Şimdi Ara

Havalı Zıpkın Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
4.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yaklaşık 6-7 yıldır yazları hobi olarak amatör olarak İzmir / Çeşme de zıpkınla dalıyorum... Geçen sene bi kaza geçirdim dirseğim dağıldı. Şu an günlük hayatta kullanımda bi sıkıntı olmuyor bana ama zıpkının lastiğini çekerken zorlanıyorum ve sonrasında kolumda ağrı oluyor , bu sebeple havalı zıpkına geçmek istiyorum.

Ama havalı zıpkın 1 kere kullandım yaklaşık 40-50 cm boyunda maresin zıpkınıydı şu an bozuk çekyatın altında duruyor:) Hayran kalmıştım alete)

Şöle bi sitede uygun fiyatlı bunu buldum ama çok anlamıyorum...http://www.n11.com/seac-sub-havali-zipkin-asso-30-P13115853 çok ucuz geldi resimde 75 lik dio ama markasının yanında 30 yazio nedir ne deildir anlamadım.

Sizin öneriniz 60 cm boylarında maximum 300 TL - 350 TL civarında havalı zıpkın ne olur. acaba ?

Yada 2. el sağlam sorunsuz havalı zıpkında alabilirim bildiğiniz satan biyer varsa veya eşiniz dostunuz,ufak bir bilgilendirme ile bana yazarsanız çok sevinirim...

İyi forumlar , şimdiden teşekkürler ilgilenen arkadaşlara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackline23 -- 13 Temmuz 2014; 19:58:49 >

• Kimsenin bilgisi yok herhalde...:(

SEAC SUB HAVALI ZIPKIN ASSO 65 zıpkından alıcam yarın umarım pişman olmam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Blackline23

Kimsenin bilgisi yok herhalde...:(

SEAC SUB HAVALI ZIPKIN ASSO 65 zıpkından alıcam yarın umarım pişman olmam.

Hocam zipkini aldiniz mii? Nasil performansi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • eski konu ama yazamadan edemedim...su altı avı ile ilgili bilgi deneyim burada değil ilgili başka forumlarda bulunur...www.zipkinci.com veyawww.turkdivers.com

ek olarak, havalı zıpkın için mares veya omer den şaşmayın derim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: archccool

eski konu ama yazamadan edemedim...su altı avı ile ilgili bilgi deneyim burada değil ilgili başka forumlarda bulunur...www.zipkinci.com veyawww.turkdivers.com

ek olarak, havalı zıpkın için mares veya omer den şaşmayın derim...

biliyorum.. :)

Burda da paylaşıyım demiştim derdimi :)
  • Ras 40 kullandım... Havali zipkin lastikliyi aratıyor simdi 2 100 luk 1 82 lik 1 60 lik lastikli kullaniyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çocuk Scooter tavsiyesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.