Şimdi Ara

Hava temizleme cihazları (74. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
1.996
Cevap
146
Favori
568.096
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • zodd kullanıcısına yanıt

    Maalesef app stabil çalışmıyor, haberiniz olsun. Air Purifier Pro modelini ilk geldiğinde binbir zorlukla ekledim, ancak modem resetlendiğinde offline oldu, bir daha da ekleyemedim. Denemediğim kalmadı. Server değiştirdim, uygulamayı kaldırıp yeniden yükledim, cihazı silip yeniden ekledim ama şu an offline mode'da ve app kontrol edemiyor. Forumlarda benzer şikayet çok. Uygulama cihazı buluyor, wifi ağına ekliyor ama en son aşamada cihaz ağa bağlanamadı diyor. Cihazı eklemeyi başarabilen varsa sırrını anlatsın lütfen.

  • sokrat68 kullanıcısına yanıt
    Auto modun pek verimli olmadigi soyleniyor, sensorler pek is yapimiyor sanirim.
  • justery kullanıcısına yanıt

    Şu an yanımda ve auto modda. Gösterge 12-13 arasında oynuyor ve gayet sessiz. 20'leri geçince biraz hızlanıyor, 10'lara düşürünce yine sessiz oluyor. Ben genelde yatmadan ve sabah manuel olarak 10 dk max hızda çalıştırııyorum. O zaman 3'e kadar iniyor ama genelde 10'larda. Mi Home'a ekleyememe sorunu dışında gayet memnunum.

  •  Hava temizleme cihazları

    Eve kedi aldık. Zaten vardı WINIX ama ilave yaptım (Zero modeli) diğer odaya. Kedi tüylerini güzel havadan kapıyor.


    Tuvalet ve kedi maması kokuları da azaldı.

  • Kediniz çok tatlı maaşallah. Biz de kedilerimiz ve biraz alerjik bünyeli eşim için aldık hava temizleyiciyi.


     Hava temizleme cihazları


    Xiaomi Pro ile Winix Zero arasında kalmıştım ben de. CADR kapasitesi biraz daha fazla diye, 360 derece hava emme dizaynı, kompakt filtre ve yedek filtre fiyat/bulunurluk ve ilk edinim maliyeti kriterleri nedeniyle Xiaomi'de karar kıldım. Plasmawave gibi özellikleri tercih etmedim. Ara sıra meraktan filtreyi açıp bakıyorum. Tüy görmedim ama görünür toz epey var. Eufy RoboVac 25C Robot süpürge tüyleri çok iyi topluyor zaten. Şahsen evcil hayvan bulunan evde imkan dahilinde Robot süpürge+hava temizleyici çok yararlı. Özellikle Robot süpürge tüy ve döküntüleri çok iyi topluyor.





  • Bendede robot süpürge var, 360 s7 modeli. Kedi besliyorum. Winix zero modeli ağır basıyor, almayı düşünüyorum. Zero pro mu, jbl hoparlör lü model mi, ikisi arasında kaldım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icingdeath kullanıcısına yanıt
    Leitz Trusens Z2000 modelini de arastirmanizi oneririm
  • Araştırayım


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, bugün denemek için Xiaomi Mi Air Purifier 2C ufak modelini aldım. Çalıştırdım ancak odayı temizlemekten çok, kötü bir plastik kokusuyla kapladı. Bu herkesin yaşadığı bir durum mu? Özel bir temizlik mi yapmak lazımdı acaba?

  • Batu B kullanıcısına yanıt

    Bizde herhangi bir koku olayı olmadı. Önce mutfakta kurdum ve hemen havayı temizlemeye başladı. 10 dakika içinde kırmızıdan yeşile döndü. Bir ara mutfak balkonunda sigara içmeye çıktım. Onu da yakalayıp kırmızı oldu ve fan hızlandı, yeşile dönünce hız düştü.

