Şimdi Ara

Hava-Toprak-Su-Ateş (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
3.367
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mesela ben @Kraven suyu seçtiğinde çok şaşırdım. Hatta bir ironi olabilir diye mesajı üç defa okudum.

Ama sanki saatin verdiği etkiden bu olsa gerek.
    Yoksa gündüzün alevi ile yanardı ve duman ederdi.
    Gece ay ışığında demek Kraven bile su olabiliyor :)

Şaka bir yana su, şayet bazen çağlayıp ortalığı dağıtan su ise o birebir @Kravendir. Seçim kesinlikle doğru o zaman.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasozby

Ben sırayla hepsini olmak isterdim sanırım.

Ateş olsan yan, yak nereye kadar.
    Su olsan berraklıktan dinginlikten nereye kadar.
    Toprak olsan sağlam sağlam durmaktan nereye kadar.
    Hava olsan estin gürledin yeri geldi dinlendin nereye kadar.

İyisimi ben şöyle 20 liralık bir karışık alayım.

sende benim gibi yıldırım ol.
    çak çak nereye kadar deme ama, hem akımsın hem güzel ve korkutucusun ve çaktığın yeri yakabilirsin, yağmurlala birlikte havadan inersin. tesla gibi biri çıkarsa, toprağa da hüküm sürersin
    ama benim seçme nedenim gandallf

• Yok yıldırım sarmadı çok jan janlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Mesela ben @Kraven suyu seçtiğinde çok şaşırdım. Hatta bir ironi olabilir diye mesajı üç defa okudum.

Ama sanki saatin verdiği etkiden bu olsa gerek.
    Yoksa gündüzün alevi ile yanardı ve duman ederdi.
    Gece ay ışığında demek Kraven bile su olabiliyor :)

Şaka bir yana su, şayet bazen çağlayıp ortalığı dağıtan su ise o birebir @Kravendir. Seçim kesinlikle doğru o zaman.

Hadi buyur, herkes beni ateş yaptı iyi mi Önüne geleni deviren agresif biri olarak mı görünüyorum dışarıdan bakınca merak ettim şimdi.
  • @Kraven

• Avatarın etkisi büyük evet ama isimde haşin. Avcı Kraven su olabilecek son kişi.
    Hani kraven değilde kraker olsa daha şirin gözükürdü
  • Haa tamam o zaman, keşke ismi Sergei imzayı da Kraven yapsaymışım o zaman tam uyarmış Ohoo o zaman komple tezatlık var, isim avatar Kraven gibi haşin bir çocuk imzada şanı güzelliği anlatan bir elfçe şiir. Benlik karmaşası yaşatmayın adama durun ya gidiyorum ben daha da gelmem!
  • tahta

• istesek de istemesek de hepimiz bir gün toprak olacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birşeydiyicem

istesek de istemesek de hepimiz bir gün toprak olacağız.

inceee

bu arada konu kapanabilir

• karara göre sonuçları da yazar mısın ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

tahta

quote:

Orijinalden alıntı: El-Cezeri

Not2: "Tahta"bir cevap değildir. "Kütük" belki..!

• hava yakılınca dioksit olur istemem
    toprak su gelse çamur olur istemem ne o öyle
    ateş birisi üferse sönerim
    ama su olmayı isterdim kaynatsalar bile buhar olarak devam ederdim yaşamıma, içseler geri dönüşüme giderim v.s
  • o zaman kütük
  • amma da tahta - kütük meraklısı insan varmış. ama pek garipsemiyorum aslında, onları da anlıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 1 Temmuz 2012; 14:43:49 >
  • kardeşim konu çok saçma+eğlence konusu olduğu için dalgasına cevap veriyoz.bi kerede şakadan anlayan ne garip adamlarsınız ya.

sanki hava olmak istiyom yazınca direk hava olucan.konu dalgasına açılmış bizde dalgasına cevap veriyoz.parazitlik yapmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: achilles97

kardeşim konu çok saçma+eğlence konusu olduğu için dalgasına cevap veriyoz.bi kerede şakadan anlayan ne garip adamlarsınız ya.

sanki hava olmak istiyom yazınca direk hava olucan.konu dalgasına açılmış bizde dalgasına cevap veriyoz.parazitlik yapmayın.

dostum, dediğim gibi anlıyorum sizleri.
  • Konu kesinlikle dalga konusu değildir.
    Katiyen saçma bir amaç uğruna açılmamıştır.

Hava, toprak, su, ateş yazanın çok mantıklı, geçerli sebepleri var. Hatta kütük yazanın bile!
    Şayet en başından konuyu ciddiye almadıysanız bütün bunların da sizin için bir anlamı yoktur. Ve ne yazık ki konunun asıl espirisini (eğlence anlamındaki "espiri" değil!) ve büyüsünü kaçırmışsınız demektir. Sanırım konu içindeki diğer mesajları okumadığınız için oluştu bu izlenim. Konuya tekrar bir göz atarsanız demek istediğimizi anlayacaksınız.

"Şaka yapamayacak mıyız peki?" Tabi ki yapacağız ama tamamen kestirip atmadan, saçma değip kırmadan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi El-Cezeri -- 1 Temmuz 2012; 15:18:26 >
  • Valla bilemedim ki şimdi
  • Su kadar akışkan ve duygusalım
    + Hidrokinezi candır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.