Şimdi Ara

Hattımı değiştireceğim önerileriniz ? (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
1
Favori
1.246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ivenrec

quote:

Orijinalden alıntı: Impacto

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melih81

quote:

quote:

aveadan bimsele geçtim, sanırım hayatımda yaptığım en mantıklı değişiklik.. neredeyse bedava
    ama kullanıma göre değişir tabiiki. konuşmalarım genelde 1 dkdan az sürüyor. tarife kullanmıyorum ama çok da uygun tarifeleri var. abimi ve arkadaşlarımı geçirdim pişman olanı görmedim

hocam konuşmalarım 1 dakikadan az sürüyor dedinya? mesela ben 20 saniye konuştum, geri kalan 40 saniyeyi bir dahaki aramamda kullanabiliyor muyum? ücretlendirme periyodu hakkında bilgi verir misin?

tarife yapmadım, gerek duymadım şimdiye kadar. tarifesiz, standart hali için, ne kadar yüklediğiniz önemli değil, her yöne 6 saniyesi 1 kuruş ve smsler 10 kuruş.
    broşürde yazana göre tarifelerdeki konuşma süresi her yöne için geçerli ve görüşmeler saniye üzerinden değerlendiriliyor. broşürde bu konu hakkında başlık var.
    soracak olursan benim bildiğim tek tarife: 19 tlye her yöne (250 dk, 5000 sms) ve 500mb internet.

hocam vodafone özgür gençliyim ben, kız arkadaşımda vodafone'lu.

aylık her yöne 12 bin sms, 2 bin her yöne 10.bin vodafone içi = 11 tl
    aylık senle ben paketi alıyordum, 1800 dk (tek bi numarayla) = 11 tl

toplamda internetsiz, her yöne konuşmasız 22 tl ödüyorum.

bimcell 3'lü paket mi mantıklı? yoksa avea yıkılan paket mi?

ikilemdeyim. sevgilimle konuşma meselesine gelecek olursak, açıkcası gerektğinde konuşssakta olur kafasındayız. 1800 dk'yi rahat rahat konuşmak için yapıyoruz. her yöne 10 dk'sı 50 kuruş özgür genç tarifesinde. ama kontor derdiyle uğraşmak istemediğimizden aylık senle ben paketi yapıyoruz kısacası.

şimdi ben bimcel 3lü pakete mi geçsem, avea yıkılan pakete mi geçsem, yoksa vodafone'damı kalsam?

matematiksel açıdan hangisi avantajlı kafam karıştı :(

Çok Sms kullanmıyorsanız bence vodafone 500 dakika her yöne + 1000 sms + 1 GB internet tarifesi iyi ayda 19 TL. Ben bugün avea yıkılan pakete geçtim ama vodafone un bu tarifesini yeni gördüm. 2 hattımı avea yıkılan pakete geçirdim ki 1 tane bile sms kullanacağımı düşünmüyorum vodafone un paketine göre toplamda aylık 8 tl fazladan ödemiş olucam. 1 yıla vurduğumuzda 96 lira ediyor. Yani gereksiz yere 96 TL ödeyeceğim.

hocam vodafone'nun o 19'luk tarifesi 25 tl oldu diye biliyorum, yanlışım varsa ilgili linki atar mısın buraya?

ben zaten vodafone'dayım birde..

Edit:

Hocam şimdi baktım Vodafone'nun sitesinden:http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Komple_Ozgurluk_Paketi.php

bu pakete katılım şartlarını taşımıyorum ben. ayrıca vodafone hy 500 dk, bin sms, 1 gb interneti 19 liraya verirken avea 5 bin sms, 500 dk ve 1gb interneti 19 tl'ye veriyordu 10 mayısa kadar, 10 mayıstan sonra bu paiketi 23 liraya yükselttiler ve halen kullanıma açık.

Evet hocam bende şuanda son söylediğiniz avea nın tarifesine geçtim. Ama sms kullanmayan birisiyim, whatsapp falan kullanıyorum o yüzden sms e gerek kalmıyor. Vodafone'un tarifesinin bana cazip gelen kısmı belki interneti daha hızlıdır diye düşünmemden dolayı, birde söylediğim gibi zaten sms kullanmıyorum 19 liraya o paketi alabilirdim. Neyse geçti artık zaten avea ya geçmiş bulunuyorum ama şöyle birşey var daha önceden numaramı taşımadığım için bilmiyorum. Şimdi avea bana turkcell ile herhangi bir işlem yapmayacağımı söyledi ama turkcell hattım hala açık onu kullanıyorum. İptal ettirmem gerekiyormu yoksa otomatik olarak iptal oluyor mu ?

hocam son kısmı anlamadım? turkcell hattım açık dediniz, avea hattan ayrı turkcell hattınız varsa bunun konumuzla ne bağlantısı var orayı ben çözemedim

Anladığım kadarıyla hat taşıma talebi alınmış hat hala açık hat geçiş işlemi tamamlanana kadar Turkcell'de devam edecek 3-4 gün sonra Avea'ya taşınınca hat otomatik kapanacak avea hattı takınca avea olarak devam edecek.

