Şimdi Ara

HAVAYOLLARI İNDİRİMLERİ(İÇ/DIŞ HATLAR)--THY/Pegasus/AtlasJet/SunExpress/OnurAir Eklendi!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
173
Cevap
17
Favori
23.283
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pegasus'un koltuk araları gerçekten çok dar. Bazı uçakları biraz daha rahat ama konfor için tercih edilecek bir şirket değil. İş fiyatlara, kampanyalara gelince en iyisi Pegasus ayrıca gerçekten vaktinde kalkıyor. Anadolu Jet ve THY tam kepazelik zamanında kalkma konusunda!
  • quote:

Orijinalden alıntı: photo_canon1

quote:

Orijinalden alıntı: BilimveEdebiyat

Pegasus'un koltuk araları gerçekten çok dar. Bazı uçakları biraz daha rahat ama konfor için tercih edilecek bir şirket değil. İş fiyatlara, kampanyalara gelince en iyisi Pegasus ayrıca gerçekten vaktinde kalkıyor. Anadolu Jet ve THY tam kepazelik zamanında kalkma konusunda!

sanmam ki, koltuk aralığı uçaktan uçağa değişsin.. en azıdnan aynı firmanın uçakalrı için.. hepsi standarttır büyük bir ihtmalle bence..

Öyle değil, her firma değişik model uçaklar kullanabiliyor. Sahibi oldukları, kiraladıkları, ya da İzair ile ortak seferlerinde kullandıkları uçaklar birbirinden farklı ve hem diz mesafeleri hem koltuk kaliteleri çok fark ediyor. Bu THY'de de, Anadolu Jet'de de bu şekilde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Pegasus'un koltuk araları gerçekten çok dar. Bazı uçakları biraz daha rahat ama konfor için tercih edilecek bir şirket değil. İş fiyatlara, kampanyalara gelince en iyisi Pegasus ayrıca gerçekten vaktinde kalkıyor. Anadolu Jet ve THY tam kepazelik zamanında kalkma konusunda!

sanmam ki, koltuk aralığı uçaktan uçağa değişsin.. en azıdnan aynı firmanın uçakalrı için.. hepsi standarttır büyük bir ihtmalle bence..

Öyle değil, her firma değişik model uçaklar kullanabiliyor. Sahibi oldukları, kiraladıkları, ya da İzair ile ortak seferlerinde kullandıkları uçaklar birbirinden farklı ve hem diz mesafeleri hem koltuk kaliteleri çok fark ediyor. Bu THY'de de, Anadolu Jet'de de bu şekilde.

THY konusunda hemfikirim ancak pegasus için aynı şeyi söyleyemem..

thy iç hatlarda, boeing 737-400, 737-700, 737-800

ve airbus a319, a320, a321 kullanır ki bu çeşitlilik de elbette faklılık gössterebilecek bir durum..

ancak pegasus 3 tip uçak kullanır ki ağırlık boeing 737-800'dedir.. ileride uçaklarının tek tip olması muhtemel.. filosunun genç olmasının istiyor zira.. buda koltuk aralıklarının birçok uçakta standart olduğunu gösterir.. yani en azından öyle olması gerekir.. neyse.. çok da mühim değil..

pegasusun sitesinde yazan:
    29 tane: 737-800
    2 tane: 737-400
    1 tane: 737-500

737-800'lerin kendi içinde bile standart değil koltuk araları. Daha hafta sonu İstanbul'a gidip döndüm, giderken dar, rahatsız kumaş koltuklarda, dönerken daha geniş, deri koltuklarda seyahat ettim ve bu ilk defa olmuyor

• SunExpress’ten sonbahar fırsatları: Turkcell'lilere %40 indirim
    Sayın Yolcumuz,

Turkcell abonesi misiniz? 24 Eylül’e kadar cep telefonunuzdan AVANTAJ yazarak 2222’ye kısa mesaj atın, gelen şifre ile sunexpress.com‘u tıklayın ya da çağrı merkezimiz 444 0 797’yi arayın. Adana, Hatay, Gaziantep ve Diyarbakır iç hat uçuşlarında %40 indirim* kazanın ve 22 Eylül -29 Ekim 2011 tarihleri arasında dilediğiniz gibi uçun.

Kampanya 24 Eylül Cumartesi gün sonuna kadar aşağıdaki hatlarda geçerlidir;

İstanbul Sabiha Gökçen-Diyarbakır ve Diyarbakır-İstanbul Sabiha Gökçen
    İstanbul Sabiha Gökçen-Adana ve Adana-İstanbul Sabiha Gökçen
    İstanbul Sabiha Gökçen-Gaziantep ve Gaziantep-İstanbul Sabiha Gökçen
    İstanbul Sabiha Gökçen-Hatay ve Hatay-İstanbul Sabiha Gökçen
    İzmir-Adana ve Adana-İzmir
    İzmir-Gaziantep ve Gaziantep-İzmir
    İzmir-Diyarbakır ve Diyarbakır-İzmir
    Antalya-Adana ve Adana -Antalya
    Antalya-Gaziantep ve Gaziantep-Antalya
    Antalya-Diyarbakır ve Diyarbakır-Antalya

