Arkadaşlar çok boştayım nolur yardım edin. Ben birini seviyorum oda beni seviyor sürekli bunu dillendiriyor bi şekilde hissettiriyor. Arkadaşlarıyla vs tanıştırıyor. Ailesiyle tanıştırcağını söylüyor. Bu kadar sevmemize ragmen hala tamamen sevgili olmak için zaman istiyor. Zaman sorun değil verim de nereye kadar. Önceki sevgilisi benim kız ayrılınca intihara kalkışmış vs o yüzden çok kötü anıları var bunları unutmam gerek bana bunları unuttur zaman ver gerisi güzel olacak diyor. Sizce ne yapmalıyım? Nasıl davranmalıyım? Eski sevgilisini yaptıgı kötülükleri nasıl unuttururum? Kızda ona karşı nefret var en ufak birşey dahi yok çok kötü burda anlatılmıyacak şeyler yapmış. Napim? Nasıl davranim? Nasıl unutturim?
Dejavu! Bu yazıların aynısını önceden okuduğuma eminim bu forumda.
her zaman denilecek şey kendine saygı duy istediği zamanı ver, seviyorsan ama birde düşün geçmişte çocuk buna tecavüzmü etti acaba:S aklına kötü bişe sokmak istemiorum ama
quote:
Orijinalden alıntı: pasaliyiz.biz
Dejavu! Bu yazıların aynısını önceden okuduğuma eminim bu forumda.
Ben 18 yaş altı gelmesin diye yazmıştım ve konum silinmişti ordan hatırlıyor olabilirsin.
quote:
Orijinalden alıntı: hackerist
her zaman denilecek şey kendine saygı duy istediği zamanı ver, seviyorsan ama birde düşün geçmişte çocuk buna tecavüzmü etti acaba:S aklına kötü bişe sokmak istemiorum ama
Yok bu ihtimali ben zaten biliyordum ve açıkca konuştuk bu tip şeyler yok. Kız gayet muhafazakar çizgilerde yaşamını sürdürüyor. Babasının yanında telefonla vs. konuşamıyor. Görüştüğümüzde vs. utanıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme