Bildirim
Hava yastigi acmayan egea (2. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Oyle fena kazalar oluyorkı Bmw Mersedes aracların ıcınden sağlam cıkılmıyor maleseff.. -
Avukatıyım
İşin garibi de her seferinde mat olmanız
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Herkes az çok ne işe yaradığını biliyorda sorun bence çalışma mantığını bilmemekte.
Tebrik ve takdir ediyorum bu kararından ötürü
Protesto hakkını sonuna kadar kullan, alma aldırma kiralama
evet 2011 punto dan cok memnunum.özellikle 1.3 multijet motoru. puntoyu akrabamdan aldım.quote:
Orijinalden alıntı: lojistisyen
Bu mesaj silindi.
ıvır zıvır masrafı oldu. trim sesi var. fiatın kronik sorunları var.
getz pek güven veren bir araç değildi.ama seri ve şehir içinde çok verimliydi.
ayrıca uzakdoğu otomobilleri genelde daha sorunsuz.
egea ekip aracım. ben sevemedım.
c de atlarsam golf yada focus.
yoksa b de kalırım. -
Hocam calisma mantigi su ise yarayacagi zaman aciliyor. Ise yaramayacagi zaman acilmiyor.quote:
Orijinalden alıntı: edgar1899
Herkes az çok ne işe yaradığını biliyorda sorun bence çalışma mantığını bilmemekte.
O yuzden ne ise yaradigini bilmek lazim dedim. yoksa uretici istese tavandan gelen darbedede acilacak sekilde yapar ama acilsada bir ise yaramayacagi icin yapmiyor o sekilde. -
Bu araba tirin arkasina arkadan girmis bence.
On saseden darbe almamis kaput ustunu tirin dorse saseleri 2 yerinden dikey cizmis bakarsaniz.
Sonrasi darbeyi en cok sönümleyen nokta a sütunu olmus.
Yani asil darbeyi a sutunu almis.
Airbag buyuk ihtimal bu yuzde acmamis olabilir
Tavani almis goturmus. Onden darbe algilama olarak düşünmeyin darbe sensorlerini asil gorevleri ivme ölçmek. Ani ivmelenmelerde ön airbagler açılır, yanlarda durum farkli ; açı ve darbe sensorleri vardir yandaki airbagler için. Bu araç tavani kesmiş ve durmamiş muhtemelen bi yerde ani stoplasaydi airbagler açılırdı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Buna ciddi bir kaza diyorsanız ohoo, max 50kmh ile çarpmıştır. Tekerleklere kadar bile gelmemiş hasar. Airbag açsaydı perte çıkardı yine şikayet edecek adamlar olurdu niye pert oldu diye.
Fiatı sevmem ama haksızlığada gelemem. Linkteki araç takla atmış bes belli. Göz nizam var konu açan açan arkadaş bunu kavrayamıyor mu. Şimdi size soruyorum hangi aracın tavanında airbag kaza sensörü var. Bir bitmediniz biraz aklınızı çalıştırın../0
Egea sevmeyen biri olarak arabaya haksizlik yapmayin derim ön tampon vs yerinde duruyor sensörler nerede saniyorsunuz?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yorumlar yine akıyor maşallah..
Araç darbeyi önden almamış ki, ön hava yastıkları adı üstüne önden vurunca çok nadir çapraz vurmada patlıyor. Bunu çoğu kişi de biliyor.
Aracım Egea değil bu arada, haksızlık yapılmasına gerek bile yok.Araç Egea olunca çoğu troller tü kaka moduna girmiş bile.
Fiat gariban dostu iste. Airbağ açılıpda masrafmı olsun, zaten airbağ açılıcak kadar kaza yaptıysanız ebedi istirate çekiliyorsunuz,tamirdi ıvırzıvırdı sizi ugrastırmıyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X