Şimdi Ara

Hayallerimi Çaldılar / Hedefsizce Okuyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pilot olmayı çok istiyordum geçen sene koluma cam düştü ( artık nefretle baktığım insan topu cama attı ve cam düştü ) haliyle dikiş izleri kaldı kolumda .. pilot olmak içinde iz olmaması gerekiyo :(
    gittim düz liseye kaydımı yaptırdım , günlerce ağladım .. hedefsiz hedefsiz , bozuk psikolojiyle 1 seneyi okudum sonuçmu ? SINIFTA KALDIM bu sene tekrar okucam ama çalışıcam bu sene

en büyük hayalim pilot olmaktadı odamda uçak maketleri bile var , küçüklüğümden beri alırdım , hergece hayal kurardım uçak geçerken hayranlıkla izlerdim ama artık sadece hayal :(
    bir insan geliyo ve sizin bütün hayallerinizi , geleceğinizi , yaşantınızı elinde alıyo ve onun hayatına hiç birşey olmuyo sadece isiznkine oluyo :(

aradan 1 sene geçti ama üzüntülüyüm , pilot olmayı , o f16 ların içinde uçmayı çok istiyordum efkarlandım :(

• efkarlandıysan al bir ufak yada en iyisi bebe al sen bir tane ,bak nasıl pilot oluyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

Pilot olmayı çok istiyordum geçen sene koluma cam düştü ( artık nefretle baktığım insan topu cama attı ve cam düştü ) haliyle dikiş izleri kaldı kolumda .. pilot olmak içinde iz olmaması gerekiyo :(
    gittim düz liseye kaydımı yaptırdım , günlerce ağladım .. hedefsiz hedefsiz , bozuk psikolojiyle 1 seneyi okudum sonuçmu ? SINIFTA KALDIM bu sene tekrar okucam ama çalışıcam bu sene

en büyük hayalim pilot olmaktadı odamda uçak maketleri bile var , küçüklüğümden beri alırdım , hergece hayal kurardım uçak geçerken hayranlıkla izlerdim ama artık sadece hayal :(
    bir insan geliyo ve sizin bütün hayallerinizi , geleceğinizi , yaşantınızı elinde alıyo ve onun hayatına hiç birşey olmuyo sadece isiznkine oluyo :(

aradan 1 sene geçti ama üzüntülüyüm , pilot olmayı , o f16 ların içinde uçmayı çok istiyordum efkarlandım :(

Zorla hayallerini biraz.Vazgeçme.Ne biliyorsun belki günün birinde bir havayolu şirketi açarsın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• ben de savaş pilotu olmayı çok istiyordum ama 4.50 derece miyopla olunmuyor malesef. sivil havacılık da düşünebilirsin ?
  • dostum o şekilde düşünme her işte hayır vardır de belki de o cam koluna düşmeseydi sen pilot olacaktın ve kullandığın düşecekti
  • saf olma f16ya takılıp kalmışsın. uçmak isteyen adam için microlight ta aynıdır cessna da aynıdır b747de aynıdır. sen pilot olmayı değil ergen zihniyle f16 kullanmayı düşünmüşsün zamanında. pilot olcam diyosan da otur çalış kastır lisede git üniversitesini oku ticari uçak pilotu ol nedir bu savaş uçağı pilotluğunda anlamadım. bkz. anadolu üniversitesi, thk üniversitesi, özyeğin üniversitesi.
  • thknın kurslarına falan yazıl.ayrıca uçaklarla ilgili birçok bölüm var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Estetik yaptır iz olan yere kanka.Aile sorunu varsa onlarlada görüş eminim anlayışla karşılarlar
  • Uçak mühendisliği oku
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguzer77

dostum o şekilde düşünme her işte hayır vardır de belki de o cam koluna düşmeseydi sen pilot olacaktın ve kullandığın düşecekti

belki adam ucak icinde olmeye razi
  • quote:

Orijinalden alıntı: cduman

quote:

dostum o şekilde düşünme her işte hayır vardır de belki de o cam koluna düşmeseydi sen pilot olacaktın ve kullandığın düşecekti

belki adam ucak icinde olmeye razi

o zaman yolcu uçağına binip te ölebilir
  • quote:

1 kere bile o savaş uçağını sürsem yeter bana düşsemde farketmez o bendeki isteği anlıyamazsın ..
  • Liseyi Adam Akıllı Bitir..
    Sanırsam Sivil Havacılık İçin Böyle Şartlara Gerek Yok..
    Anadolu Üniversitesi Sivil Havacılık Bölümü Ön Kayıtla 10 Kişi Alıyor Diye Biliyorum..
  • quote:

Orijinalden alıntı: cityzen

quote:

1 kere bile o savaş uçağını sürsem yeter bana düşsemde farketmez o bendeki isteği anlıyamazsın ..

Ben anladım galba. Saplantı derecesinde sendeki. Ama emin ol,kullandığın zaman bumuymus lan diyeceksin.maalesef hayatta böyle seyler oluyor. Gece gece üzüldüm bak şimdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cocukken boyle hevesler olur, biraz buyuyunce unutulur gider.

• belkide tek sorun o iz değildir.Başka sağlık problemlerinin çıkmayacağına emin misin ? H.h.o'na girebilsen bile pilot olarak çıkmanın ne kadar zor olduğunu bilmiyor musun
  • Tek sorun o olmalayabilir testte başka şeylerde çıkabilirdi bunu unutma ve şunu da unutma ki her işte bir hayır var gerçekten
  • Vardır bundada bir hayır kardeşim belki pilot olsan ilk uçuşunda uçak düşecekti ve ölecektin, hemen küsme hayata

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Iz belki sorun olmayabilirdi ama sinifta kalmissin artik olmaz oda bir sart.

• En büyük hayalim polis olmaktı sadece polis ..
    Ne mi oldu ?

Kanser oldum

Haline şükret
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.