Şimdi Ara

HAYALLERİM VE GİTMEM GEREKEN YOL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
118
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaşım 16 kimilerine göre bir sincap kimilerine göre bir abiyim... şimdi hayallerimden bahsedip sizden yardım, fikir almak istiyorum. öncelikle ailem ve maddiyattan bahsedeyim. maddi durumumuz çok çok yüksek derecede değil en azından ayakkabı kutumuz yok. normal bir ailenin çok azıcık üstünde bi gelirimiz var ama gel gelelim küçüklükten beri bi şımarıklığım yoktur yani bana bişey hayır alınmayacak dedimi sesimi çıkarmam eyvallah derim. ve ailem eğitime çok önem verir. benim hayallerimde ise müzikle ilgili bişeyler yapmak var .. şimdi müzik deyince hemen ' vaay sincaba bak kendini jimmy page sanıyor' demeyin. normal bir stüdyoda da çalsam bana yeter :D bu konuyu aileme söylediğim ilk başta biraz dalga geçtiler babam 'yeni bi ajdar geliyo desene' gibi şakalar falan filan yapsada sonradan karar senin hayat senin biz sana destek veririz dediler , ama şimdi üniversite işine gelince iyi bir bölüm okumamı istiyolar , e bende iyi bölüm ve iyi üniversite kazanacak kadar çalışamıyorum, belki normal bi ünide inşaat mühendisliğini falan kazanırım. sizde ne yapmalıyım? üniversite sınavına kadar müziğe ara verip iyi bir üniversite için mi çalışmalıyım? yoksa şuandan itibaren hayallerimin gerçekleşmesi için ne gerekiyorsa onu mu yapmalıyım?

• kardeşim hayallerinden vazgeçersen asla için rahat olmaz bunu bil
    ama başarılı olamazsan da ailenin gözünden de eğitimden de düşersin
    bir de enstrüman mı çalacaksın yoksa söyleyecek misin
  • quote:

Orijinalden alıntı: zbortif

kardeşim hayallerinden vazgeçersen asla için rahat olmaz bunu bil
    ama başarılı olamazsan da ailenin gözünden de eğitimden de düşersin
    bir de enstrüman mı çalacaksın yoksa söyleyecek misin

elektro gitar çalıyorum.. söylemeyi severim ama hiç ciddi bi şekilde söylemedim arkadaşalr her ne kadar sesin güzel lan senin desede yok hocam bana göre değil ben sadece elektro gitar çalarak bi yerlere gelmek istiyorum
  • aynen sen yine şanlısın la bende futbolcu olmak istiyordum hep yaşım 17 cok iyi futbol oynardım stilimi hep alexe benzetirdirlerdi kulübe filanda gittim yetenegimi ordada gösterdim baktım hocalar filan ilgi göstermiyordu en son bi kaç kişiyi calımlayarak gol atmıştım cok güzel bir goldü arkamı dönüp antrenörüm beni izledigini sanmıştım ama adam arkasını dönüp başkasıyla konuşurdu o an kulüpten ayrıldım başka kulüplere gidecektim ama hepsi amatör kulüplerdi arkadaşlarım cogu kez oralara gittiler ama pek bişey olmadı bende futbolu bıraktım şimdi normal bir üniversitede inşaat mühendisi olmayı planlıyorum bakalım futbolcu olamadık ama napalım türkiye futbol sistemi yok ama yinede sen hayallerin peşinden gitmelisin neyi iyi yapacagına inanıyorsan onu yap hayat senin keyfine bak :D :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.