Şimdi Ara

HAVA FİLTRESİ ACİL YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
9.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ACİLLLL ARKADAŞLAR 97 MODEL 1,4iesx TİPO ARACIMA HAVA FİLTRESİ ARIYORUM MPİ MOTOR VARMIŞ ÜSTÜNDE HAVA FİLTRESİ PATLADI PARÇALANDI ÇOK CİDDİYİM ACİLEN HAVA FİLTRESİ İHTİYACIM VAR BANA YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR LÜTFEN ŞİMDİDEN BANA YARDIMCI OLABİLMENİZ ÜMİDİYLE ÇOK TEŞEKKÜRLER MANİSA MERKEZ

• bulabileceğini sanmıyorum bu ürün üretimden kaldırılmıs bir parça ben hava filtre kutusunu yeni aldım ve bütün fiat yetkili servislerini yedek parça satıcılarını arastırdım son bitane zonguldaktaki serviste kalmıstı aldım bende , ancak sonuncu olduğunu belirtmislerdi.
    size tavsiyem açık hava filtresi uygulaması yapabilirsiniz veya bulabilirseniz çıkmasını bulmaya çalısın zamanında ben bulamadım
  • fiat sienalarınki oluyor diye biliyorum arkadaşım , sienaların motoruyla aynıydı bi araştır veya tempralarınkine bi bak
  • quote:

Orjinalden alıntı: mendel50

fiat sienalarınki oluyor diye biliyorum arkadaşım , sienaların motoruyla aynıydı bi araştır veya tempralarınkine bi bak

sienalarda weber karbürator var tipolarda magnetti marelli ikisinin birbirine uyması biraz zor olur

bu tipo 1.4 ie hava filtre kutusu

bu sinenanki

ayrıca sienankini bulmakta pek kolay değildir fiat parça yonünden çok zayıf
    tempralarınkini bi sekilde uydurmak mümkün yalnız performans hava filtresi dedikleri filtreden takmak gerekiyor

• Ülkemizde üretilen(tam emin değilim tipolar burada mı üretildi?) böyle bir aracın hava filtresinin 10 sene sonra bulunamaması ilginç değil mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: catalyst

Ülkemizde üretilen(tam emin değilim tipolar burada mı üretildi?) böyle bir aracın hava filtresinin 10 sene sonra bulunamaması ilginç değil mi?

tipolar 93 yılından sonra ülkemizde üretildi yalnız çoğu parçası ithal sekilde geldi , yurtdısından gelen parçalar fiyat bakımından türkiyede üretilen parçalardan kat kat fazla , ve bulmasıda bir hayli zor , hatta bazı parçalar yok denebilir.
  • Konuyu hortlatmak gibi olacakta. Banada lazım bu hava filtresi kazanından. Hiç bir yerde bulamıyorum. Tamir edilmiş üstündeki kazan. Değiştirmek istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.