• AVEA ve VODAFONE arasında kaldım..interneti hangisi hızlıdır acab? kullanıcılar paylaşırsa sevinirim..

Orijinalden alıntı: Alkolik Bilgisayar35

hayatımı diye okudum

bunu yazmak için gelmiştim

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

aveadan bimsele geçtim, sanırım hayatımda yaptığım en mantıklı değişiklik.. neredeyse bedava
    ama kullanıma göre değişir tabiiki. konuşmalarım genelde 1 dkdan az sürüyor. tarife kullanmıyorum ama çok da uygun tarifeleri var. abimi ve arkadaşlarımı geçirdim pişman olanı görmedim

hocam konuşmalarım 1 dakikadan az sürüyor dedinya? mesela ben 20 saniye konuştum, geri kalan 40 saniyeyi bir dahaki aramamda kullanabiliyor muyum? ücretlendirme periyodu hakkında bilgi verir misin?

tarife yapmadım, gerek duymadım şimdiye kadar. tarifesiz, standart hali için, ne kadar yüklediğiniz önemli değil, her yöne 6 saniyesi 1 kuruş ve smsler 10 kuruş.
    broşürde yazana göre tarifelerdeki konuşma süresi her yöne için geçerli ve görüşmeler saniye üzerinden değerlendiriliyor. broşürde bu konu hakkında başlık var.
    soracak olursan benim bildiğim tek tarife: 19 tlye her yöne (250 dk, 5000 sms) ve 500mb internet.

hocam vodafone özgür gençliyim ben, kız arkadaşımda vodafone'lu.

aylık her yöne 12 bin sms, 2 bin her yöne 10.bin vodafone içi = 11 tl
    aylık senle ben paketi alıyordum, 1800 dk (tek bi numarayla) = 11 tl

toplamda internetsiz, her yöne konuşmasız 22 tl ödüyorum.

bimcell 3'lü paket mi mantıklı? yoksa avea yıkılan paket mi?

ikilemdeyim. sevgilimle konuşma meselesine gelecek olursak, açıkcası gerektğinde konuşssakta olur kafasındayız. 1800 dk'yi rahat rahat konuşmak için yapıyoruz. her yöne 10 dk'sı 50 kuruş özgür genç tarifesinde. ama kontor derdiyle uğraşmak istemediğimizden aylık senle ben paketi yapıyoruz kısacası.

şimdi ben bimcel 3lü pakete mi geçsem, avea yıkılan pakete mi geçsem, yoksa vodafone'damı kalsam?

matematiksel açıdan hangisi avantajlı kafam karıştı :(

Çok Sms kullanmıyorsanız bence vodafone 500 dakika her yöne + 1000 sms + 1 GB internet tarifesi iyi ayda 19 TL. Ben bugün avea yıkılan pakete geçtim ama vodafone un bu tarifesini yeni gördüm. 2 hattımı avea yıkılan pakete geçirdim ki 1 tane bile sms kullanacağımı düşünmüyorum vodafone un paketine göre toplamda aylık 8 tl fazladan ödemiş olucam. 1 yıla vurduğumuzda 96 lira ediyor. Yani gereksiz yere 96 TL ödeyeceğim.

hocam vodafone'nun o 19'luk tarifesi 25 tl oldu diye biliyorum, yanlışım varsa ilgili linki atar mısın buraya?

ben zaten vodafone'dayım birde..

Edit:

Hocam şimdi baktım Vodafone'nun sitesinden:http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Komple_Ozgurluk_Paketi.php

bu pakete katılım şartlarını taşımıyorum ben. ayrıca vodafone hy 500 dk, bin sms, 1 gb interneti 19 liraya verirken avea 5 bin sms, 500 dk ve 1gb interneti 19 tl'ye veriyordu 10 mayısa kadar, 10 mayıstan sonra bu paiketi 23 liraya yükselttiler ve halen kullanıma açık.

Evet hocam bende şuanda son söylediğiniz avea nın tarifesine geçtim. Ama sms kullanmayan birisiyim, whatsapp falan kullanıyorum o yüzden sms e gerek kalmıyor. Vodafone'un tarifesinin bana cazip gelen kısmı belki interneti daha hızlıdır diye düşünmemden dolayı, birde söylediğim gibi zaten sms kullanmıyorum 19 liraya o paketi alabilirdim. Neyse geçti artık zaten avea ya geçmiş bulunuyorum ama şöyle birşey var daha önceden numaramı taşımadığım için bilmiyorum. Şimdi avea bana turkcell ile herhangi bir işlem yapmayacağımı söyledi ama turkcell hattım hala açık onu kullanıyorum. İptal ettirmem gerekiyormu yoksa otomatik olarak iptal oluyor mu ?

hocam son kısmı anlamadım? turkcell hattım açık dediniz, avea hattan ayrı turkcell hattınız varsa bunun konumuzla ne bağlantısı var orayı ben çözemedim

Anonim adam anlamış :) Hat taşıma talebi alındı ama hattım açık demek istemiştim.

