Şimdi Ara

haxball onlinesi neden düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    www.haxball.com neden online sayısı düştü.
    Yoksa yeni haxball oyunu mu çıkdı.
    3-4 ay önce onlinesi 6000-7000 çıkarken bugunlerde 2500-4000 arası.
    Bir bilgilendirme yaparmısınız acil...
    Yoksa herkes sıkıldımı

• Adam akıllı maç yapılabilen odalardan çok az kaldı , herkeste lag var adam akıllı oyun oynanmıyor.Bu yüzden olabilir.
  • 2 senedir oynuyorum çoluk çocuk doldu oyun.Ben de çok seyrek giriyorum artık.İllallah ettiriyorlar.
  • Yeni güncelleme ile acayip derecede oyun etkileniyor. Ben o yüzden girmiyorum; eskiden facebookta mesajlaşırken oyunumu da oynuyordum. Şuan öyle bir durum yok, anında etkileniyor 50-60 olan ping 200-300 hatta 500-600 civarına fırlıyor.
  • Bebe doldu liseli kaynıyo giren herkez C.Ronaldo Messi
  • yellow mellow felan varya bence hep onlar yüzünden
  • quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

Yeni güncelleme ile acayip derecede oyun etkileniyor. Ben o yüzden girmiyorum; eskiden facebookta mesajlaşırken oyunumu da oynuyordum. Şuan öyle bir durum yok, anında etkileniyor 50-60 olan ping 200-300 hatta 500-600 civarına fırlıyor.

bu sorunla bende karşılaşıyorum uzun bir süredir...(gerçek!) sebebini veya çözümünü bilen var mı? güncelleme falan denilmiş fakat bu güncelleme tüm kullanıcılara getiriliyor fakat odada dikkat ettiğimde çoğu kullanıcıda benim yaşadığım anlık ping artışı yaşanmıyor...Yardımlarınızı bekliyorum...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs go hile arttı mı?
    10 yıl önce açıldı
    online oyun devri bitti mi ?
    4 yıl önce açıldı
    DARKORBİT OYNAYAN KALDI MI ?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • mesela sen tarbzondasın ben adanadayım diyelim mesafe uzak olduğundan png artıyo ama hepimiz trabzonda yada civarında olsak ping o kadar olmaz
  • oyun da sıktı artık yenilik yok hiç :(
  • Adam gibi hostlarin olmayisindan :(

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.