  • justery kullanıcısına yanıt

    Trusens z2000 modelini araştırdım, hatta şu anda amazonda indirimli1800tl civarı. Uv lamba kullanması canımı sıktı ki kullanıcı yorumlarında odada garip bir koku bıraktığı yazılmış, bu bence uv sonucu. Yorumlarda koku şikayeti görneseydim hemen alacaktım.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icingdeath -- 13 Ocak 2021; 10:17:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • icingdeath kullanıcısına yanıt
    Uv lamba kapatilabiliyor, ben de az evvel 2. Yi siparis ettim. Fakat amazonda kirtasiye malzemesi oldugu icin taksit olmuyor.
  • icingdeath kullanıcısına yanıt

    hocam kesinlikle aynı fiyata muadil olan winix zero n modelini araştırmanızı öneririm, benim tercih etme sebebim ise zero modelindeki gibi havaya +/- iyonlar yaymamasıydı, her ne kadar plasmawave patentli ve sağlığa zararsız olduğu iddia edilse bile büyük ihtimalle üzerinde bilimsel uzun vadeli bir araştırma yok, bu yüzden plasmawave ile sürekli soluduğumuz havanın 10 sene sonra vücudumuza herhangi bir zararı olup olmadığı riskine girmek istemedim. Ayrıca winix zero n modelinde ön filtresi oldukça kullanışlı direk yıkanabiliyor ve 1 sene filtre ömrü varmış.


    https://www.hepsiburada.com/winix-zero-n-hava-temizleme-cihazi-pm-HB00000KI1QI


    edit: fakat yine de bu ürünün türkiyedei fiyatını abartı buluyorum amazon uk'da 130-160 sterlin arasında satılıyor yani 1500-1600 gibi bir fiyat olsa iyi olurdu, pek fazla satan firma olmadığı için 1-2 firma winix ürünlerinde tekelleşmiş o yüzden yurtdışından almanızı tavsiyeederim




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nknowntossing07 -- 14 Ocak 2021; 3:13:31 >




  • Bugün son karar olarak xiaomi mi 3h aldım, fiyatları yaklaşık 10 gündür takip ediyorum yaklaşık 1350 liraydı 10 gün önce ayrıca şimdi saçma şekilde 1600 liradan başlıyor fiyatları (ürünün yurtdışı fiyatı 100-150 dolar aliexpress, fakat astronomik kargo ücreti çıkıyordu ) bugün 2h modeli de 850 liraya düşmüştü fakat karar veremeden bitirdi müşteriler sanırım dengesiz bir arz-talep meselesi var ve bu yüzden fiyatların yüksek olduğu kanaatine vardım, bugün zor bela 1482 liraya gittigidiyordan buldum, bankkart 100 lira ile de birleşince 1382 liraya almış oldum, en azından vergiler dahil çıkış fiyatına eşit bir şey yakaladım ( xiaomi 3h ağustos ortasından eylül ortasına kadar 950-1150 civarında satılmış inanılmaz!)


    xiaomi piyasaya çok hızlı giriş yaptı bu air purifierlar bakımından, mesela şu an 5 ayrı modeli var umarım bir 5 sene sonra filtre bulma zorluğu yaşanmaz)



    edit: hay şansıma tüküreyim satıcı iptal etmiş, hb'de 2h indirime girmiş tekrardan 854 liraya ben de aldım https://www.hepsiburada.com/xiaomi-mi-air-purifier-2h-akilli-hava-temizleyici-p-HBV00000PYNMQ?magaza=MI%20STORE ihtiyacı olan değerlendirebilir şu an 3h'a fazladan 700 lira vermek akıl karı değil




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nknowntossing07 -- 15 Ocak 2021; 13:29:41 >




  • Merhaba,

    Yogun insaat olan bir yerde oturduğumdan olsa gerek (Metro ve ev), evimiz çok tozlaniyor. Eufy robot var her gün calisiyor ve yerden ciddi toz hav topluyor her gün. evimizde bolca çocuğumuz ve kedimiz de var.


    Tozlarin az da olsa önüne gecmek icin hava temizleyici cihaz düşünüyoruz .


