Şimdi Ara

Hayallerin İçin Mezuna Kalmak Bu Kadar Mı Kötü? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.125
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hayallerin için mezuna kalmak kötü bir şey değildir ki muhteşem bir şeydir.Senin seninle aynı sıralamaya sahip olup da hayallerinden vazgeçen kişilerden daha cesur olduğunu gösterir.Geçen sene 17k dan tıp için mezuna kaldım o laf yapan kişilerin asla ulaşamayacağı yerleri elimin tersiyle itmeme rağmen sanki turkiye sonuncusu olmuşsun gibi sana davranırlar bunu umursamamayı ogrenmen lazım bunu depresyon sebebi olarak değil hırs kaynağı olarak görmen lazım başka türlü kazanamazsın. Bu sene tıp fakültesini kazandım ve o en zor surecinde seni desteklemeyen insanlar,bütün motivasyon düşürücü cümleleri sarf eden kendileri değilmiş gibi tebrik edip canım cicim yapıyorlar.Eger ki bu sene istediğini almazsan kendilerini haklı cikaracaklar git ve onları sustur!Hayatına sadece sen yön verebilirsin kimseye izin verme kardeşim yolun açık olsun (kimse bana bunlari soylememisti bari ben size yardımcı olayım )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heparin345 -- 14 Ağustos 2016; 13:01:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşım bende ilk sene hukuk istiyodum sonra sınıf öğretmenliği tuttuğu halde yazmadım çunki hedefim vardi 4 senelik kararlıydım ben avukat olacaktim ve mezuna kaldım dersler başladı kasım ayı gibi bu sefer ağlamaya başladım çunkü ben hukuk istemiyodum keşke ögretmen olsaydım niye mezuna kaldım falan diye ağlıyodum.Birgün derste matematik öğretmenim üniversitedeyken iktisat dersinde gördüklerini anlattı ya dedim iste benim aradigim bölüm bu ama aklımda öğretmenlik vardı hala farkettim ki öğretmen olmayı da çok istemiyorum bu sefer hedefim maliye/iktisat oldu.Bu sene maliye kazandım ve inan hukuk ya da öğretmenlik kazansam bu kadar sevinmezdim.Sonradan ögrendim ki eğitim sisteminde değisiklik mi ne olacakmis sinif ogretmenliklerini pek onermiyolar iyiki dedim iyiki mezuna kalmisim iyiki hukuktan vazgecmisim.Hani her şerde bir hayır vardir derler ya aynen öyle yalnızca cok calis hayallerin için savaş istediğin yer inşallah olur :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam okulunuz iyi bir lise miydi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FenLiseliMezunAlman kullanıcısına yanıt
    Evet 490 paunla gitmiştim sbsde en düşük 65 mi ne almıştı, sınıflar 15 kişilikti falan
  • hocam arkadaşlarınız üniversiteye gidince üzülmediniz mi
    hala kararınızın arkasında mısınız

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • FenLiseliMezunAlman kullanıcısına yanıt
    Tabii ki arkasındayım. Ben zaten arkadaşlarımın gittiği ünilere gitmcektim ki,
  • çizik yemiş bizimki

• Ee mi istiyon Cs mi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.