Şimdi Ara

Havoc | Derin Kargaşa (2025) | Netflix | Tom Hardy - Timothy Olyphant | Gareth Evans (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bence yorucu olmayan, odağı biraz gerçek dünyadan koparmak için izlenebilecek klasik vurdulu kırdılı bir film. Doğru vakitte gayet izlenir.

  • Başka işle uğraşırken yada sosyal medyada gezerken göz ucuyla izlenecek bir film.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık olmuş, Çok güzel bir kadro ve çok güzel bir yönetmenden ve iyi bir bütçeden kötü yemek hazırlanmış. Direk yönetmene yazar.

  • The Raid'in tesadüfi bir başarı olduğunu tasdikledi bu film. 2. filmi de aşırı cringe bulmuştum ben çünkü. Beyzbol topuyla adam öldürme falan saçma salak Japon sıçmığı şeyler vardı. Bu filmin de kayda değer bir yanı yok açıkçası. Kadroya yanıyorum bir tek.

  • Ben filmi beğendim. Dövüş kareografilerinin bol olduğu birde bol kanla desteklendiği filmleri seviyorum. The Raid serisi kadar iyi olmasada keyifle izlediğim bir film oldu.

  • Listeme ekledim.

  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.