Bildirim
HAVA FİLTRESİ ACİL YARDIM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bulabileceğini sanmıyorum bu ürün üretimden kaldırılmıs bir parça ben hava filtre kutusunu yeni aldım ve bütün fiat yetkili servislerini yedek parça satıcılarını arastırdım son bitane zonguldaktaki serviste kalmıstı aldım bende , ancak sonuncu olduğunu belirtmislerdi.
size tavsiyem açık hava filtresi uygulaması yapabilirsiniz veya bulabilirseniz çıkmasını bulmaya çalısın zamanında ben bulamadım -
fiat sienalarınki oluyor diye biliyorum arkadaşım , sienaların motoruyla aynıydı bi araştır veya tempralarınkine bi bak -
quote:
Orjinalden alıntı: mendel50
fiat sienalarınki oluyor diye biliyorum arkadaşım , sienaların motoruyla aynıydı bi araştır veya tempralarınkine bi bak
sienalarda weber karbürator var tipolarda magnetti marelli ikisinin birbirine uyması biraz zor olur
bu tipo 1.4 ie hava filtre kutusu
bu sinenanki
ayrıca sienankini bulmakta pek kolay değildir fiat parça yonünden çok zayıf
tempralarınkini bi sekilde uydurmak mümkün yalnız performans hava filtresi dedikleri filtreden takmak gerekiyor
-
Ülkemizde üretilen(tam emin değilim tipolar burada mı üretildi?) böyle bir aracın hava filtresinin 10 sene sonra bulunamaması ilginç değil mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: catalyst
Ülkemizde üretilen(tam emin değilim tipolar burada mı üretildi?) böyle bir aracın hava filtresinin 10 sene sonra bulunamaması ilginç değil mi?
tipolar 93 yılından sonra ülkemizde üretildi yalnız çoğu parçası ithal sekilde geldi , yurtdısından gelen parçalar fiyat bakımından türkiyede üretilen parçalardan kat kat fazla , ve bulmasıda bir hayli zor , hatta bazı parçalar yok denebilir. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X