Şimdi Ara

Hattı babamdan kendi üzerime nasıl geçirebilirim ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
419
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 9 senelik hattım babamın üstüneydi yani 18 yaşından küçüktüm şimdi faturalıya geçmek istiyorum ama sistem kabul etmiyor tc'yi düzgün giriniz uyarısı geliyor. Sanırım babamın TC'sini istiyor. Hattı üzerime almak için herhangi bir ücret çıkartırlar mı ? bu arada hat şu an faturasız.

Bilgilere bakınca sahibi benim ama asıl sahibi babam yazıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 24 Ekim 2020; 18:26:4 >

• Hat devir yapacaksanız sıfır hat parası çıkartırlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lexco -- 24 Ekim 2020; 18:54:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lexco

Hat devir yapacaksanız sıfır hat parası çıkartırlar

hocam bunu yapmayıp faturalıya geçersem fatura hattın asıl sahibi yani babamın adına mı gelir ?

• B-2 Spirit kullanıcısına yanıt

Evet, fatura direk hat sahibine gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittim bugün yeni hat önerdiler ama ondan da ayda 10 lira alırlarmış ben en iyisi hattı üzerime alayım

• Aynı konudan bende muzdaribim yeni hat alsam 7 senelik numara gidecek en iyisi devir işlemi sanırım hangi operatör kullanıyorsunuz?

• Hattı üzerinize alıp faturalı olarak açtırın, yeni hat ücreti 12 ay takside bölünür, öderken gözünüze gelmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lgmsn012

Aynı konudan bende muzdaribim yeni hat alsam 7 senelik numara gidecek en iyisi devir işlemi sanırım hangi operatör kullanıyorsunuz?

hocalarım bugün gittik tam devir yapacağız hatta 30 tl vardı ve devir yaparsak o tl'ler yanacak dediler

ancak kapatırsak geri alabilirsiniz dediler biz de öyle yaptık kapatıp yeni hat açtık

GNÇ Fırsat 5 tarifesine 1 yıl taahhüt verdim internet üstüne internet geliyor hatta  ilk ay 30 gb verdiler normali 3 gb sosyal medya için de 2 şer gb falan var

fiyat 34 lira hat parası dahil 44 lira falan vereceğim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.