Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (177. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
307.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s.a ben de bugün üye oldum bakalım hangi takım gelio inş türksel süper ligten gelirde 1. olsun yeterbu arada bende katılmak istoyorum hattrick dh e :D benide eklein

Gözünüzü dört açın artık, Matrix diye bir şey yok,
    Superman öldü, SperMan var artık moruk,
    Batman’i kankası Ronin’le gömdük.
    Amerika kökenli kahramanlar, cümleten yalan lan,
    Gerçek kahraman Anıtkabir’de, Ankara’da yatan lan !
  • görecezzz :D merak ettim heee

Orjinalden alıntı: F a T a L

8. ligden bir takım gelir %99. Hiç öyle ümitlenme. 1. ligde olan 8 oyuncudan birisi oyunu bırakıcakda, o kadar üyelik alıp bekleyenler arasında sana denk gelicek.

+1

çok şey istion 1.ligden takım gelcek ha peh onu bi geçcen tey teeyy

• quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dare

s.a ben de bugün üye oldum bakalım hangi takım gelio inş türksel süper ligten gelirde 1. olsun yeterbu arada bende katılmak istoyorum hattrick dh e :D benide eklein

böyle birşeyin olması imkansız. sahipsiz takımlar alt liglere düşmeden yeni sahiplerine verilmiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dare

görecezzz :D merak ettim heee

oldukça da iddialı bir arkadaş

Rakibinize duyduğunuz saygı, büyüklüğünüzdür.
  • :D hehhee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis Lupus -- 27 Ağustos 2007; 20:18:28 >

Geciken adalet adalet değildir
  • Ya arkadaşlar popomundo bölümü açılıyomuş ya artık sorularınızı lütfen konu açıp yazın. Adamlar sırf konu açtı bak şimdi bölüm açıyolar. Çok sinirim bozuldu ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canis Lupus -- 27 Ağustos 2007; 22:33:40 >

Geciken adalet adalet değildir
  • bence omertatopiği popomundo başlığı olsun ve HT başlığı koyulsun..

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MU.ZAFFER

Ya arkadaşlar popomundo bölümü açılıyomuş ya artık sorularınızı lütfen konu açıp yazın. Adamlar sırf konu açtı bak şimdi bölüm açıyolar. Çok sinirim bozuldu ya

Hocam cellallenme ısrarlara rağmen açılmıyosa, açılmayacaktır.. Bize özel bölüm açılacakta başımız göğe mi erecek ? Sadece birkaç bilgi daha düzenli hale gelecek o kadar işte.. Açılmasını bende istiyorum ama bu kadar ısrara rağmen açmamakta ısrar ediyorlarsa birşey vardır

*edit: @Doggukan, omerta bir topic'e sığacak kadar küçük değil ve çok yönlü, birçok başlık açılabilir o konuda..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _kivi -- 27 Ağustos 2007; 21:04:12 >

Rakibinize duyduğunuz saygı, büyüklüğünüzdür.

• fikrimi değiştirdim tek topic iiyiz aslında herkeshaberleşiyo..

@dark elf doğru söylüyorsunda herkes omertanın dandik bir oyun olduğu görüşünde..
    @MU.ZAFFER hocam agresifleşmeposttan 4 gün uzaklaştırma yiyebilirsin bnelki söliyimgene..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Georges St-Pierre -- 27 Ağustos 2007; 21:11:05 >

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: eros

quote:

Orjinalden alıntı: MU.ZAFFER

Altyapı okulunu başlatıyorum. Kaliteli alt yapım var. 20.000 tl veriyorum. Benimde PAF takımım olsun istiyorum Bana destek verin Açıyoruuuuuuuuuuuuuuuum

bence başlatma , kapatana kadar neler çektim ya :(

+1

• quote:

Skill atlamaya yakın, 18 yaşlarında, yeterli~kaliteli arası oyuncu toplayayım. 10 tane almam imkansız sanırım. Oyuncu başına 30k düşer, ki çok zor alamam Ortalama ne kadardan alayım oyuncuları ?

bende defans antremanına gececem fakat eger gecmek ıstıyosan en az bı 1 000 000 olması lazım benım bı kalecım var skıll atlasın sattıktan sonra butun defansı satınca o kadar para toplayabılıyorum

bende o parayla kalece al kalecı ant. na dawem et yoksa ılerde sıkıntı cekmen muhtemel
  • Birçok kez bu konuda yönetime mesaj atıldı ve olumlu bir sonuç alınamadı.Bu konuda ısrarcı olmak iyi değil.Başlığın açılacağı varsa açılmaz böyle yapılarak.Olayı inatlaşmaya götürmemek lazım.Kaybeden biz oluruz.Şimdilik bu başlıkta devam edelim ileride yine bu konuyu değerlendiririz, ama şimdi değil.

Orjinalden alıntı: mWm

quote:

Skill atlamaya yakın, 18 yaşlarında, yeterli~kaliteli arası oyuncu toplayayım. 10 tane almam imkansız sanırım. Oyuncu başına 30k düşer, ki çok zor alamam Ortalama ne kadardan alayım oyuncuları ?

bende defans antremanına gececem fakat eger gecmek ıstıyosan en az bı 1 000 000 olması lazım benım bı kalecım var skıll atlasın sattıktan sonra butun defansı satınca o kadar para toplayabılıyorum

bende o parayla kalece al kalecı ant. na dawem et yoksa ılerde sıkıntı cekmen muhtemel

ya, kalecilikte 2 oyuncuya idman verilebilyor. Ne kadar para kazanabiliceğim ki?

Gözünüzü dört açın artık, Matrix diye bir şey yok,
    Superman öldü, SperMan var artık moruk,
    Batman’i kankası Ronin’le gömdük.
    Amerika kökenli kahramanlar, cümleten yalan lan,
    Gerçek kahraman Anıtkabir’de, Ankara’da yatan lan !

• quote:

quote:

quote:

ya, kalecilikte 2 oyuncuya idman verilebilyor. Ne kadar para kazanabiliceğim ki?

ama senın de paran az ne yapalım

sabret dedıgım gımı 300 bıne alabılıyosan cok ıı kalecı al onu yetıstır ustun yap 600 650 ye sat bı tanede vardır elbet onudan da bı 200 kazan ettı toplam da sana850 bın defansıda komple sattımnmı dedıgım fıata ulasırssın

bıde dh de en ust lıgte kım var mısal 3. lig felan varmı

benım gordugum bı 6. ligde tıkan ma var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .IsTanBul. -- 27 Ağustos 2007; 22:10:42 >

• Arkadaş lar ben bu oyuna daha önce 2 kere başvurdum ama 2 seferde olmadı şimdi yine başvurdum inşallah olurrr ayrıca bana birileri yardım ederse sevinirim msn adresim ahmtcn_fnr@hotmail.com

quote:

quote:

quote:

ama senın de paran az ne yapalım

sabret dedıgım gımı 300 bıne alabılıyosan cok ıı kalecı al onu yetıstır ustun yap 600 650 ye sat bı tanede vardır elbet onudan da bı 200 kazan ettı toplam da sana850 bın defansıda komple sattımnmı dedıgım fıata ulasırssın

bıde dh de en ust lıgte kım var mısal 3. lig felan varmı

benım gordugum bı 6. ligde tıkan ma var

Eskişehir Gücü, V.89, Türkiye

V. lige gelmek kolay buradan üst liglere çıkabilmek
    için çok sağlam kadro ve kulüp yapılanması yapmak lazım,

• 
Sayfa: önceki 175176177178179
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.