Şimdi Ara

Hatsan Mod 125 Sniper aldım (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
760
Cevap
26
Favori
178.502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende eser es2002 var hatsan kadar guclu olmasada gucu yabana atılamaz.hemde 100 lıraya aldm yanı bu fıyata bu gucte sılah bulamazsınız.ama bende hatsan almak ıstyrm şmdı çnku ck gclu.ama eserıde ılk alanlara tavsıye edrm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esettt

sesi fazla yok ama kapalı ortamda atarsanız çok ses yapıyor. Dışarda ise gayet başarılı. Eğer vücut yapmak istiyosanda önerebilirim hatsanı Sürekli atarsan namluyu kıra,kıra kolların gelişir

peki o zaman PCP lerden önerebileceğin bir model varmı?
  • maalesef hiç kullanamadığığm için bilgim yok.
  • quote:

maalesef hiç kullanamadığığm için bilgim yok.

isabeti nasıl?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tkzkn

quote:

isabeti nasıl?

cevap vermiyorum bu soruna
  • quote:

quote:

quote:

isabeti nasıl?

cevap vermiyorum bu soruna

Neden

• hiç kullanmadım demiştim. Sen isabeti nasıl diye soruyorsun. Hatsanı soracaksan isabeti gayet iyi dürbünü ayarlaması biraz zaman alıyo sadece hedef kağıtlarıyla 10 20 30 40 metre atışlarla yavaş yavaş ayarlıyosun Pcp ler hakkında hiç bilgim yok
  • quote:

hiç kullanmadım demiştim. Sen isabeti nasıl diye soruyorsun. Hatsanı soracaksan isabeti gayet iyi dürbünü ayarlaması biraz zaman alıyo sadece hedef kağıtlarıyla 10 20 30 40 metre atışlarla yavaş yavaş ayarlıyosun Pcp ler hakkında hiç bilgim yok

hocam ben zaten hatsan m125 sniper'ı soruyordum
  • slm herkese bende antalya serıkden alcam ama 4.5 ml yda 5.5. yada 6 sızce en ıdalı hangısı

290 tl gelıyor durbunsuz fıyatı
  • Hatsan mod25 alcam tabanca kirmali , kalitelimidir , isabeti nasil?

• forumu hiç sıkılmadan okudum ve zevk aldım bende "hatsan optima 635" var.Mod sniper 125 daha güçlü 20 mt den2cm çam çıtayı deliyor manyak birşey anlatamam.
    "OTURANMANDA" kardeşim uzak atmak istiyorsan 5.5 al ama attığım yerde bir oyuk istiyorsan 6.35 al benim tercihim 6.35 rahat 70 metre atarsın
  • http://www.isgoren.com.tr/urun/1033/HATSAN-AT44S-10-TAM-SET-.html
    aldım. işgörenden sağolsunlar siparişi verdim ertesi sabah elimdeydi. güzel alet. grupmanları tatminkar. ama pompa ile doldurmak tam bir işkence.. düzenli atış yaparsanız düzenli spor yapmış olursunuz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: omseku

http://www.isgoren.com.tr/urun/1033/HATSAN-AT44S-10-TAM-SET-.html
    aldım. işgörenden sağolsunlar siparişi verdim ertesi sabah elimdeydi. güzel alet. grupmanları tatminkar. ama pompa ile doldurmak tam bir işkence.. düzenli atış yaparsanız düzenli spor yapmış olursunuz :)

bir tüp ile kaç atış yapabiliyorsunuz?
    tüpü doldurmak kaç dk sürüyor?
    kaç kez pompalıyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: OTURANMANDA

slm herkese bende antalya serıkden alcam ama 4.5 ml yda 5.5. yada 6 sızce en ıdalı hangısı

4.5 mm : çok uzağa gider ama en ufak bir rüzgarda hedefte kayma olur ve isabet oranı azdır

5.5 mm : rüzgardan etkilenmez mesafesi yeterli (ben bunu kullanıyorum)

6.35mm : kısa mesafede etkili atış ceylan avlarsın :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: OTURANMANDA

slm herkese bende antalya serıkden alcam ama 4.5 ml yda 5.5. yada 6 sızce en ıdalı hangısı

4.5 mm : çok uzağa gider ama en ufak bir rüzgarda hedefte kayma olur ve isabet oranı azdır

5.5 mm : rüzgardan etkilenmez mesafesi yeterli (ben bunu kullanıyorum)

6.35mm : kısa mesafede etkili atış ceylan avlarsın :D

bende aynısını yaptım kardesler 5.5 mm olanı aldım gayet guzel beyendım 30 metreden soda sısesine atıs yaptık sıfırlamayı yaptıkdan sonra sısenın sadece buz gibi dagıldıgını gordum

290 tl aldım
    catal ayak : pek ıyı deyıl dandıkden sallama bısey ama olsun
    kılıf +

durbunum vardı zaten yurt dısından getırmısdım bushnell marka

20 mrtreden sıfırlama yaparken 7 ml suntayı deldıgi gorduk gercekden cok etkılı ama devamlı durbun vidalarını sıkmak grekıyor asırı gucden gevseme yapıyor

herkese isabetlı atıslar dılerım dostca kalın...
  • quote:

quote:

http://www.isgoren.com.tr/urun/1033/HATSAN-AT44S-10-TAM-SET-.html

bir tüp ile kaç atış yapabiliyorsunuz?
    tüpü doldurmak kaç dk sürüyor?
    kaç kez pompalıyorsunuz?

valla tüpü doldurmak pompa ile tam bir işkence olduğunu söyliyebilirim. ilk seferinde 180e çıkarıyosunuz ama benim gibi günde 2 paket sigara içen biri olarak ikinci doldurmada 160da kalıyorum. :)
    180 barda yaklaşık 3 şarjörü (3x10=30) sorunsuz 50m mesafeye nokta atışı yapabiliyorsun ama sonraki 10 atış yavaş yavaş düşüyor. 100barlara geldiğinde de performans baya bi düşüyor.
    tam dol olunca 40 atış rahat yapabilirsin. etkisi ve kullanımı kırmalı havalı tüfeklere göre çok iyi.. tüpü doldurmak kaç dk sürer demişsin onu dolduran kişinin gücüne göre değişir. ben hızlı hızlı 5dk içinde doldurabiliyorum 10 dk da dinleniyorum :)
  • Bugün av mağzasına gittim Hatsan mod 125 sniper sordum 440 tl dediler sizce pahalımı Kazık yemek istemiyorum acill yardım???
  • pahalı dostum.. ama güzel bi dürbün ve bipod ayak veriyosa normal olabilir..
  • quote:

pahalı dostum.. ama güzel bi dürbün ve bipod ayak veriyosa normal olabilir..

https://www.isgoren.com.tr/urun/418/HATSAN-MOD-125-SNiPER-Havali-Tufek.html İzmirde bu yerden almayı düşünüyorum 425 zaten alırsam 6 ay taksitle alıcam 70 tl aylık zaten bu sitede 425 tl ama ban mağazada 440 tl dediler bana neden böle dediler anlamıyorum ,netten sipariş versem bi sorun olurmu tüfekte filan bi sorun olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Huseyin95 -- 7 Eylül 2012; 20:08:03 >
  • bende m125 aldım ama dürbün ayarını yapamıyorum yardım lütfen yada lazer(red dot vs)felan mı almam lazım?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.