Hocam sizin ADSL zamanından kalma hat değerlerinizin ekran görüntüsü duruyor mu ? |
1000 metre üzerinde VDSL asla verilmiyor(sonuçlandı) (2. sayfa)

-
-
https://forum.donanimhaber.com/hat-degerlerim-cok-kotu-mu--145304971
Şu konuda bulunuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin hat değerleriniz bana göre iyimiş, siz 35 hız almışsınız .Ben 20 alırım diye düşübüyorum ama bakalım verecekler mi VDSL sinyal
-
Ben ankara keçiören de 2500 den fazla şikayet ile 2021 kasım ayında vdsl ye kavuştum... sizi düşünemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhann06 -- 16 Temmuz 2022; 23:46:57 > -
Burası dağ başı hocam, buraya fiber 30 sene sonra bile gelmez. 12 ayın sadece 1 ayında insanlar yaşıyor. Geri kalan 11 ay evlerin tamamı bomboş. 1 ay için kimse sabit internet almıyor. Bir tek benim gibi çılgın 3-5 kişinin sabit interneti var.
-
600 metre ileriden vdsl ile 60mbit hız alıyordum, daha sonra 120 metre uzağıma saha dolabı koyuldu. Maillerle uğraşarak hattımı 120 metredeki saha dolabına taşıttım. Çok uğraştırmadılar sağolsunlar
-
Telekomda tanıdığın biri var ise adres bilgilerinden saha dolabı uzaklığını ayarlattırabilirsin belki. Bende seninle aynı durumdaydım 750-800 metrelerde sadece adsl veriliyordu, telekomdan arkadaş sistemden 650 metreye çekti şuan vdsl kullanıyorum. Bana gelen kablolar hep ekleme olmasına rağmen 35 mb alabiliyorum, modem max 43-45 mb alınabilir hız gösteriyor.
-
Yok ki 😕
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X