bakma biliyorum bunlar hep kötü tarafı ama ben sadece yardımcı olmak istiyorum, demoralize etmek değil niyetim. Umarım yanlış anlaşılmam.

Saygılarımla...

Not : Sanırım bunların, bu topikte konuşulmaması gerek. Bunun için farklı bir topik açılsa daha verimli olur kanaatimce ve mümkün ise buradaki mesajları silip sadece konuyla ilgili olanların eklenmesi daha iyidir. Ben kendi mesajlarımı ( bu hariç ) siliyorum.

Not : Bence bir süre değil, sürekli üst konu halinde kalması çok daha iyi olur. Çünkü bir müddet sonra deprem hakkındaki herşey unutuluyor ( Adana, Gölcük, Düzce, vb. ) en azından sürekli üst konu olarak durursa insanların aklında da kalır ve belki forum'a sonradan üye olanlar da faydalanır bu bilgilerden. Ancak başlığın değiştirilip daha dikkat çekici ( DEPREM ANINDA YAPILMASI GEREKENLER gibi ) bir başlık yapılabilir. Ben sürekli üst konu olmasından yanayım.

saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halook -- 22 Ekim 2005, 4:52:40 >

• Depremden nasıl korunmamız gerektiği çok güzel anlatılmış. Yalnız şu an yardıma ihtiyacı olan milyonlarca Pakistanlı kardeşimiz var. Yardımlarımız esirgemeyelim arkadaşlar...

BU HABERİ OKUYUN
  • DEPREM OLURKEN SAKIN APARTMANIN ALT KATLARINA DOĞRU KAÇMAYIN.EĞER KAÇACAKSANIZ APARTMANIN ÇATISINA DOĞRU KAÇIN.ÇÜNKÜ APARTMAN YIKILIRSA ZATEN SİZİN KAÇTIĞINIZ YER EZİLECEKTİR.OYSA Kİ SON KAT VE ÇATI BÜYÜK İHTİMALLE YIKILMAYACAK VE YAŞAMA ŞANSINIZ ARTACAKTIR.

BUNU JAPONLAR SÜREKLİ UYGULUYORLAR.DEPREM DURAR DURMAZ HERKES ÇATIYA KAÇIYOR.BİZİM İNSANLARIMIZ İSE SON KATTA BİLE OTURSA AŞAĞI KAÇMAYA ÇALIŞIYOR.ÇOK YANLIŞ BİR UYGULAMA
  • arkadaşlar kafa karıştırmak istemem ama bugün bir mail aldım bu öneriler hakkında

link şu

http://www.iahep.org/ev/ahep1_4.htm

quote:

Douglass Copp: Tehlikeli Öneriler

DOUGLAS COPP – BİR ŞEHİR EFSANESİNDEN DE BETER: TEHLİKELİ ÖNERİLER…
  • quote:

Orjinalden alıntı: halook

Kardeş hep olumsuz yönlerine bakarım ben işin bu yaptığımın bana getirisi ne olur önceden kestirebilmek için, kusura bakma ama sabitlediğin şey ( duvar ) bina'ya ait ve ( Allah muhafaza ) kötü bir durumda sabitlediğin yerin, sabit kalacağı garanti değil. Kusura bakma biliyorum bunlar hep kötü tarafı ama ben sadece yardımcı olmak istiyorum, demoralize etmek değil niyetim. Umarım yanlış anlaşılmam.

Saygılarımla...

Bina yıkılmazsa eşyalar devrilebilir ve onlarda ciddi yaralanmalara sebep olabilir...

quote:

Orjinalden alıntı: nofrost

DEPREM OLURKEN SAKIN APARTMANIN ALT KATLARINA DOĞRU KAÇMAYIN.EĞER KAÇACAKSANIZ APARTMANIN ÇATISINA DOĞRU KAÇIN.ÇÜNKÜ APARTMAN YIKILIRSA ZATEN SİZİN KAÇTIĞINIZ YER EZİLECEKTİR.OYSA Kİ SON KAT VE ÇATI BÜYÜK İHTİMALLE YIKILMAYACAK VE YAŞAMA ŞANSINIZ ARTACAKTIR.

BUNU JAPONLAR SÜREKLİ UYGULUYORLAR.DEPREM DURuR DURMAZ HERKES ÇATIYA KAÇIYOR.BİZİM İNSANLARIMIZ İSE SON KATTA BİLE OTURSA AŞAĞI KAÇMAYA ÇALIŞIYOR.ÇOK YANLIŞ BİR UYGULAMA

8-10 saniye içinde dışarı çıkabiliyorsak evden neden aşağıya doğru koşupta çıkmayalım ki?

quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

arkadaşlar kafa karıştırmak istemem ama bugün bir mail aldım bu öneriler hakkında

link şu

eee biz şimdi neye inanacağız?

• Bunu dün bi yerde okumuştum
    Çok güzel anlatıyo adam

Teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Azimkar

arkadaşlar kafa karıştırmak istemem ama bugün bir mail aldım bu öneriler hakkında

link şu

quote:

Douglass Copp: Tehlikeli Öneriler

DOUGLAS COPP – BİR ŞEHİR EFSANESİNDEN DE BETER: TEHLİKELİ ÖNERİLER…

acaip kafam karıştı

fakat son zamanlarda AKUT a yapılanlar ile verilen linkteki eleştirilere bakınca bir kıskançlıkta sezmiyor değilim

• artık bunları bilmek günlük hayatın bir parçası oldu.
  • teşekür ben çok korkuyodum depremden bıraz daha bilinçliyim artık saoluunn
  • ya 1999 depremini yaşamış biri olarak 2 kere alkışlıyorum
  • kapalı yerde kalma korkusu olanlar saklanmayıp ayakta dimdik dursa ve ölse bu intihar sayılmaz dimi?
  • Merhaba, Doug Copp. adındaki şahsın yazıları tamamen palavraymış sizde bunu tutup zamanında sabit başlık yapmışsını birde tebrik etmişsiniz. bakınız :http://www.iahep.org/ev/ahep1_4.htm
    Resmen dumur oldum bu yazılanları okuyunca...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.