    Havadaki ve eşyalara konan tozları engeller mi (yer icin robot gayet yeterli), alalım mi?

    Temiz çorap giyerken bile tozlu oldugunu goruyorum, bıktık artık.


    Tozlari azaltır derseniz bütçe en fazla 5k civarı bir cihaz önerebilirim misiniz?

    Ben de gecmise yonelik tüm sayfaları okumaya başladım .

  • quote:

    Orijinalden alıntı: cptdr

    Merhaba,

    Yogun insaat olan bir yerde oturduğumdan olsa gerek (Metro ve ev), evimiz çok tozlaniyor. Eufy robot var her gün calisiyor ve yerden ciddi toz hav topluyor her gün. evimizde bolca çocuğumuz ve kedimiz de var.


    Tozlarin az da olsa önüne gecmek icin hava temizleyici cihaz düşünüyoruz .


    Havadaki ve eşyalara konan tozları engeller mi (yer icin robot gayet yeterli), alalım mi?

    Temiz çorap giyerken bile tozlu oldugunu goruyorum, bıktık artık.


    Tozlari azaltır derseniz bütçe en fazla 5k civarı bir cihaz önerebilirim misiniz?

    Ben de gecmise yonelik tüm sayfaları okumaya başladım .

    Sizin için cihazın filtresinin fotoğrafını çektim. Genel olarak havası temiz bir bölgedeyiz. Düzenli olarak havalandırdığımız ve hergün değilse bile gün aşırı Eufy RoboVac 25C ile süpürdüğümüz 22 m2 odada 12 gün sonunda filtre durumu böyle.


     Hava temizleme cihazları

    12 günlük kullanımda topladığı gözle görülür toz ve hav bu şeklilde. Filtresi kompakt tasarım olduğundan HEPA filtresindeki kirliliği göremiyoruz. Ama zaten bu tip cihazların asıl etkisi gözle görülmeyen partikülleri toplayıp süzerek temiz hava vermek. Biz kullandığımız odada hava temizliği ve koku açısından iyileşme hissettik. Ancak cihaz yerden (dört tarafından) hava emip süzerek yukarı üfediği için menzili çok olmayabilir. Biz odanın ortasına koyduk.


     Hava temizleme cihazları

    İki kedimiz var ve eşim biraz alerjik bünyeye sahip. O nedenle almaya karar verdik ve ilk satın alma maliyeti, yedek filtre fiyatı ve bulunurluğu açısından Xiaomi markasını, temizleme hacmi nedeniyle de Pro modelini seçtik. Başka sorunuz varsa yardımcı olmaya çalışırım. Karar ve araştırma aşaması ne kadar sıkıntılı biliyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sokrat68 -- 15 Ocak 2021; 16:50:20 >




  • Malum petekler açıldı . Alerjik burnum ve gözlerim kurudu. Geç de olsa hava nemlendirme ve temizleme cihazı bakar oldum. Purifier 3h alayım diyorum ama ne olmuş fiyatlara 3-4 ay önce 1000 tl altındaymış 1600 tl vermek şimdi nasıl koyuyor. Hava nemlendirme için öneriniz var mıdır ? Hava temizleme konusunda da 3H konusunda kesin karar vermedim 1500 tl ye iki aleti alsam diyordum ama çok mümkün olmayacak gibi .


    Bu bütçelerde nem ve temiz hava için hangi cihazları önerirsiniz ? İki alete maximum 1750 tl bütçe ayırdım.

  • merhabalar bende air purifier pro var. şu büyük olan.


    filtresinden almak istiyorum. kullanım amacım esasen koku engellemesi.


    Nereden ne almamı önerirsiniz. kafam çok karıştı bu konuda...

  • arkadaşlar benimde bir sorum var ... sigaraya karşı en iyi hava temizleyici hangisi ? alerjimiz falan yok .. ama sigara iciliyor ev içinde...

  • Mi air purfier mi winix zero mu ?

  • 
Sayfa: önceki 7273747576
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.