• quote:

Orijinalden alıntı: oprema

AVEA ve VODAFONE arasında kaldım..interneti hangisi hızlıdır acab? kullanıcılar paylaşırsa sevinirim..

Avea tırt vodafone daha tırt (daha tırt ne demek bilmiyorum ama) en iyi türksell..
    ama illa avea-vadafon ikilemi ise vodafone daha iyi...Aksini iddia edemez kimse(etmezler de zaten)

quote:

Orijinalden alıntı: like.no.other

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: like.no.other

2004ten beri avea kullanıyorum diyebilirim bi ara macera olsun diyerekten turkcell e geçerek hayatımın en büyük hatasını yaptım hizmet sıfır, tarifeler pahalı daha doğrusu bana uygun bi tarifesi yoktu gerekli gereksiz operatör mesajları vs. 90gün zorunlu kullanımın ardından hemen eski hattıma döndüm ve hiçbir zaman pişman etmedi avea :) yıkılan paket(500dk+5000sms+1gb) çok uygun, aynı paketi vodafone da çıkarttı onuda deneyebilirsin
    *vodafone da 1000sms olması lazım

Hocam şunu buldum iyi gibi ;http://www.avea.com.tr/web/KonusMesajlas/Kampanyalar/HepsiFaturalida
    Vodafone'da buna benzer yani sınırsız interneti olana rastlamadım. Heralde bu pakete geçiş yaparım. Daha önceden hiç numaramı taşımadım, nasıl yapılıyor bilginiz varmı ?

bu fiyata bunlar ekstraya girer hocam net sınırsız bunda 500+5000sms de fazla bile yani :) hiç hatırlamıyorum ama kimlikle gidiyorsun 5dk lık işlem yapıyorlar bitiyo yalnız en az 2-3 gün bekletiyolar operatör değişiminde yeni hattın aktif olabilmesi için... siz bi avea şubelerine sorun güzel tarife :) yukarıda bir arkadaş avea çekmiyo yazmış evet bazı yerlerde çekmiyo ama aynı yerde turkcell de çekmiyo mesela bizim evde :) seçim sizin isterseniz vodafone geçin yani sorun olursa beni tanımıyorsunuz

Verdiğim linkteki tarife sadece avea kontörlüden avea faturalıya geçildiğinde veriliyormuş. Hat babamın üzerine olduğu için babamında kadıköyde işi vardı ben gitmedim hiç, şuanda Yıkılan Tarifeye geçiş yapıyorum. Yıkılan tarife kontörlüde olduğu için mecburen kontörlü hat alıyorum zira diğer tarifeleri o kadar iyi değildi. Yani şuanda Yıkılan Tarifede 500 DK Heryöne + 5.000 SMS + 1GB internet paketini 23 TL'ye aldım. Şuanda işlemleri yaptırıyordur babam. Yalnız şimdi gördüm Vodafone'da aynı paket ayda 25 TL'ye linki :http://www.vodafone.com.tr/Kampanyalar/Hepsi_Birarada_Ozgurluk_Paketi.php
    Kafama takılan tek şey vodafone daha kalitelimidir aveadan ? Yani interneti olsun çekim gücü olsun, gerçi geç kaldım artık ama napalım. Ne kaçırdığımı merak ettim açıkçası.

dediğim gibi ben memnunum çekmiyor vs diyenler oluyo ama sonuçta dört dörtlük bir operatör yok herbirinin kendine has eksikleri var diğerlerinin çekmediği zamanlarda oluyo tavsiye ederim ben şahsen yalnız internet hızı çok değişken bazen aşırı derecede hızlı bazen çok yavaş indirme yapabilirsin sayfa açma sürelerini de yazayım :) facebook,twitter 4-6sn, dh 3-5sn, gmail 6sn, youtube 5sn (iki diş çekiyorken ve opera için geçerli bu süreler telefonum nokia 5230 telefonun kendi tarayıcısı daha hızlı açıyor sayfaları ama geçiş yaparken çok kasıyo o yüzden opera iyidir) şimdiden hayırlı olsun diyelim umarım pişman olacağın bir şey olmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Avea yıkılan tarife 23 TL diyor..almaya gidince 25 TL..vergiymiş..kardeşim o zaman 23 TL demeyin..
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.