Şimdi Ara

Hattrick [Yeni başlayanlar için rehber eklendi] (161. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9.860
Cevap
5
Favori
307.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hazırlık macı teklifi eden yabancı takım saha ya uyeterli oyuncu cıkarmayınca macı 5-0 aldım şimdi bizim adamların idmanı olmuş oluyormu? yoksa bu hafta güme mi gitti
    PEŞİNDEYİZ HERYERDE
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doggukan

takım hep sakin oyna ile çıkıyo..o nerden ayarlanıyor..lig maçınada sakin çıkçaklar başlıcam ama..o nerden ayarlanıyor?!sen onu söyle takım batçak yoksa..
    EDİT:bilincindeyim ama TAKIM BATAR DİYORDUM SANIRIM....
    edit:yardım edin zararlı çıkmazsınız..
    edit:tmm arkadaşlar öğrendim..15. görevden sonra belirleniyomuş..ben bilgilerimi doldurdum 15. görevi yaptım...ama GM ler hala onaylamamış..bu uyuşuklukları yüzünden kaybedip duracağım..

hazırlık maçına hiçbir takım sakin oyna ile çıkamaz, lisanslılar da dahil
    takımının sürekli sakin çıktığını nerden çıkardın ki?

lisans aldığında lig maçlarına istersen sakin oyna ile çıkarsın,orta saha reytinglerini düşürürsün ama takım ruhunu yükseltirsin. senin takımın batıp veyaki çıkmasının bununla alakası olamaz. sen almışın 37 yaşında forwet sonra takım batacak yardım edin diyosun tabi batıcak :D....

sana tavsiyem: lisansını aldığında -200.000 tl ye kadar transfer yapabileceksin..bu parayı güzel kullan..

@y281nbl
    hacu 14.000 hazırlık maçından geldi :D adama da dedim hep beraber maç yapalım diye :))
    çin bayrağı yakıştı tabi :)) kim ayarladıysa :D

• quote:

Orjinalden alıntı: Doggukan

GMler ne zmn onaylar seninkini ne zmn onaylamışlardı?!

belli olmuo..mesela ben 3-4 gün beklemiştim..

yha antrenör alıcam ama defansifmi ofansifmi yoksa ofansif yada defansif düşünmeyenmi alıım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closed01 -- 15 Ağustos 2007; 12:55:58 >
    MU Online/COD 2 server/Hattrick/

Bir insanın ölümü trajiktir, on insanın ölümü dramatiktir, bir milyon insanın ölümü ise sadece bir istatistiktir.J.S.
    Devlet varsa özgürlük yoktur.Özgürlük olduğunda devlet olmayacaktır.v.I.L.
  • BEN 2. BAŞKAN OLMAK İSTİYORUM...

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: c@neer

hazırlık macı teklifi eden yabancı takım saha ya uyeterli oyuncu cıkarmayınca macı 5-0 aldım şimdi bizim adamların idmanı olmuş oluyormu? yoksa bu hafta güme mi gitti

antrenman alır yine

Orjinalden alıntı: closed01

bi yardımcı olabilirmisiz?antrenör alıcam ama defansifmi ofansifmi yoksa ofansif yada defansif düşünmeyenmi alıım?hangisi daa ii olur?

Ofansif Düşünceli: Takımınızın atak değerlerini %10 arttırırken defans değerlerini %5 azaltır.
    Defansif Düşünceli: Takımınızın defans değerlerini %15 arttırırken atak değerlerini % 5 düşürür.
    Ofans veya Defans Düşünmeyen: Takımınızın atak ve defans değerlerini %5 oranında arttırır.

bu bilgilere göre karar ver,takımında defansın daha iyiyse veya defans antrenmanı veriyosan ofansif düşünceli senin için daha iyi olur,tam tersi için de defansif düşünceli antrenör daha iyi olur.ofans ya da defans düşünmeyen ikisinide artırır.
    seçim sana kalmış oyun anlayışıa göre birini al.
    birde antrenörü kötü liderlikli kaliteli al yeterli paran varsa,o kadar para yoksa kötü liderlikli yeterli al,yani en az yeterli olsun.lidelikte önemli ama çok pahalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Arnold- -- 15 Ağustos 2007; 18:08:54 >

• saol..zati kötürlü liderlikli yeterli almaı düşünüodum dierleri pahalı..defans antremanı veriorum ozmn ofansif alsam daamı ii olur?defansım kötü..forvetim daa ii?

edit:ofansif aldım kötü liderlikli yeterli..

eski antrenörde bu;

Fehmi Öztekin (172059785)
    47 yaş 15 gün, zayıf form, sağlıklı
    O defansif düşünceli, zayıf bir antrenör
    O canayakın bir oyuncu, ayrıca dengeli ve dürüst.
    Tecrübesi zayıf ve zayıf liderliğe sahip.

Özel Yetenek: Hızlı

kovayım demi bunu?..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi closed01 -- 15 Ağustos 2007; 18:32:01 >

Orjinalden alıntı: closed01

saol..zati kötürlü liderlikli yeterli almaı düşünüodum dierleri pahalı..defans antremanı veriorum ozmn ofansif alsam daamı ii olur?defansım kötü..forvetim daa ii?

edit:ofansif aldım kötü liderlikli yeterli..

eski antrenörde bu;

Fehmi Öztekin (172059785)
    47 yaş 15 gün, zayıf form, sağlıklı
    O defansif düşünceli, zayıf bir antrenör
    O canayakın bir oyuncu, ayrıca dengeli ve dürüst.
    Tecrübesi zayıf ve zayıf liderliğe sahip.

Özel Yetenek: Hızlı

kovayım demi bunu?..

bence ofans veya defans düşünmeyen al.
    yeni antrenörü alınca eskisini kov.

Samsun'da otomobil ile biçerdöverin çarpıştığı kazada, 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza, Bafra ilçesi Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Eyüp Kırımlı yönetimindeki 52 DB 511 plakalı otomobil ile Mehmet Sanma yönetimindeki biçerdöver çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan Sezai Köse olay yerinde hayatını kaybetti, sürücü Kırımlı ile Ufuk Türk ve Uğur Akar ise yaralandı.
  • arkadaşlar üye oldum takım almak için bana mail gelickemiş acaba ne zaman geliyor bu mal?

Orjinalden alıntı: The God Father

arkadaşlar üye oldum takım almak için bana mail gelickemiş acaba ne zaman geliyor bu mal?

belli olmuo..kimsine 3-4 günde kimisine 3-4 haftada..ama genelde 1 haftada gelio..

3-4 günü anladıkda 3-4 hafta ne oluyor ya oha ne zormuş bu oyuna üye olmak yahu ben 1 satte gelir dedim millet haftalardan bahsediyor

sebebini bende bilmiom ama öle işte..1 haftada gelir muhtemelen..

• quote:

senin kaç günde geldi ?

bana 3-4 günde geldi..ama erken gelmesi önemli diil takımı ii olsun yeter..
Sayfa: önceki 159160161162163
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.