Şimdi Ara

Havalı Tabanca Önerisi arıyorum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
2.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: uskudarim

Bu havalı silahların sesi nasıldır? Sahilde balon vurduranlardan çıkap tık sesi gibi mi? Kuru sıkı silahlardaki gibi güçlü bir sesi mi vardır?

Ben sesli olan bir silah arıyorum. Hiçbir canlıya doğrultmayacağım. Şile'de bahçemiz var. Biraz ıssız giderken köpek felan çıkıyor ansızın. Havaya ateş etmek için sesli birşey istiyorum. Birde bilye vs. gibi birşey atarsa güzel olur. Ne olur ne olmaz köpek vs. üstüme gelirse atıp biraz canını yakıp kaçmasını isterim.

sesi az çnkü attığı demir boncuk ufak.

Kurusıkı daha mantıklı olucaktır senin için çnkü sesi gerçek silah sesi gibidir
  • Hem sesi kuru sıkı gibi olup, hem de bilye gibi vs. atan bir tabanca türü yoktur değil mi Ben silahlar hakkında hiçbirşey bilmiyorum kusura bakmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: uskudarim

Hem sesi kuru sıkı gibi olup, hem de bilye gibi vs. atan bir tabanca türü yoktur değil mi Ben silahlar hakkında hiçbirşey bilmiyorum kusura bakmayın

Kurusıkı kadar yüksek ses olması için namlu çıkış hızının fazla olması gerekir. Yani 320 m/s olan ses hızını aşması gerekir. Ben daha hiç 320 m/s den fazla namlu çıkış hızına sahip bir havalı tabanca görmedim. Kendinizi savunmak için alıcaksanız illa sesinin fazla olması gerekmez. Ama ses tutkunuysanız da havalı tabancadan ses konusunda fazla birşey beklemek yanlıştır. Zoraki hp-01 havalı tabanvasını araştırın bana kalırsa. 5.5 mm olanları sizi güç konusunda tatmin edebilir diye düşünüyorum. Ancak pump action olduğu için ne kadar pratik olur orası tartışılır...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar bende havalı tabanca almaya karar verdim fakat çok bütçem yok umarex marka tabancalar var fiyatları da fazla pahalı değil bu markayı önerir misiniz veya önerdiğiniz marka ve modelleri yazarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eray Atakay

arkadaşlar bende havalı tabanca almaya karar verdim fakat çok bütçem yok umarex marka tabancalar var fiyatları da fazla pahalı değil bu markayı önerir misiniz veya önerdiğiniz marka ve modelleri yazarsanız çok memnun olurum şimdiden teşekkürler

Umarex h&k p30 iyidir alabilirsin. Ben artik bakmiyorum almadim vazgectim birde smith wesson modeli oluyor onlarda iyi şık

• peki umarex h&k p30'da blowback özelliği var mı bide her sıkışta tabancayı tekrar kurmak gerekiyor yazıyordu sitenin birinde bu doğru mu
  • quote:

peki umarex h&k p30'da blowback özelliği var mı bide her sıkışta tabancayı tekrar kurmak gerekiyor yazıyordu sitenin birinde bu doğru mu

hayır öyle değil.

blowback yok zaten olmaması iyi. blow olunca gücü azalır ve mermi düzgün çıkış yapmıyor.

ister 8li saçma ister 12 li mermi atıyordu.youtube videolarda anlatır.
  • umarexten başka önerebileceğiniz marka var mı bide tabancanın pellet mi bb atması mı daha iyi
  • quote:

umarexten başka önerebileceğiniz marka var mı bide tabancanın pellet mi bb atması mı daha iyi

tamamen sana kalmış. başka marka varda kalitesiz. türk malı olarak -> EKOL var
  • quote:

umarexten başka önerebileceğiniz marka var mı bide tabancanın pellet mi bb atması mı daha iyi

baretta bak onlarda iyi marka.

COLT 1911 bak.
  • http://urun.n11.com/havali-tabancalar/umarex-hk-p30-mekanik-airsoft-tabanca-P26492893
    merhaba bu urun orıgınal mı acaba tereddutte kaldım cunku bazı sıtelerde cok yuksek fıyatlara satıyorlar burda 103 lıra. bıde hobi amaclı alıyorum arabamda bulundurmak ve arasıra sıkmak ıcın işimi görürmü. simdiden tskler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nafi38 -- 11 Mart 2016; 0:42:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nafi38

http://urun.n11.com/havali-tabancalar/umarex-hk-p30-mekanik-airsoft-tabanca-P26492893
    merhaba bu urun orıgınal mı acaba tereddutte kaldım cunku bazı sıtelerde cok yuksek fıyatlara satıyorlar burda 103 lıra. bıde hobi amaclı alıyorum arabamda bulundurmak ve arasıra sıkmak ıcın işimi görürmü. simdiden tskler.

Orjinaldir elbet fakat dikkat ederseniz airsoft yazıyor. Yani 4.5 mm çelik bilye atmıyor; 6 mm plastik küre atıyor. Ucuz oluşu da bu sebepten..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korayhayirli -- 11 Mart 2016; 4:21:43 >

• quote:

Orijinalden alıntı: korayhayirli

quote:

Orijinalden alıntı: nafi38

http://urun.n11.com/havali-tabancalar/umarex-hk-p30-mekanik-airsoft-tabanca-P26492893

Orjinaldir elbet fakat dikkat ederseniz airsoft yazıyor. Yani 4.5 mm çelik bilye atmıyor; 6 mm plastik küre atıyor. Ucuz oluşu da bu sebepten..

Sen nr kullaniyorsun varmi havali tabancan

• Evet, ASG Steyr M9-A1 Dual kullanıyorum, elimden de onlarcası geçti. Alttaki youtube kanalıma da bakabilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.