Adam ve kadın birbirlerine aşıktı, bi araba kazası sonucu kadın hafızasını kaybediyordu, kadın ressamdı ailesi fırsat bilerek kadını adamdan uzaklaştırıp başka biriyle evlendirmeye çalışıyordu, sonunda kadın adama dönüyordu ve evleniyorlardı, çok güzel filmdi gerçekten alınmış bir hikayeydi üstelik, hatırlayan olursa yazarsa sevinirim
Bahsettiğin dizi bu olsa gerek
Yok bu değildi, sağolun ama buldum filmi
@B.ELMAS
Merak ettim şimdi filmin ismini yazabilir misin ? araba kazasını tam hatırlamıyorum ama diğerlerinin hepsi bu filmde de var
The Vow Olmalı
Evet The Vow @B.ELMAS @dicaprio96
Kesin türk yapımı
Hayır @Saiyan94
Merhaba arkadaşlar başka topic açmıyım diye bende bu konunun altına yazayım dedim benimde adını maalesef hatırlayamadığım bi filim var yardımcı olursanız sevinirim.
İki erkek kardeş eski model turuncu bi araba (sanırım camaro ss idi) ile başlarından geçen maceralerın anlatıldığı bi filmdi. kardeşlerden biri owen wilson a benziyodu heralde :D birisi sarışın bi hatuna aşık oluyodu falan. iki gündür adını hatırlamaya çalışıyorum filmin kafayı yicem bilen biri varsa yardım etsin lütfen =)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme