Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (180. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
307.591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 178179180181182
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kardeşler üye olduğum 2 gün oldu hala bekliom takımlar benim için boyun eğililo herakd en güzel takımı arıyolar benim için o yüzden

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • @dark_elf ben o kupaya girdiğime pişman oldum ztn Bi daha tövbe girmem. Bakarız artık hazırlık maçlarına

Geciken adalet adalet değildir
  • katılıyorum Doggukan

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

Orjinalden alıntı: closed01

quote:

Orjinalden alıntı: y281nbl

quote:

Orjinalden alıntı: closed01

bende hz maçı yapcak yabancı takım arıom bakalım sabah teklif fln bişiler olur

pakistan takımlarından biriyle hazırlık maçı ayarlayın istediğiniz oyuncuyu vereyim size

şimdi bi denicemüstün defans isterimkalitelide pas olsunkondisyonda olsun oda lasım olcak ileride

teklif ettikten kısa bir süre sonra buna benzer bir mesaj atar o takı sahibi.

you play with me just if buy for me 3 months of ht-supporter
    and play 2 match with you ,1 match my stadium and 1 match your stadium.

or bid for my player

accept my proposal ?
    Thanks !

kısaca;
    dayıoğlu benimle maç yapacaksan bana 3 aylık ht taraftarlık alacaksın.yoksa sana pakistanda maç falan yok.
    ya da oyuncuma teklif vereceksin diyor.herhalde almak anlamında.yoksa teklifi veririz canım ne demek.ama büyük bir ihtimal değerinin üstünde bir oyuncuyu satışa çıkarmıştır.

bunların hepsi bir olmuş anlaşmışlar.zaten bu ülkede oyunu oynayan az kişi var.
    pervez müşerref sıkı bir beşiktaşlıdır acaba oradan bir bağlantı kurabilir miyiz?

çok pis söverim

• nekadar uzun bi alıntı

Orjinalden alıntı: Black_Dare

nekadar uzun bi alıntı

gayet kısa çok daha uzun alıntılar war..

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • arkadaşlar daha takımım gelmedi takım arıolar 1. ligten yırtınıolar oyüzden nese işimize geçelim ben bugün dolaşıodum hattrickte...login oldum oyunculara göz atayım dedim transferlere baktım arama yaptım ve şu acayip şeyi gördüm

1. Ata Akata 55 555 TL (86s)
    Satıldı! Alıcının ödediği fiyat 55 555TL

2. Yüksel Oruk 0 TL
    Sahibi: creazy rome
    TSI: 30
    Bitiş Tarihi: 28/8/2007 saat 12:30
    Kondisyon: kaliteli Kalecilik: felaket
    Oyunkuruculuk: zayıf Pas: kötü
    Kanat: berbat Defans: kötü
    Golcülük: berbat Duran Toplar: felaket

3. Mehmet Toragan 0 TL
    Sahibi: ANJELIK FC
    TSI: 580
    Bitiş Tarihi: 28/8/2007 saat 17:01
    Oyunkuruculuk: yeterli Pas: vasat
    Kanat: kötü Defans: berbat
    Golcülük: zayıf Duran Toplar: berbat

4. Müjdat Metin 0 TL
    Sahibi: karadag fc
    TSI: 260
    Bitiş Tarihi: 28/8/2007 saat 19:21
    Kondisyon: çok iyi Kalecilik: berbat
    Oyunkuruculuk: vasat Pas: vasat
    Kanat: zayıf Defans: zayıf
    Golcülük: vasat Duran Toplar: kötü

0 YTL NASİ OLUO YAF

• quote:

arkadaşlar daha takımım gelmedi takım arıolar 1. ligten yırtınıolar oyüzden nese işimize geçelim ben bugün dolaşıodum hattrickte...login oldum oyunculara göz atayım dedim transferlere baktım arama yaptım ve şu acayip şeyi gördüm

1. Ata Akata 55 555 TL (86s)
    Satıldı! Alıcının ödediği fiyat 55 555TL

2. Yüksel Oruk 0 TL
    Sahibi: creazy rome
    TSI: 30
    Bitiş Tarihi: 28/8/2007 saat 12:30
    Oyunkuruculuk: zayıf Pas: kötü
    Kanat: berbat Defans: kötü
    Golcülük: berbat Duran Toplar: felaket

3. Mehmet Toragan 0 TL
    Sahibi: ANJELIK FC
    TSI: 580
    Bitiş Tarihi: 28/8/2007 saat 17:01
    Oyunkuruculuk: yeterli Pas: vasat
    Kanat: kötü Defans: berbat
    Golcülük: zayıf Duran Toplar: berbat

4. Müjdat Metin 0 TL
    Sahibi: karadag fc
    TSI: 260
    Bitiş Tarihi: 28/8/2007 saat 19:21
    Kondisyon: çok iyi Kalecilik: berbat
    Oyunkuruculuk: vasat Pas: vasat
    Kanat: zayıf Defans: zayıf
    Golcülük: vasat Duran Toplar: kötü

0 YTL NASİ OLUO YAF

Adam 0 ytl den açık arttırmaya çıkarmış. Teklif verince artcak.

Geciken adalet adalet değildir

• hımm çok saol
  • Yine bir soru soracağım; mesela ben oyunkuruculuk antremanı veriyorum, yanlış hatırlamıyorsam 10 kişiye kadar antreman kapasitesi var bu antreman türünde.Peki ben şimdi 2 tane 17-18 yaşlarında futbolcu alsam ve bunları sadece hazırlık maçlarında oynatarak skil atlamalarını sağlayabilirmiyim.Ya da yedek oyuncu oynamadığı halde skil atlar mı?

Ayrıca kaleci yalnızca kaleci antrenörleriyle skil atlar mı? illaki ana antreman türünü kalecilik mi yapmak lazım skil atlaması için.

Orjinalden alıntı: MMXex

Yine bir soru soracağım; mesela ben oyunkuruculuk antremanı veriyorum, yanlış hatırlamıyorsam 10 kişiye kadar antreman kapasitesi var bu antreman türünde.Peki ben şimdi 2 tane 17-18 yaşlarında futbolcu alsam ve bunları sadece hazırlık maçlarında oynatarak skil atlamalarını sağlayabilirmiyim.Ya da yedek oyuncu oynamadığı halde skil atlar mı?

Ayrıca kaleci yalnızca kaleci antrenörleriyle skil atlar mı? illaki ana antreman türünü kalecilik mi yapmak lazım skil atlaması için.

''''yine bir soru soracağım'''' demeyin, sorun yav bildiğimizi esirgemeyiz

kaleci sadece kaleci antrenmanıyla skill atlar.

oyunkuruculukta 6 kişiye antrenman verebilirsin.(6 iç ortasaha (%100 yararlanacak şekilde) ve 4 kanat (%50)).. yedekler antrenman alamaz. ancak oyuna girmesi lazım. hazırlık veya lig maçında iç ortasahada oynayan oyuncuların antrenman alır.... sen sadee hazırlık maçında ortada oynatsanda antrenman alır yani

• Üff benim de takım Gelmio Olsun Kardeşim Süper Ligten Bi Takım Arıolarmış.Bırakın Diyorum Normal Takım Alın Diolrum Sana Deymez Diolar Senin Gibi Adama O Takım Yakışmaz Diolar ....
    (Arkadaşlar 2 Gün Oldu Şanslı Takımım Nezaman Gelecek 4 Gözle Bekliom)

Orjinalden alıntı: eros

Olsun devamlı soru soruyorum günün birinde biri patlayabilir

Hep hazırdan oyuncu alacağıma.Diyorum ki 2 tane genç orta saha oyuncusu alayım onları adam edeyim.Boşu boşuna milletin oyuncularına dünyanın parasını vermemeyim

• quote:

Üff benim de takım Gelmio Olsun Kardeşim Süper Ligten Bi Takım Arıolarmış.Bırakın Diyorum Normal Takım Alın Diolrum Sana Deymez Diolar Senin Gibi Adama O Takım Yakışmaz Diolar ....
    (Arkadaşlar 2 Gün Oldu Şanslı Takımım Nezaman Gelecek 4 Gözle Bekliom)

sen o takıma değmezolmayasın..olumn 5 gün bekledim 8.LİG geldi..sen bu ii unut..

• quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

quote:

Orjinalden alıntı: eros

Olsun devamlı soru soruyorum günün birinde biri patlayabilir

Hep hazırdan oyuncu alacağıma.Diyorum ki 2 tane genç orta saha oyuncusu alayım onları adam edeyim.Boşu boşuna milletin oyuncularına dünyanın parasını vermemeyim

işte budur ya. 4-5 taneye antenman verebilsen çok iyi.. kendine saklarsın 2 sini diğerlerini sat gitsin.

@Black_Dare ... geçen ay bi arkadaş 6.ligden takım çekti. en fazlası o olur yani

• görücezzzz :D hehhee bakın 1. ligten gelirse hemen printlicem atcam olum ben vazgeçmem eğer öle 8.ligten gelirsen hattricke dava açarım

görücezzzz :D hehhee bakın 1. ligten gelirse hemen printlicem atcam olum ben vazgeçmem eğer öle 8.ligten gelirsen hattricke dava açarım

bırak 1.ligi
    5.ligden gelsin ben bırakıcam oyunu

• eros bırakırsan hesabı kime vereceksin?

• tamam 5. lig gelsin charını bana vercen okmi?
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.