* Yukarıda belirtilen hatlardaki uçuşlarda 59,99TL ve diğer kampanya fiyatları hariç baz ücret üzerinden (vergi ve harçlar hariç) %40 indirim uygulanır. Seyahat dönemi 22 Eylül -29 Ekim 2011 tarihleri arasındadır. Turkcell hattı sahibi kampanyadan en çok 3 kez yararlanabilir.

http://www.sunexpress.com/xq-tr/tr/firsatlar/turkcell-40-indirim-kampanyasi.jsp

• HAVAŞ - TURKCELL KAMPANYASI

Turkcell Platinum - Gold paketi ile Havaş otobüslerini hiç bir ücret ödemeden kullanabilir, havaalanına rahatça ulaşabilirsiniz.

Nasıl yararlanırım?

Yararlanmak için “UCRETSIZ HAVAS” yazın, 2222’ye gönderin. Gelen şifreyi cep numraranızla birlikte Havaş yetkilisi ile paylaşarak ücretsiz Havaş hizmetinden yararlanabilirsiniz.

Detaylar

- Bu hizmetimiz, İstanbul, Ankara, İzmir, Antalya, Bodrum ve Dalaman içindeki Havaş otobüslerinde, her bir Platinum müşterimiz için ayda 5 defa ve 31.12.2011 tarihine kadar geçerlidir.
  • quote:

ana mesaja ekliyorum hocam..

Güzel konu desteğe devam, umarım faydalanan arkadaşlarımız olur
    quote:

ana mesaja ekliyorum hocam..

Güzel konu desteğe devam, umarım faydalanan arkadaşlarımız olur

• Alıntı orjinal olmuş değiştirmeyi düşünmüyorum
  • easyjet ve ryanair'e de bakabilirsiniz 5euroluk bilet bile oluyor bazen
  • Yakin zamanda Minsk'e gidecegim. Kampanyali bir ucusa rastgelip soylerseniz cok sevinirim.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: sutlach

gecen sene esım trabzondan ıstanbula sun expresle ucmaya calıstı
    calıstı dıyorum cunku 8 saat havaalanında beklettıler meger ucak ıptal olmus bunu ancak ben 4 saat sonra ıstanbuldan genel merkezı arayınca ogrendım ve esımede ben haber verdım orda kımsenın haberı yoktu ve sun expres calısanları oyalayıp durdular en son 8 . saatte esım thyden daha ucuza bır bılet alıp ıstanbula ulasabıldı orda bır allahın kulu ılgılenmemıs orda su alacak parası bıl olmayan teyzeler varmıs oyle bekleyıp durmuslar saatlerce
    dıyeceksınız sıkayet etseydın aramadıgımız sormadıgımız yer kalmadı bır kere bıle donus olmadı
    bence gayet cıddıyetsız bır fırma
    ama 44 euro gusel fıyat

eşinizin ve diğer yolcuların durumuna üzüldüm doğrusu.. haber vermeleri gerekirdi.. yada ordaki yolcular kendileri sunexpresi arayabilirlerdi.. neden aramadılar? bunu da anlamış değilim.. ben 30 dk beklesem ve açıklama yapılmasa ararım hakkımı arar, sorar öğrenirim..

ama emin ol hocam, "CİDDİYETSİZ" olmasının mümkünatı yok.. zira 2 büyük ortağı var.. Lufthansa-Türk Hava Yolları..

Hiç zannetmen hiçte ciddiyetsiz değiller benim bineceğim Hatay uçusunun tarifeli saati ben bileti aldıktan sonra 20.00 den 20.30 a alınnınca hemen SMS gelmişti döüş uçağındada tarife değişikliği olduğunu 2 gün önceden SMS ile bildirmişlerdi bu şekilde bir tarife değişikliği olup yaşlı teyzelerce atlanmış olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: brevity

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Exhell

harika konu. kasım kampanyasını bekliyorum bayram gelmeden yaparlar umarım

pegasusun bayram kampanyasında fena tongaya düştüm ben.kampanya yapmışlardı kasım 4 ünde biletler 39 tl diye.tabi atladım bende aldım.sonra dönüş biletlerine bi baktım(3 ay önce) en ucuzu 150 tl den koymuşlardı.39 a aldıgımızı toplamda 189 a getirdiler.normal gidiş-geliş parasına denk geldi

insanlar hala pegasus ucuz uçuracak diye bekliyor ama değil.. 9-19 liralık dönemler geçti bitti.. 29 liralık kampanyası vardı yakın zamanda(39da olabilir) seninki de o muydu bilmiyorumda hocam.. bakıyorsun kampanya diye sundukları biletler hep ya en erken saatler yada en geç saatler.. resmen saçmalık.. kimisine 49 lira yazmış, 79 lira yazmış.. kısaca, pegasus malesef ucuz havayolu olmaktan yavaş yavaş çıkıyor.. ilk yıllarda gerçekten birçok ilk defa insanı uçurmayı başardı ama artık o politikadan gitgide uzaklaşıyor bence..

