Şimdi Ara

Hayalim olan Arkeolojiyi mi seçmeliyim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: veteransoldier

Hocam madem imkanın varsa yüksek lisansı bekleme şimdiden git yurt dışına

Hocam bizimkiler izin vermez şimdi daha yaşım küçük olduğundan ama yüksek lisans zamanı mutlaka izin vereceklerdir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat20

quote:

Hocam bizimkiler izin vermez şimdi daha yaşım küçük olduğundan ama yüksek lisans zamanı mutlaka izin vereceklerdir :)

bunun yanında iyi derecede ingilizce + almanca bilirsen iyi biryerlere gelirsin diye düşünüyorum...
  • Herkes hayallerinin peşinden gidicek olsa ohoooo Böreği yerdik yani...
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat20

quote:

Hayırlısı olsun o zaman hocam En azından yazacağın yer iyi bir üni olsun. Mimar Sinan gibi mesela Arkeoloji için
  • ya sen bakma milletin lafına.
    ne istiyosan onu oku.
    nerden biliyosun ne olcagını demi.
    ama madem olay gercekcilik, iş bulma ihtimalin nerdeyse 0.
  • Teşekkürler arkadaşlar cevap için,ben sanırım bu sene arkeoloji okuyup,seneye tekrardan çalışacağım.
  • Biraz hayalperest birisin galiba ama eğer arkeolojiyi seçersen kendi alanından iş bulmayı hayal bile etme.

Arkeoloji okunur okunmasına ama nasıl okunur.Adam 21 yaşına kadar 3-4 kez sınava girer bir yeri kazanamaz en sonunda bari iyi kötü bi örgün üniversite okuyayım der arkeolojiye girer okur.Ya da babasının işini yapacaktır ve ne okuduğu önemli değildir girer okur bitirir sonra baba işine devam.

Bi hikaye anlatayım bende 17 yaşına yeni bastığımda aynı arkeoloji gibi kıytırık bi bölüme girmiştim.İlk gün derse gittik biz acemiyiz tabi mal mal oturuyoruz sınıfta kimsecikler gelmemiş.Birkaç arkadaş gelmiş onlarla tanıştık vs her neyse sonra ordan bi abi geçiyordu kendisi 4. sınıf olmuş bizim yanımıza geldi siz yeni misiniz falan diye sordu.Bizde evet dedik sonra oğlum kafayı mı sıyırdınız ne işiniz var bu bölümde önü kapalı filan sonra 17 yaşında olduğumu duyunca bi gülmüştü sen tekrar sınava çalış demişti bana.Diğer arkadaşlar 19-20 yaşlarındaydılar sınava 2. veya 3. girişleriydi.Şimdi o bölümü bıraktım ama hala tatlı bir anı olarak kaldı aklımda bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Biraz hayalperest birisin galiba ama eğer arkeolojiyi seçersen kendi alanından iş bulmayı hayal bile etme.

Arkeoloji okunur okunmasına ama nasıl okunur.Adam 21 yaşına kadar 3-4 kez sınava girer bir yeri kazanamaz en sonunda bari iyi kötü bi örgün üniversite okuyayım der arkeolojiye girer okur.Ya da babasının işini yapacaktır ve ne okuduğu önemli değildir girer okur bitirir sonra baba işine devam.

Bi hikaye anlatayım bende 17 yaşına yeni bastığımda aynı arkeoloji gibi kıytırık bi bölüme girmiştim.İlk gün derse gittik biz acemiyiz tabi mal mal oturuyoruz sınıfta kimsecikler gelmemiş.Birkaç arkadaş gelmiş onlarla tanıştık vs her neyse sonra ordan bi abi geçiyordu kendisi 4. sınıf olmuş bizim yanımıza geldi siz yeni misiniz falan diye sordu.Bizde evet dedik sonra oğlum kafayı mı sıyırdınız ne işiniz var bu bölümde önü kapalı filan sonra 17 yaşında olduğumu duyunca bi gülmüştü sen tekrar sınava çalış demişti bana.Diğer arkadaşlar 19-20 yaşlarındaydılar sınava 2. veya 3. girişleriydi.Şimdi o bölümü bıraktım ama hala tatlı bir anı olarak kaldı aklımda bu.

Şu anda nerede okuyorsun hocam :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Hititliler ve mısırlılar tekrar devlet kurup yıkılırsa belki o meslek iş yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Adalet

Biraz hayalperest birisin galiba ama eğer arkeolojiyi seçersen kendi alanından iş bulmayı hayal bile etme.

Evet dediğiniz gibi ilk senesinde gelen bizde de bir kişi vardı. Sınıfta üç tane 27 yaşında adam vardı, şimdi 30 lar Bende evden uzaklaşmak için Kimya yazıp gitmiştim. Şimdi bu sene ikinci üniversiteme başlayacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veteransoldier -- 30 Haziran 2011; 10:57:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Hazan

Hititliler ve mısırlılar tekrar devlet kurup yıkılırsa belki o meslek iş yapabilir.

Kendi sözünmüş gibi yazmışsın ama bunu başka biri söylemişti adını hatırlayamadım şimdi :)
    O mesleğin işinden çok benim eğitimim önemli
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.