Şimdi Ara

Hava yastigi acmayan egea (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
41
Cevap
0
Favori
2.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: edgar1899

Araçta sadece sürücü ve yolcu hava yastığı olması durumunda böyle bir kazada kaza dinamiğine de bağlı olarak açmaması muhtemel maalesef.

arabanin tamponunda cizik bile yok. Airbag acilmadi diye kiziyorlar. Airbag ne ise yariyor once onu bir anlamak lazim.

• Oyle fena kazalar oluyorkı Bmw Mersedes aracların ıcınden sağlam cıkılmıyor maleseff..
  • CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Avukatıyım

İşin garibi de her seferinde mat olmanız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemican kullanıcısına yanıt
    Herkes az çok ne işe yaradığını biliyorda sorun bence çalışma mantığını bilmemekte.

• CaptainSkyWalker kullanıcısına yanıt
    Tebrik ve takdir ediyorum bu kararından ötürü

Protesto hakkını sonuna kadar kullan, alma aldırma kiralama

• quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

Bu mesaj silindi.
    evet 2011 punto dan cok memnunum.özellikle 1.3 multijet motoru. puntoyu akrabamdan aldım.
    ıvır zıvır masrafı oldu. trim sesi var. fiatın kronik sorunları var.
    getz pek güven veren bir araç değildi.ama seri ve şehir içinde çok verimliydi.
    ayrıca uzakdoğu otomobilleri genelde daha sorunsuz.
    egea ekip aracım. ben sevemedım.
    c de atlarsam golf yada focus.
    yoksa b de kalırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edgar1899

Herkes az çok ne işe yaradığını biliyorda sorun bence çalışma mantığını bilmemekte.
    Hocam calisma mantigi su ise yarayacagi zaman aciliyor. Ise yaramayacagi zaman acilmiyor.
    O yuzden ne ise yaradigini bilmek lazim dedim. yoksa uretici istese tavandan gelen darbedede acilacak sekilde yapar ama acilsada bir ise yaramayacagi icin yapmiyor o sekilde.
  • Hemican kullanıcısına yanıt

• Bu araba tirin arkasina arkadan girmis bence.
    On saseden darbe almamis kaput ustunu tirin dorse saseleri 2 yerinden dikey cizmis bakarsaniz.
    Sonrasi darbeyi en cok sönümleyen nokta a sütunu olmus.
    Yani asil darbeyi a sutunu almis.
    Airbag buyuk ihtimal bu yuzde acmamis olabilir

• Tavani almis goturmus. Onden darbe algilama olarak düşünmeyin darbe sensorlerini asil gorevleri ivme ölçmek. Ani ivmelenmelerde ön airbagler açılır, yanlarda durum farkli ; açı ve darbe sensorleri vardir yandaki airbagler için. Bu araç tavani kesmiş ve durmamiş muhtemelen bi yerde ani stoplasaydi airbagler açılırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Az önce 70 bin bakımı icin Bursa birmota geldim, aracı park ederken yanda başka bir Egea gördüm sanırım urban paket . Önden ciddi bir kazası olmasına rağmen airbag açılmamış. Ciddi ciddi düşündürmeye başladı

Hava yastigi acmayan egea

Hava yastigi acmayan egea

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Buna ciddi bir kaza diyorsanız ohoo, max 50kmh ile çarpmıştır. Tekerleklere kadar bile gelmemiş hasar. Airbag açsaydı perte çıkardı yine şikayet edecek adamlar olurdu niye pert oldu diye.

• Fiatı sevmem ama haksızlığada gelemem. Linkteki araç takla atmış bes belli. Göz nizam var konu açan açan arkadaş bunu kavrayamıyor mu. Şimdi size soruyorum hangi aracın tavanında airbag kaza sensörü var. Bir bitmediniz biraz aklınızı çalıştırın../0

• Egea sevmeyen biri olarak arabaya haksizlik yapmayin derim ön tampon vs yerinde duruyor sensörler nerede saniyorsunuz?

• Yorumlar yine akıyor maşallah..

Araç darbeyi önden almamış ki, ön hava yastıkları adı üstüne önden vurunca çok nadir çapraz vurmada patlıyor. Bunu çoğu kişi de biliyor.

Aracım Egea değil bu arada, haksızlık yapılmasına gerek bile yok.Araç Egea olunca çoğu troller tü kaka moduna girmiş bile.

• Fiat gariban dostu iste. Airbağ açılıpda masrafmı olsun, zaten airbağ açılıcak kadar kaza yaptıysanız ebedi istirate çekiliyorsunuz,tamirdi ıvırzıvırdı sizi ugrastırmıyor.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.