kontra atak taktiği için kanat oyuncularının özelliklerinin iyi olması gerekiyormu gerekiyorsa nasıl oyuncu almamı tavsiye edersiniz veya forvetmi alsam daha iyi olur 2300k param var suan defans oynayan oyuncularımın pas yetenekleri kaliteli
sağolun arkadaşlar.
Veeeeee Recai Şentürk de Milli takımda!
diğer savunma oyuncum da altyapıdan geldiğinden beri defans antrenmanı alıyordu ve bugün de o milli takıma alındı,iki oyuncu birden ,çok mutluyum
acguneyli
birçok kişinin isteyip de yapamadığını yapmışsın. hem de 2 oyuncuyla. tebrik ederim. milli takımın maçlarını pek takip etmiyordum ama bundan sonra senin çocuklar için takip edeceğim.
sağol mucizevi,
bugün hazırlık maçımız var,bakalım benim oyuncular oynucak mı
30-4-2010 Hasmet Belmen millî takımı için oynadı ve haftalığından 42 308 TL indirim uygulandı. 30-4-2010 Recai Sentürk millî takımı için oynadı ve haftalığından 37 180 TL indirim uygulandı.
Bugünkü maçta Haşmet full oynadı, Recai 61. dakikada oyuna girdi (Jógvan Vágadal güzel bir koşuyla 68. dakikada büyük bir tehlike yarattı, ancak Recai Şentürk tarafından durduruldu)
şimdi gördüm ve çok çok mutlu oldum, ikisinin de milli takıma gideceği belliydi aslında, antrenörün azminden dolayı
inşallah mucizevi tecrübeye kadar giderler, tekrar çok çok tebrik ederim
quote:
Orijinalden alıntı: acguneyli
30-4-2010 Hasmet Belmen millî takımı için oynadı ve haftalığından 42 308 TL indirim uygulandı. 30-4-2010 Recai Sentürk millî takımı için oynadı ve haftalığından 37 180 TL indirim uygulandı.
Bugünkü maçta Haşmet full oynadı, Recai 61. dakikada oyuna girdi (Jógvan Vágadal güzel bir koşuyla 68. dakikada büyük bir tehlike yarattı, ancak Recai Şentürk tarafından durduruldu)
helal bee..
teşekkürler inşallah..
quote:
teşekkürler inşallah..
herkes bir milli oyuncusu olsun ister sende iki tane. gerçi milli sahibi olmak çok da önemli değil basarsın parasını alırsın iş o değil sen altyapıdan beri milli yapıyorsun . helal be bu çok büyük sabır ister. e budur
quote:
Orijinalden alıntı: eros
quote:
teşekkürler inşallah..
herkes bir milli oyuncusu olsun ister sende iki tane. gerçi milli sahibi olmak çok da önemli değil basarsın parasını alırsın iş o değil sen altyapıdan beri milli yapıyorsun . helal be bu çok büyük sabır ister. e budur
sanırım şu anki A milli kadroda altyapıdan beri takımında olan oyuncular sadece acguneylide
eros sağolasın,altyapıdan 17lik bi defans gelse yine yetiştiririm ama eski altyapıyla artık gelmesi çok zor,yeni altyapıya da geçmek istemiyorum zaman ayıramam düşüncesiyle,bi gün geçicem ama bakalım ne zaman.
bjkunited , hocam 4 oyuncu daha varmış altyapıdan beri takımında olan ,ama hepsi ayrı takımların oyuncuları,2 oyuncusu olupta altyapıdan beri bi ben varım
Ülen hiç bir yanlış şey yapmadığım halde hesap kapanmış.
quote:
Orijinalden alıntı: emhotep
Ülen hiç bir yanlış şey yapmadığım halde hesap kapanmış.
mail gelmedi mi hocam?
mail de gelmedi.Ben iletişimden yazdım ama cevap verilmedi henüz.
şifreyi girdiğim zaman şu yazı çıkıyor:
Giriş reddedildi Hesabınız kapanmıştır. Daha fazla bilgi için yöneticilerden gelen e-postayı okuyunuz.
Bu haftaki benim maç ne olmuş haber veren olursa sevinirim:)
3-0 yenilmişsin hoca.
Sağolasın. Önümüzdeki maçlara da bakamayacağız artık
banada böyle olmuştu...görevlilere mesaj atmıştım ama bir sonuç çıkmadı
yok böyle bir şey yaa...yeni motorun gelmesiyle sol forvetler golcülük alamamış... zamanında sol beklerde defans alamamıştı o zamanda bana vurmuştu...nedir bu başıma gelenler yahu
Arkadaşlar benim kupa maçım ne olmuş.Reytingleride koyarsanız sevaba girersiniz
gençdutluca.fc 3 amasyaTS 2 Orta Saha zayıf (çok düşük) zayıf (düşük) Sağ Defans kötü (yüksek) vasat (çok düşük) Göbek Defans vasat (çok yüksek) yeterli (düşük) Sol Defans kötü (düşük) vasat (düşük) Sağ Atak vasat (yüksek) kötü (çok düşük) Göbek Atak yeterli (düşük) vasat (çok yüksek) Sol Atak vasat (yüksek) vasat (çok yüksek)