Şimdi Ara

Hayalimdeki Warior inanılmaz kimsede olmayan still :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • işte bunu yapacak varsa yaparmı bilmiyorum ama böyle bi warior yapmak istiyorum hem aşırı fazla pahalıda degil kimsede olmayan 100% kendi düşüncem

İTEMLER:

+9 warrior shell set
    +9 murky
    +9 dread shield

TAKILAR:

küpe dual 16 str 3 hp
    kolye:16 str 3 hp
    belt:16 str 3 hp
    yüzük dual:16 str 3 hp

**str bonus fazla oldugu için atagımız cok olacak sanıyorum +9 murky de varken
    **defansımızda +9 shell baya iyi yanına +9 ds olunca çarın defansı süper olur

NOT:yapıcak varmı

CHAR BASE OLACAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wixwe00 -- 29 Aralık 2011; 19:29:46 >

• Sanırım tek Murky le iş göremezsin -.-'
  • takıları def çevirirsen tank olur o char
  • Tek murky ile bir sey yapabilecegini sanmiyorum. Graham +8 al yanina fark yapmaz sanarsin ama cok etki eder
  • pendant i.n olması lazım.en azından 1 tane rof lazım.sos lazım.
  • Bazen düşünmek çare olmuyor demekki , hayatımda gördüğüm en saçma kombinasyon .
  • warriorda ya atagin cok iyi olcak ya defansin cok iyi olcak tek el silahla iskence cekersin adam öldüriyim diye
  • ds takacak tek el murky olcak bence öle warrior oynanmaz arkadaş hp önemli def önemli atak önemli en uygunu orantılı olcak dragon+7 set iron set dual roc+2 dual mino+2 silahda imkan varsa +9hb yoksa +9raptor onada kalmassa hb+8
  • hele bi diz de görselini de görelim
  • ben bu çarı dizeneceee knıght kapanır

ama 2 aya dizecegim çar

+9 raptor
    +0 set
    +9 chitin 3 parça
    +8 shell 2 parça
    +1 dual roc
    16 str 3 hp veren dual küpe

elimden anca bu gelir 2 aya kadar
  • gb satın alarak yapmadın umarım bunları
  • quote:

Orijinalden alıntı: poorsa

gb satın alarak yapmadın umarım bunları

ben su anda ticaret yapıyorum YAPTIĞIMI SÖYLEMEDİM 2 AY SONRA YA OLUR daha hiç bir item almadım ben ticaret yapıyorum su anda
  • quote:

Nedir bu GB alanları ezme çabası?

Ticaret yapsam 7/24 bilgisayarımın açık olması gerekecek.
    Belki böyle bir imkanım yok?

Belki ticaret yeteneğim yok ? Belki sabırsız bir insanım.

Ben şu ana kadar ticaret vs. yapmadım.Karakterlerimi hep Gb alarak dizdim , çokta zevk aldım.

Bu yüzden ben ezik , oynamayı bilmeyen biri mi oluyorum?
  • otur hesapla atağı , ama eminim çok az olacaktır
    murky kaç olursa olsun , str nin getiris öyle abartılı birşey dğeil
    ben oyunu bırakmadan önce katsayılar değişmediyse 3str=1ap (80lvl için) daha düşük lvl da daha az olacaktır muhtemelen 1.5str=1ap anca edecek şekilde hesapla , hiç makul değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lusscy

quote:

Ben şu ana kadar ticaret vs. yapmadım.Karakterlerimi hep Gb alarak dizdim , çokta zevk aldım.

ben ilk çarımı 83 yaptıktan sonra, günde sadece 2 kez gem e girerek kazandığım gemlerle dizdim tüm çarlarımı, ezme fln da değil sen öyle algılamışsın.

bence verilen sıcak paraya yazık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poorsa -- 31 Aralık 2011; 13:50:49 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lusscy

quote:

ben ilk çarımı 83 yaptıktan sonra, günde sadece 2 kez gem e girerek kazandığım gemlerle dizdim tüm çarlarımı, eme fln da değil sen öyle algılamışsın.

bence verilen sıcak paraya yazık

Kusura bakma dostum gb alanları eziyormuşsun gibi bir mana çıkardım yazından.

• madem öyle düşüncen var tp mage oyna daha çok zewk verir tank warrior dan +9 yada +10 paper set koyarsın full hp basarsın 12 k canla gezersin ölümsüzlüğe oynarsın lr Gr olursun eline verirsin milletin
  • +9 Chitin yoksa paran Fp

+8 Lugias yanına +9 Hanguk

+1 Foverin
    +1 Diamond Ring
    +1 Wp
    +1 String of Skulls
    Dual +1 ya da +2 Opal Earing.

Bu itemlerle daha rahat iş yaparsın.

Senin ki akıl kârı değil. Hayatında warrior oynadın mı? Gördüğüm en salakça ve masraflı warrior dizmeydi, daha kötüsü olamaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leroyy

+9 Chitin yoksa paran Fp

+8 Lugias yanına +9 Hanguk

+1 Foverin
    +1 Diamond Ring
    +1 Wp
    +1 String of Skulls
    Dual +1 ya da +2 Opal Earing.

Bu itemlerle daha rahat iş yaparsın.

Senin ki akıl kârı değil. Hayatında warrior oynadın mı? Gördüğüm en salakça ve masraflı warrior dizmeydi, daha kötüsü olamaz bence.

çok mantıklı tavsiye
    ama ben olsam
    foverin yerine +1 heros
    opal earring yerinede +1minotouar earring kullanırdım

ve kesinlikle +9 hp undy set ve +12 veya daha üstü hp takı seti (undy için) ve tabi ss+7 ve üstü oda undy için

ben oyunu bıraktığım dönemde base yeni gelmişti oyuna , ve o dönemlerde server da tabi böyle +8/+9 lar yoktu genelde +7/+8 lik weapon-armor standartlarında oynuyorduk , emsallerimde 5k-5.5k hp var iken , lugias7 ve +8undy set +9 takı set ile bende 7200-7400 aralığında bir hp oluyordu , pek kimse önemsemez ama undy de fazla alıpta defanstan kayıp vermiyorsanız asıl takılarınızda str ağırlıkları birkaç fazla ise çok güzel üstünlük yaratıyordu. Tabi ben çok ince hesaplar yapardım
    80 lvl da pek bir önemi yok o zamanlar da sınır hp 14k ydı zaten herkeste öyle idi. değişmediyse yine hp yi alışkanlıktan düşük lvl da bile önemsemezler :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.