Şimdi Ara

Hayao Mizaki Tarzı Yönetmen

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hayao mizakinin howls moving castle,rüzgarlı vadi,ruhların kaçışı adlı anime filmlerini izledim ve çok beğendim. Fantastik yaratıcılığına hayran kaldım. Hayao Mizaki gibi fantastik anime filmler yapmış kaliteli yönetmen arıyorum, hatta anime film tavsiyesi de yapabilirsiniz.

Fantastik olması zorunludur :)

• Listedeki tüm filmleri izle.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkahan

Listedeki tüm filmleri izle.

Merhaba, Bu listedeki filmler sizde mevcut mu acaba? Bulduğum bütün linkler krık çıkıyor :/ hayao miyazakinin 10 dvd lık collection setini aldım, ama sizin arşiv baya güzel görünüyor ^.^
  • Not alalım yazın iş yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenfiz

quote:

Orijinalden alıntı: serkahan

Listedeki tüm filmleri izle.

Merhaba, Bu listedeki filmler sizde mevcut mu acaba? Bulduğum bütün linkler krık çıkıyor :/ hayao miyazakinin 10 dvd lık collection setini aldım, ama sizin arşiv baya güzel görünüyor ^.^

selam.
    çoğu mevcut.
    bu liste eski liste. hard disk bozuldu bende. yüksek çözünürlükllerini indirdim. ankara da iseniz, verebilirim. diğer türlü zor gibi her bir film 6-7GB. derseniz ki harici hd yollarım kaydeder misiniz? kargoyu karşılarsanız oda olur.

İyi günler.

• serkahan S kullanıcısına yanıt
    merhaba toplam kaç gb acaba filmler?
  • serkahan S kullanıcısına yanıt
    Selam, olur kardesım coook makbule gecer, bende harıcı dısk var, onu yollarım ıcıne atarsınız, kargo ucretlerını ben karsılarım, mng ıle anlasmam var, pm atarsanız sevınırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skins

merhaba toplam kaç gb acaba filmler?

200-300 gb arası HD ler farklı olduğu için mükerrer animeler var.
    bonus olarakta
    Studio Ghibli 25 Years Concert (BluRay, 1080p)(1080p_H.264-AAC) "youtbe de tek parçası var mutlaka izleyin"

mevcut şuan ki liste "diğer liste HD bozulduğu için Kami'nin rahmetine kavuştu"

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.