Şimdi Ara

Hay İzlemez Olaydim ''The Omen 6-6-6''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ya film haziran ayında cikti ama böyle bi film varmi yaw inanilmaz sahneleri var bazi sahnelerde yusuf yusuf cektimsonu cok farkliydi. beklenen dışında. sanırım devami gelicek gibi.

İzlemez olaydim derken gece izleyince sabahlari cok etkisinde kaldigim icin söyledim
    neyse bi komsu kızı yada Şansa bak filmini izlerim etkisi gecer artik.

• film arşivimde var ama izlememiştim gece vakti meraklandırdın beni iyimi ama izleyemem uyuyanlar var
  • Dostum inanilmaz bi film filmde dalip gidiyosun cok sessiz bi an varken heran bi yerden bişey cikabiliyor.

zaten yusuflatan 4-5 yer vardi sahne yanı ama güzel film bende arsive ekledim nede olsa dvdrip+tr sub.
  • ama en önemlisi filmin sonunu ilk başta söylüyolar yanı ipucu veriyolar tabii orda anlamiyosun film bitince diyosun vay be bunu söylemişlerdi (peder + kate + ve Robert)

neyse fazla filmi anlatmak istemiyorum. sonra izlemeyenler icin tadi kacabilir.
  • Ben hiç sevmemiştim Omen'i. Bir de sinemada izlemiştik, 6 Haziran 2006'da.
    Çocukta oyunculuk sıfır bir kere. Bir de sonu, beni özellikle epatiye sürükleyen kısmı oldu.
  • ewt cocuk napsin ama pek görev düşmedi ama hafizam benı yanıltmıyosa buna benzer bi film vardi gibi
  • yeni omen daki çocuk biraz embesil olmuş
    eğer bulabilirseniz esas omen yani ilk versiyonunu bulun
    çok eski bir film değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Hangover 1 ve 2
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ewt öyle bişey warmiş zaten piyasada yapimcilar hep eski filmleri modifiye yaparak beyaz perdeye sunuyolar.
  • ya ben bu filmi bi arkadaşla sinemada izlemiştim.salonda 4 kişiydik.

gülmekten filmden bişey anlamadık. bi çok sahnede yukarıdaki mikrofon nerdeyse oyuncunun ağzına girecekti bu yüzden konsantre olamadık.

ama bi iki korkutan sahnesi var.
  • ben bu filmin ilk versiyonunu izlemiştim o gerçekten süperdi ama omeni seğretmedim nasılsa senaryo aynıdır diye ama bak şimdi beni meraklandırdınız iyimi?
  • sıkı bir filmdir
    ve gerçek hikayeye dayanır
    gerçeklerden kaçamazsınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: bigsoldier

ben bu filmin ilk versiyonunu izlemiştim o gerçekten süperdi ama omeni seğretmedim nasılsa senaryo aynıdır diye ama bak şimdi beni meraklandırdınız iyimi?

senaryo tıpa tıp eski filmle aynı korkunç bi tarfı da yok bence.eski film daha iyi ve kasvetliydi bence.ve sanırım gregory pek oynamıştı elçi rolünde mükemmeldi bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: sulo61gun

quote:

Orjinalden alıntı: bigsoldier

ben bu filmin ilk versiyonunu izlemiştim o gerçekten süperdi ama omeni seğretmedim nasılsa senaryo aynıdır diye ama bak şimdi beni meraklandırdınız iyimi?

senaryo tıpa tıp eski filmle aynı korkunç bi tarfı da yok bence.eski film daha iyi ve kasvetliydi bence.ve sanırım gregory pek oynamıştı elçi rolünde mükemmeldi bence

bencede ilk versiyon mükemmeldi ben omeni izlemedim ama sen ikisinide izlemişsin sanırım ve değerlendirmende ilkinin daha iyi olduğu yönünde sanırım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.