Arkadaşlar ben bikaç yerde denk geldim, eleman Gastly'nin levelini 100'e çıkarmış ama Gengar yapmamış, Haunter'de bırakmış. Özellikle Dark'ta böyle şeyler gördüm. Sizce neden böyle yapmışlar, Haunter daha mı iyi?
ben gengarı daha iyi biliyodum ama
Gengar daha ii night shade in yanında bide zehir saldırısı olan acid armor var gengar da
quote:
Orjinalden alıntı: hurd_aci1
Gengar daha ii night shade in yanında bide zehir saldırısı olan acid armor var gengar da
o zehir saldırısı deil asit zırhı firered filan oynasaydın görürdün
Attack Type Power Status Effect Price Acid Armor Poison 55 - 121000 Noldu çok bilmiş efendi. Note;Poison-zehir demek. Zuahaahahahahh.Bilip bilmeden konuşma anladın mı
Attack-Acid Armor
Type-Poison
Anlayabilio musun? Yoqsa daha büyük yazim mi? ATTACK-ACİD ARMOR
TYPE-POİSON
POİSON-ZEHİR demek
Önce yanılttığın herkesden özür dile sonra da benden
Noldu lan şiştin mi? Cvp versene.atmasını iyi bilion ama,yoq zehir saldırısı deilmiş de yoq firered oynasam bilirmişim de sen oynamışın da nolmuş?Kendini beğenmiş olmuşun.Başka bişi deil.
kArdeş biras sakin ol yaww
puhaaaa hurd aci yanlış anlama adam sana fire red deki acid armoru açıklamış.Fire red de acid armorun hiç saldırı gücü yok o yüzden biraz şaşırmış arkadaş sakin ol yavs
Bence Gengar Haunter daha zaten bende 4 tane 100 lwl'lik gengar 1 tanesi kadromda diger 3 u de trademde gormek isteyen varsa adım:x-lion
HAUNTER DAHA YAKIŞIKLI.ONDANDIR
son noktayı burda koyalım arkadaşlar arkadaşla kapışıyoruz onda dark gengar 100 level bendede dark hunter var 100 level kapıştırdık dark hunter yendi
nasıl oldu ya?
olmaz beyler sampion dark sableya
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme