Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
294.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende Lig 2.cisiyle maç yapcam.Onun oyuncuları benimkilerden kötü.Sezonun maçını oynucam.Daha ilk maçım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hartson

Beyler kurulmuş kupa varmı

kupa kurmuştuk dayı , olmadı ileride tekrar yapıcaz , bekleriss
    6.lig hayırlı olsun
  • bnm su an ki macmda2-0 ondeyim
  • Drowning Pool - SoguksuGenclik 4-0

beyler , son bikaç ayda para kasarak sonunda bir muhteşem oyunkurucu almayı başardım (595.000) darısı başınıza
  • KralimSpor - NARKOTİK_016 4 - 1

Maçı izle: HT Live
    Tarih: 4/3/2007 saat 15:35
    MatchID: 106201986
    Stadyum: Oğuzhan Kral Arena
    Kalabalık: 2269

Açık gökyüzü, Oğuzhan Kral Arena turnikelerinden giriş yapmış olan 2269 taraftara sıcak bir hoşgeldin dedi. KralimSpor stratejik bir 4-4-2 taktiğiyle sahada. Oyuncular: Bettencourt - Kuloğlu, Oder, Başgöz, Dönmez - Tetiker, Tolan, Scutelnicu, Afşin - Cüce, Knobloch.

NARKOTİK_016 stratejik bir 4-4-2 taktiğiyle sahada. İlk onbirde yer alan futbolcular: Pekçetin - Kavaz, Yaparlu, Ürkün, Asaf - Onuktan, Ünalp, Mübarek, Tuta - Porsuk, Öktüzün.

KralimSpor atak yapmak için kanatlarına çok güveniyordu. Mutlu Kavaz 12. dakikada, muhtemelen deneyimsizliğinden, aptalca hareketler yapıp bir rakip takım oyuncusunun neredeyse gol atmasına sebep olunca koçundan son derece ağır uyarılar işitti. Güler Afşin attı gol oldu! Güler Afşin attı gol oldu! 15. dakikada ortadan gelişen atakta topu ağlara gönderirken, KralimSpor taraftarları takımlarını 1 - 0 galip duruma getiren bu oyuncu için uzun süre sevgi gösterisinde bulundular. Kullanılan köşe vuruşunda, gerilerden gelen Tosun Mübarek, yaptığı kafa vuruşuyla topu kalecinin tam üstüne gönderdi, ancak bu topu kontrol edemeyen kaleci NARKOTİK_016 oyuncusu Tuğrul Onuktan için bulunmaz bir fırsat yaratmış oldu. Ve bu oyuncu da hafif bir dokunuşla, durumu 1-1 yaptı. KralimSpor taraftarları, Emil Knobloch sol kanadın canına okurken nefeslerini tutmuştu. Tüm defansı ipe dizen bu oyuncu da, bu güzel hareketlerini, takımını öne geçiren bir jenerik golüyle noktaladı. Durum 2-1! 43. dakikada, KralimSpor oyuncusu Ovidiu Scutelnicu penaltıyı gole çeviremeyince kafasına pet şişe yağdı. Takımlar devre arası için soyunma odasına indi, ilk yarı skoru 2 - 1. KralimSpor topa yüzde 83 sahip oldu.

Ovidiu Scutelnicu , misafir takımın defansının ortasında bulduğu boşluğu iyi değerlendirdi. Oyuncu, skoru 3 - 1 yapan golü kaydederken KralimSpor tribünlerinden sevinç çığlıkları yükseldi. 73. dakikada sol kanattan gelen hızlı bir akın sonrasında KralimSpor skoru 4 - 1 yaptı. Satılmış Tolan açısı çok dar olmasına rağmen şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi. Bundan sonra KralimSpor tempoyu düşürdü ve savunmaya dönük oynamaya başladı. Toprak Dönmez takımına 74. dakikada bir gol daha kazandıracaktı, ama kaleci Cavit Pekçetin üstün çabalarıyla misafir takımı oyunda tutmayı başardı. Maçın 77. dakikasında KralimSpor takımından Sabahattin Cüce top yerine rakibine arkadan müdahale edince sarı kartla cezalandırıldı. 83 dakika geride kalırken Ovidiu Scutelnicu takımı KralimSpor adına gole çok yaklaştı. Yaptığı aşırtma vuruş az farkla auta çıktı. KralimSpor topa yüzde 90 sahip oldu.

KralimSpor takımından Stéphane Bettencourt, maça damgasını vurdu. Öte yandan, Ovidiu Scutelnicu istediklerini sahaya yansıtmakta oldukça zorlandı. NARKOTİK_016 takımının en iyi oyuncusu Erkan Porsuk idi. Ancak Mutlu Kavaz çok kötü bir maç çıkardı. Maç 4 - 1 sona erdi.

:D

• 8-0 yndm
  • grubumda liderlik için kapıştığım takımı deplasmanda 1-3 ile geçerek liderliği garantilediğim ve VI.lige doğrudan yükseldim.Vatana Millete hayırlı olsun.

eros;kaleci alacağın zaman haberim olsun.elalemin kalecisini alacağına benimkini al hayrın dokunsunVI.lige çıktık senin pazarada uğrarız
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hartson

bugünkü maçta berabere bile kalsam 6. lige çıkıyorum

Takım sermeni united fc

7-0 maçı kazanarak 6. lige çıkmayı matematiksel olarak garantiledim. Vatana millete hayırlı olsun. Bu arda ligler biter bitmez kupa yapalım
  • ben cıkmadım 6. lige 3. olarak bitircem buyuk ıhtımal
  • daha doğrusu cıkamadım :D
  • 3500 TLye bunu aldım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scylla -- 5 Mart 2007; 16:48:59 >
  • Bana ucuza oyunkurucu vercek var mı
  • Kristián Gondoľa (95210470)
    21 yaşında, zayıf formda, sağlıklı
    O kavgacı bir oyuncu, ayrıca dengeli ve güvenilir.
    Tecrübesi felaket ve kötü liderliğe sahip.

Özel Yetenek: Hızlı

Milliyet: Slovensko
    Toplam Oyuncu Endeksi (TSI): 150
    Maaş: 624 TL/hafta 20% Bonus dahil
    Sahibi: __--__--GS--__--__
    Kart Uyarısı: 0
    Sakatlıklar: Sağlıklı

Kondisyon: kötü Kalecilik: felaket
    Oyunkuruculuk: yeterli Pas: zayıf
    Kanat: kötü Defans: berbat
    Golcülük: kötü Duran Toplar: efsanevi

Kariyer Golleri: 0
    Kariyer Hattrickleri: 0
    Bu Sezonki Lig Golleri: 0
    Bu Sezonki Kupa Golleri: 0

sana bu adamı 15 000 e satarım

• http://www.hattricktoday.org/Viewer/index.php

Bu siyeti tavsiye ederim. İyice incelemedim ama anladığım kadarı ile ücretsiz bir site..

Burada oynanmakta olan ve geçmiş maçlarınızı daha görsel bir şekilde izleyebiliyorsunuz.

Hatta golleride futbol menejer tarzı canlandırmışlar. Güzel bir site herkese tavsiye ederim.

Ayrıca üye de olmanıza gerek yok. hattricik kullanıcı adı ve güvenlik koduyla siteye girebiliyorsunuz.

Türkçe desteğide var ama heryeri Türkçe' leştirmiyor. Gerçi çokta farketmiyor.

İyi seyirler...

• http://www.hattricktoday.org/download/Hattrick%20Today.exe

Hattrick Today'ın programıda varmış ama ben henüz denemedim. İsteyen bakabilir.
  • maradonanın veliahtı

perşembe 20.00 de gidiyor gençler yabancıya gitmesin
    5-6 haftadır oyunkuruculuk aldı,aşırı olasılıkla o gün oyunkuruculuğu kaliteli olacak

Dallas Valentine (143872149)
    TSI = 2 250 , 17 yaşında, çok iyi formda
    Tecrübesi felaket ve zayıf liderliğe sahip

Kondisyon: vasat Kalecilik: felaket
    Oyunkuruculuk: yeterli Pas: kötü
    Kanat: zayıf Defans: yeterli
    Golcülük: yeterli Duran Toplar: zayıf

• Onun üstündeki 15 binlik dien alıyorum(Forza kusura bakma ucuzmuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scylla -- 5 Mart 2007; 21:57:00 >
  • tmm ben şimdi o adamı satılığa koydum
  • teklif yaptım tamamdır şimdi naapçam
  • santra programında ahmet çakarın hakem için söyledikleri bir bir çıktı.şüpesiz hakem aldığı paranın hakkını verdi...para şike işte ggss işte... y281nbl haftaya emhotep arenaya bekliyorum..çirkef taraftarlarınıda getirmeyi unutma:DD

Skor 1 - 2. 31. dakika geride kalırken, amasyaTS takımından Ata Cin ikinci sarı karttan sahayı terketmek zorunda kaldı. Oyunda 32 dakika geride kalırken Drãgan Tene skora dengeyi getiren golü, ggss adına, sağ kanatta gelişen organize atak sonrasında kaydetti, 2 - 2. ggss takımından Zühtü Cihandar, 33. dakika geride kalırken ev sahibi takımı 3 - 2 öne geçiren golü sağ kanattan gelişen bir atak sonucunda kaydetti.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.