Şimdi Ara

Hayat bir rüyadan ibaret olabilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çocukluğumdan beri böyle bir hise kapılıyorum. Sanki her şey hayal ve vehim gibi, her şeyi kendimle özleştiriyorum. Şuanda değişik duygular hissediyorum lütfen bir yardım edin bana. Kendimi çok güçlü hissediyorum fakat herkes sen kafayı tırlatmışsın deyince önce dibe vurup, sonra bu histen vazgeçmek istiyorum fakat yapamıyorum. Kurtulmak istiyorum fakat doğuştan gelen bir şey bu sanki.
    Not: Tasavvuf gibi mistisizm kokan ilimlere ilgim arttı ve bu yüzden başıma gelmeyen kalmadı.

• Aslında hepimiz uykudayız rüya görüyoruz uyuyunca aslında uyanıyoruz gerçek hayat başlıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ruyadan ziyade her beynin senkronize olarak olaylari yasamasi gibi hissediyorum yani gercek degil sadece beynin icinde donen bir seymis gibi..

• bu konuyu açan 92357213598236 kişisiniz tebrikler
  • quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Senin Ahmet Mahmut Ünlü olmandan,şüphelenmiyor değilim?
  • Kerim boyle ruyayi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • eyvah yine matrix muhabbeti başlayacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vahdet-i Vucuddd

quote:

Orijinalden alıntı: y u do dis

Senin Ahmet Mahmut Ünlü olmandan,şüphelenmiyor değilim?

Neden hocam , amacım Ahmet Hocaefendiyi gözünüze sokmak değil. Sorunuzun cevabı bu hadis-i şerifin şerhinde yatıyor olabilir , yardımcı olmak istedim.

• Aslında şu an dünyada hepimiz kapalı şuurla bulunmaktayız, ufacık insan bedenlerinin içine tıkılmış koskocaman enerjileriz aslında ve insan zihninin etkisi altındayız bence. Ancak öldüğümüzde -ya da ölmek demeyelim buna- dünyadaki yaşantımızı sonlandırıp gerçek evimize döndüğümüzde gözümüzün önünde ki perde kalkacak ve işte o zaman özümüze dönmüş olacağız. Zaman zaman içimizde duyduğumuz anlam veremediğimiz özlem de budur zaten, eve gitme özlemimiz...İnşallah bu his doğrudur yoksa...
  • Şuan rüyamdan yazıyorum soruları alıyım
  • Olmaz olsun böyle rüya.. Rüya dediğin güzel olur bu berbat.
  • Milletin kafası güzel bu gece

• rüyadaysak ozaman yatarken biz ne görüyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

Olmaz olsun böyle rüya.. Rüya dediğin güzel olur bu berbat.

Güzel olur diyorsunuz fakat kabuslarda oluyor bazen
  • Kardeş sen bi doktora görün

• quote:

Aslında şu an dünyada hepimiz kapalı şuurla bulunmaktayız, ufacık insan bedenlerinin içine tıkılmış koskocaman enerjileriz aslında ve insan zihninin etkisi altındayız bence. Ancak öldüğümüzde -ya da ölmek demeyelim buna- dünyadaki yaşantımızı sonlandırıp gerçek evimize döndüğümüzde gözümüzün önünde ki perde kalkacak ve işte o zaman özümüze dönmüş olacağız. Zaman zaman içimizde duyduğumuz anlam veremediğimiz özlem de budur zaten, eve gitme özlemimiz...İnşallah bu his doğrudur yoksa...

bu enerji dediğin ruh mu ? İnsan ölünce ruhu nereye gidiyor ?
  • Burada ölünce aynı hayata 5 yaşında kendin olarak başlıyorsun. çok kötü, ağlayasım geldi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EkmekArasıKupŞeker

quote:

Aslında şu an dünyada hepimiz kapalı şuurla bulunmaktayız, ufacık insan bedenlerinin içine tıkılmış koskocaman enerjileriz aslında ve insan zihninin etkisi altındayız bence. Ancak öldüğümüzde -ya da ölmek demeyelim buna- dünyadaki yaşantımızı sonlandırıp gerçek evimize döndüğümüzde gözümüzün önünde ki perde kalkacak ve işte o zaman özümüze dönmüş olacağız. Zaman zaman içimizde duyduğumuz anlam veremediğimiz özlem de budur zaten, eve gitme özlemimiz...İnşallah bu his doğrudur yoksa...

bu enerji dediğin ruh mu ? İnsan ölünce ruhu nereye gidiyor ?

Ölmek diye bir şey yok işte aslında öyle hissediyorum ve ruhun tek kaynak olduğuna inanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: iboocum

Aslında hepimiz uykudayız rüya görüyoruz uyuyunca aslında uyanıyoruz gerçek hayat başlıyor

Bunu yazmak için girmiştim. Çıkıyorum. İçimde hep böyle bir şüphe vardır.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.