Atlasjet'e geçtim artık hem yemegi var hem diz mesafesi daha fazla hemde müsteri muamelesi yapıyolar.Ayrıca jetmil kartı cıkartmışlar öncelikler tanıyor.mil biriktirip bedava bilet saglıyo.pegasusunki gibi ücretlide degil.Ayrıca pegasusta aldıgım bileti degiştrimek için hem bilet iptal parası hemde yeni bilet parası kestiler.atlasta ise 190 liraya aldıgım biletin gününü degiştirdim 100 liraya buldum 90 tl kredi kartıma yatırdılar.Yılda 30 u üstünde uçuş yapan biri olarak Atlasjeti öneriyorum

insan böyle böyle denetim kazanıyor malesef hocam.. bizler yolcuyuz ve hangi havayolu işimize geliyorsa onunla gideriz..

bu arada sadece merak, atlasjet 77cm koltuk aralığı sunuyor.. peki ya pegasus? merak ediyorum doğrusu.. var mı bilen?

boyum 1.70 ve ben oturdugumda dizlerim koltuga 1 parmak mesafede kalıyor.düşünün artık eziyeti

Bencede yanlışınız var pegasus la bir çok kere uçtum hiçbirinde sizin dediğiniz gibi darlık yaşamadım.Bende 1.84 boyundayım.

Arkadaşların çoğu rötar olayına takılmış genelde sabiha gökçenden kalkan uçakların %80i rötarla kalkıyor.Atatürk havaalanı gibi olsaydı %99 a çıkardı.Bilmiyorum ama o havaalanı sevemedim nedense belkide zamanında uçuş yapan bir uçağa denk gelmemişimdir.Ya alan yönetiminde yada yer nakil personeli eksikliği gibi sorunlar var.
    Neyse öenmli olan indirimli uçabilmek..

Thy ile Mısıra gitmek isteyenler varsa pazartesi den itibaran 8-10 günlük (Ben Konya için baktım)gidiş dönüş biletlerini 650 Tl civarına alabilirler.Normalde 1000 lira civarından başlıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertali -- 25 Eylül 2011; 0:59:51 >

• Güzel konu, tebrikler...

Uçak bileti fiyatları her vatandaşın kullanabileceği seviyeye düştü... Otobüs biletleri kadar uygun neredeyse.
    Dünden bu çarşamba için Adana - istanbul iki kişi bileti 163 liraya aldık pegasustan. Dönüşü de bugün anca alabildik, o da 185 lira civarına geldi ki çok da pahalı değil... istanbula otobüs minimum 60 lirayken.
  • Arkadaşlar ekim sonuna doğru yada kasım başında izmir istanbul düşünüyorum gidiş dönüş 100 e falan hallolabilirmi?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Arkadaşlar ekim sonuna doğru yada kasım başında izmir istanbul düşünüyorum gidiş dönüş 100 e falan hallolabilirmi?

onurair ile alırsan 114 liraya gidiş dönüş alırsın hocam..

hımm bekleyelim bakalım belki düşer biraz daha
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşlar ekim sonuna doğru yada kasım başında izmir istanbul düşünüyorum gidiş dönüş 100 e falan hallolabilirmi?

onurair ile alırsan 114 liraya gidiş dönüş alırsın hocam..

hımm bekleyelim bakalım belki düşer biraz daha

beni dinlersen kaçırma.. düşmesini beklersen 200 liranın üzerine de alabilirsin.. malum kurban bayramı başlangıcına denk gelecek senin gidişin.. uyarması benden, seçim senden..

ha doru ya bayramdan önce veya sonra gitmem lazım ya sonra ucuzlayabilirmi?

• güzel konu takipp
  • Bende Ekim 25 gibi Ukrayna düşünüyorum. Yalnız, Simferopol. Ukrayna'nın bazı şehirlerine farklı havayolları uçuş yapıyor. Ama bu şehri THY Tek-El'e çevirmiş. Olursa bir alternatifiniz veya öneriniz sevinirim. Takipteyim.
  • Takip
  • yurtdışı fırsatlarını da bekliyoruz özellikle atina için

aegean airlines (yunan hava yolları) dan erken bilet alındığında baya uygun görünüyor ama kalitesini bilmiyorum , nasıldır ki acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 26 Eylül 2011; 11:11:49 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

yurtdışı fırsatlarını da bekliyoruz özellikle atina için

aegean airlines (yunan hava yolları) dan erken bilet alındığında baya uygun görünüyor ama kalitesini bilmiyorum , nasıldır ki acaba

a319 ile uçuyor.. kaliteden kastın eğer, servis kalitesi, kabin ekibinin eğitimi gibi hususlarsa bilemiyorum.. ama a319 gelişmiş bir uçaktır..

hem uçak anlamında hemde kabin ekibi,servis kalitesi anlamında sormuştum hocam . bende şimdi baktım da dediğin gibi A319 , A320-100/200 gibi uçaklarla uçuyor.
    3ay ve daha sonrası için bilet fiyatları inanılmaz uygun . zaten gün itibariyle en fazla 6 ay sonrasına bilet verebiliyor sistem .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hirotaro -- 26 Eylül 2011; 19:01:45 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.