arkadaşlar bende havacı kütahya baya rahat bi yermiş okuduklarıma göre, ama bi yerde %99 kısa dönemler dağıtımda serpilir memlekete diyorlar. herhangi bir bilgisi olan varmıdır?????
lovely_nihat@hotmail.com
Ankara Kütahya yolcusu. Eklemek isteyen ekleyebilir.
orasi da kısmet artık,seprilme kesin olur şansına
amma çok kütahyalı olduk burda yaww
arkadaşlar her birimiz şanslıyız bunun kıymetini bilmek lazım
orda görüşmek üzere...
bu arada msn mi vermeyi unuttum mg_alkan@hotmail.com bende karamandan geliyorum kütahyaya...
ben kütahyada kaçıyom, siz kütahyaya gidiyonuz
kütahya ankaradan daha soğuk bi memlekettir. ona göre giyinin. ayrıca havasıda çok kirlidir. 50 km yakınında iki tane termik santral vardır. o nedenle temşz hava almayı unutun. garda inzibatlar olur dikkatli olun.,
dikkatli olun derken?
quote:
Orjinalden alıntı: Erreguay
bende kütahya
bende kesin kara olur diye yeşilleri almıştım şimdi nasıl olucak maviye mi dönücez
ii de burdaki asker shop ta ben mavi bişi görmemiştim
yesil de oluyomus hocam msn ye gelin. 10-15 kisi olduk donanimhaber hava gucu mbulgen@hotmail.com
quote:
Orjinalden alıntı: surveyer
dikkatli olun derken?
alıverirler sabahın altısında askere demek istiyor... inzibatlara yakalanmadan 5 e kadar vaktin war...
insallah öle olur, kiymetini biliriniz :)
tuh eskiden internet ve webcam de varmıs kaldırmıslar ama interneti:))
ACEMİLİKTEN SONRA USTA BİRLİĞİ İSTANBUL NAKKAŞTEPEYE DÜŞENLER BANA ULAŞSIN BURDAN
Herkese hayırlı olsun...Kütahya tatil köyüne hoşgeldiniz diyorlar kime sorsam umarım bi pislik çıkmaz.Ne olursa olsun ballıyız yine de...Orda tanışmak üzere ve dağıtılmamak üzere görüşürüz.
ben kütahyalıyım oranın havası cok serttir dikkat edin ha ayrıca hava cok kirlidir.yinede şirin bi yerdir kütahya
297. kısa dönem olarak acemiliğimi orda yaptım. ustalık daha sonra istanbul hava harp okulu na cıkmıstı. Merak ettiğiniz yeşil içlik meselesi, zaten orda mavi değil yeşil kamuflaj giyeceksiniz. Tabur komutanı değişmedi ise cok cok iyi bir komutandır. Özellikle kısa dönemleri el üstünde tutar. Çekeceğiniz tek sıkıntı sayının fazla olması nedeniyle sırada beklemek ha bi de kütahya nın soğuğu dikkat edin ciğerlerinize hepinize şimdiden hayırlı teskereler
dağıtım olması kötü oldu ya, ben 1 ayda ancak alışırım zaten umarım doğu falan çıkmaz
Arkadaşlar herkesin birbirininden haberi var benim yok ya
arkadaslar kütahya ile ilgili soracagınız birşey varsa yardımcı olabilirim.bizde orda okuyoruz.