he valla.. bide 38 kontöre sms çıkarsa süper olcek
50 kontöre 500 sms hert yön desin başka bişi istemem
quote:
Orjinalden alıntı: s.volkan
50 kontöre 500 sms hert yön desin başka bişi istemem
50 değil 2x39 a bile razıyım
Şuan kaydoldum bu hava durumu paketine. Öle 14 ay olayını filan kim uydurdu bilmiyorum ama öyle bir mesaj gelmedi. Tamamen ücretsiz olduğu ve 30günde bir aboneliğin yenileneceği söylendi..
Teşekkürler bu arada s.volkan duyurduğun için
Aynen dostum 14 ay diye birşey yok.
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
Şuan kaydoldum bu hava durumu paketine. Öle 14 ay olayını filan kim uydurdu bilmiyorum ama öyle bir mesaj gelmedi. Tamamen ücretsiz olduğu ve 30günde bir aboneliğin yenileneceği söylendi..
1 ay bedava diyor.ve her ay otomatik yenilenir diyo.yani abone olanların aklında bulunsun bu kampanya bir ay sonra biterse gelecek ay otomatik yenileneceginden kontorunuz gidebilir.dikkatinizde bulunsun takip edin arkadaşlar
tesekkürler turkcell
quote:
Orjinalden alıntı: stigmata_
Aynen.
Millet hava durumuna ne gerek var. Zaten yaz geliyor kavrulacağız! Hergün açık ve güneşli buna bağlı olarakta cehennem gibi sıcak olacak! Bunun nesini öğrenmek istiyorsunuz. Misal ben şuan kısa kollu ile geziyorum. Mersindeyim. Bundan sonra yağmur yağmaz... Napim havadurumunu....
quote:
Orjinalden alıntı: metalok
Millet hava durumuna ne gerek var. Zaten yaz geliyor kavrulacağız! Hergün açık ve güneşli buna bağlı olarakta cehennem gibi sıcak olacak! Bunun nesini öğrenmek istiyorsunuz. Misal ben şuan kısa kollu ile geziyorum. Mersindeyim. Bundan sonra yağmur yağmaz... Napim havadurumunu....
sen kesin vodafone kullanıyorsun ve kendi kendini avutmaya çalışıyorsun.
Abi o zaman Tvlerde ve radyolarda hava durumunuda yayınlamasınlar, ne de olsa yaz geliyor kavrulacağız, hergün açık ve güneşli olacak nede olsa, hatta bu mesleği yapanlarda bıraksın
quote:
Yok abi bu kadar olmaz
Pes
arkadaşlar menüden girdim hava durumu dedim il kodunu sordu yazdım yolladım geldi kontürde gitmedi ama sitede hergun cebinize gelecek fln diyor şimdi öğrenmek istediğimizde mesajmı atıcaz yoksa hergun gelecek mi cebimize :) birde gelen mesajda aynen şu yazıyo 12.03.2008 çarsamba yagmurlu persembe yıldırımlı fırtına cuma az bulutlu cumartesi yagmurlu :)
Hergün cebine gelecek dostum , abone olman yeterli
tam mesjaını okurken geldi zaten :) teşekkür
Turkcell faturalı hat ve Hazır Kart kullanıcıları için Hava Durumu Paketi aboneliği artık ÜCRETSİZdir.
Abonelik her ay otomatik yenilenir.
işte bu yazıdan her zaman korkmak lazım, çünkü ilk kampanyalar ücretsiz olup sonradan otomatik olarak yenilendiği için iptal etmeyi unutanlardan kontür kesiyolar ....!
Örn.; MSN kampanyası ücretsizdi, 1 marttan itibaren 60 kontür oldu iptal etmeyip üyeliği devam edenler noldu acaba soran, duyan, bilen var mı ??
mesaj geldi ama bilmem şu tarihten itibaren ücretli olacaktır diye isterseniz şöyle şöyle yapın diye normalde kontür gidiyo mu o zaman ben iptal etmedim ama hiç farkında değilim vallaha gidiyormu iptal için bir şey yapmak gerekir mi ?
quote:
Orjinalden alıntı: _ahmet_
Abi o zaman Tvlerde ve radyolarda hava durumunuda yayınlamasınlar, ne de olsa yaz geliyor kavrulacağız, hergün açık ve güneşli olacak nede olsa, hatta bu mesleği yapanlarda bıraksın
quote:
Mecbur yayınlamak zorundalar. Zaten bilmiyoruz mu sanıyorlar; yazın sıcakları da sansürlediklerini... Millet panik olmasın diye sıcaklığı düşük gösteriyorlar...
Bir arkadaş demiş; "kesin vodafone kullanıyordur" diye - Hayır, turkcell ve avea kullanıyorum.
Tamam bugünlerde havalar biraz değişken ama birkaç ay sonra hergün açık ve güneşli olmayacak mı?