Şimdi Ara

Hayat Pay ile 100 TL değerinde Shell Yakıt Puan HEDİYE! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
3
Favori
4.358
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • sms onayı geldi, haber veren arkadaşa teşekkürler.

• Haber veren arkadaşa teşekkürler ben de aldım kod ve katılım sağladım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rdydm kullanıcısına yanıt

Nasıl alınıyor ki

• sarkat kullanıcısına yanıt
    Hocam uygulamaya üye olduk aldık ekstradan hayat finans a üye olmadık

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • rdydm kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam aldım

• shellden bildirim geldi bugün hayatpay kodlar yine aktif sanırım, bir önceki sayfada linki paylaşmıştım mobil uygulama üzerinden yeni üyeliğe 150 lira veriyor, 100 lirada hayatpay uygulamasından toplamda 250 lira yakıt puan yükleniyor. yeni bir telefon numarası ile uygulamadan üye olun daha sonra hayatpay uygulamasından aldığınız kodu sms gönderin 2 gün içinde 25000 puan yükleniyor (250 TL)

Hayat Pay ile 100 TL değerinde Shell Yakıt Puan HEDİYE!

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt

yeni üye olsak daha önce girdiğimiz bir plakayı girebiliyor muyuz

• b0Ni kullanıcısına yanıt

istasyona gittiğinizde pompacı arkadaşa puan kullanacağım diyorsunuz sizden kart numarası isteyecek, shell uygulamasını açıp en altta ortada kartım yazan yere tıklıyorsunuz ve kart no çıkıyor ekrana, o kart numarasını söylüyorsunuz ve daha sonra sms ile kod geliyor o kodu pompacıya söyleyince puan kullanılıyor. muhtemelen olur yani üyelik telefon numarası ile olduğu için sms onayına bakıyor puan kullanımı.

deneyince tecrübelerinizi paylaşırsınız 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: DexterFringe

istasyona gittiğinizde pompacı arkadaşa puan kullanacağım diyorsunuz sizden kart numarası isteyecek, shell uygulamasını açıp en altta ortada kartım yazan yere tıklıyorsunuz ve kart no çıkıyor ekrana, o kart numarasını söylüyorsunuz ve daha sonra sms ile kod geliyor o kodu pompacıya söyleyince puan kullanılıyor. muhtemelen olur yani üyelik telefon numarası ile olduğu için sms onayına bakıyor puan kullanımı.

deneyince tecrübelerinizi paylaşırsınız 👍

Şu dediğiniz kart no vererek kullanma işini 4 istasyonda denedim yapamadılar. Hemen plaka giriyorlar. diyorum kart no gir sonra plaka gözükecek. yok ilk plakayı giriyor illa orda da puan çıkmıyor.

• DexterFringe D kullanıcısına yanıt
    Direkt plakayla kullanmıştım daha önce sanırım kart no vermedim hiç, diğer hesaptaki plakayı değiştirdim yeni hesap açıp aracın plakayı girdim.

Böyle olur herhalde yeni üye 150 ile birleşir 250 kullanırız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 12 Ocak 2025; 11:41:15 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    İşin ilginci opette mesela aynı plakayı kayıt ettirmiyor. Shell de iki farklı hesapta aynı plakaya izin veriyor. Puan kullanımında hangi hesaptan alacak acaba

• paramedik86 P kullanıcısına yanıt

araç benzinli olduğu nerede kart kampanyası olursa oradan alıyorum genelde shell pek yolumun üstü değil zaten ama geçen ay diğer araçla gittiğim ilk istasyonda puan kullanacağım dedim direkt kart no ile işlem yaptılar normali nasıldır bilmiyorum o yüzden. zaten önceden fiziki kart varken pompada kartı okutuyorlardı yani plaka yeni mi geldi yoksa kolayına mı kaçıyorlar fikrim yok bu konuda.

yeni araç aldınız plakayı değiştirmediniz diyelim, önceki sahibi mevcut plakayla shell hesabı açmış sizde açtınız neye göre işlem yapacak puan hangi hesaba gidecek , mantıken uygulamadaki kart numarasının devreye girmesi lazım yoksa bir esprisi kalmıyor olayın, bu şekilde olmazsa aracın eski sahibi senin puanını tanıdık istasyonda pek ala kullanabilir plakayı söyleyerek.

• tek plakaya bir kac kod yukleniyor mu acaba,evdekilere kayit acip tek plkaya kod alsak ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar iki farklı hesapta aynı plaka tanımlı olanlar için puan kullanımını şöyle yaptım. Sizde öyle yaparsanız puanları harcarsınız. Önce plaka giriyor ve telefona kod geliyor. Diğeri ise bende o hesabın fiziki kart vardı. Onuda shell kartı çekerek kullandım. Bende şöyle bir şans oldu. Plakayı girince fiziki kart olmayan hesabınki için sms geldi. Dolayısı ile biri plaka diğerini fiziki kart ile kullandım. Bilginiz olsun dostlar.

• Ayne plakaya tekrar yükleme yapılıyor mu, deneyen oldu mu?

• Shell akaryakıt istasyonlarında
    fiziki Shell club smart kart
    veriyorlar mı acaba?

yakınımda Shell olmadığı için soramadım

Yeni "fiziki Shell club kart" alıp kampanyalardan duble faydalanan oldu mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vitriol -- 19 Şubat 2025; 22:50:28 >
  • vitriol kullanıcısına yanıt
    Gerek yok hocam, yakıt alırken pompacıya puan kullanacağım diyin. Kaç puan var soracak. 100 tl için 105 tl girecek yakıt ekranına. size sms gelecek, üstüne 5 tl vereceksiniz.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.