Şimdi Ara

Hatayda universite okumak nasıl (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
14.709
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam kampüsü normal öyle çok bir esprisi yok ama ortamı güzel birkaç kere gitmişliğim var.

krdş şehirde arsuz-harbiye-çevlik gibi dinlenilecek,gezilecek yerler var gelirsen pişman olmayacağını düşünüyorum kışları çok soğuk olmaz son 1-2 senedir kar yağıyor normalde 10 sene boyunca yağmamışlığı var yazları biraz fazla sıcak oluyor zaten temmuz-ağustosta buralarda olmazsın.
    üni şehir merkezinden biraz uzak olduğundan doğrudan suriyelilerden etkilenmezsin merkezde gündelik hayatta da karşına çok suriyeli çıkar ama yerel halkta suriyelilere tepkili olduğundan olay yaşamazsın ilk geldiklerinde çok olay oluyordu zamanla azala azala bitti.
  • Reis ş.urfa yaşıyorum ama neredeyse 1-2 haftada bir iki sefer hataya gidiyoruz abartmıyorum akrabalar vs var diye üni yi bilmiyorum yeri nasıl diye Suriyeliler her yerde var urfa da belki de milyonu geçmişlerdir dolu onu sıkıntı yapma kaçınılmaz bir gerçek İstanbul da Suriyelileri daha çok görürsün ben Hatay'ın insanını pek sevmem akrabalar oraya taşınmışlar zamanında yıllardır gideriz oraya kimse yanlış anlamasında Hatay'ın insanı çok rahat abi gevşek gevşek yürürler hiçbir şeye aldırış etmezler çok rahatlar ya ben böyle bişey görmedim yani Hatay insanından sana zarar gelmez ben olay vs olduğunu hiç duymadım sınır vs deme yani geliyorsan Urfa'ya gel bari Hatay'a gideceğine şehir merkezi Urfa'nın daha iyidir bana göre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kampüs antakyaya 20 dakka falan sessiz sakin bir yerde. Havaalanına da yakın sayılır. Suriyeliler dışında insanı harikadır saygılıdır anlayışlıdır hoşgörülüdür (Kırıkhan Reyhanlı vs vs onlar hariç tabi sjsnd ) Antakya da İskenderun da çok güzel yerler gelişmiş yerler Aradığın herşeyi bulabileceğin yerler. Gezmek istersen bi ucundan öbür ucuna kadar her yeri muazzam bi şehir

Sınırda olmasından korkma kaç yıldır yaşıyoruz bir şey görmedik çok şükür

Ben de Hataylıyım bu arada :')

• quote:

Orijinalden alıntı: alüminyum sa

Reis ş.urfa yaşıyorum ama neredeyse 1-2 haftada bir iki sefer hataya gidiyoruz abartmıyorum akrabalar vs var diye üni yi bilmiyorum yeri nasıl diye Suriyeliler her yerde var urfa da belki de milyonu geçmişlerdir dolu onu sıkıntı yapma kaçınılmaz bir gerçek İstanbul da Suriyelileri daha çok görürsün ben Hatay'ın insanını pek sevmem akrabalar oraya taşınmışlar zamanında yıllardır gideriz oraya kimse yanlış anlamasında Hatay'ın insanı çok rahat abi gevşek gevşek yürürler hiçbir şeye aldırış etmezler çok rahatlar ya ben böyle bişey görmedim yani Hatay insanından sana zarar gelmez ben olay vs olduğunu hiç duymadım sınır vs deme yani geliyorsan Urfa'ya gel bari Hatay'a gideceğine şehir merkezi Urfa'nın daha iyidir bana göre

Bir Urfa-Hatay kapışması daha :))))
    Urfalılarla hataylılar anlaşamazlar :)

• TheOrder11 kullanıcısına yanıt
    :)) come on mu demem lazım şu an :))

• Dofuber D kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim :) Doğru diyorsun kampüs rahat olur. Kampüste apartlar varmış orda kalmayı düşünüyorum biraz

• Ankara cok mu guvenli kardes Kızılay'ın göbeğinde 2 defa bomba patladi

• alüminyum sa A kullanıcısına yanıt
    teşekkürler

• jeptus kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler inşallah bu yorumlarla ailemi ikna edicem :)

• Bir hatayli olarak Suriyeli sayısının abartıldığını düşünüyorum. Denildiği gibi iki insandan biri Suriyeli falan değil. Bunu söyleyenler arapca konuşan herkesi Suriyeli sanıyor sanırım.

Şehrin halkı çok iyi bence. Hiç bir şeyine karusmazlar. Ramazanda sokakta bira içsen kimse gelip bir şey demez.

Üniversitenin yeri şehre biraz uzak. Ama özat dolmuşlari ile direkt Merkeze gidebiliyorsun. Sakin bir şehir ama. Büyük şehirden geliyorsan alışma konusunda sıkıntı çekebilirsin.

Üniversitenin eğitimi hakkında pek fikrim yok ama :(

• Dr. Donanım kullanıcısına yanıt
    aynen malesef ya çok kötü bir durum

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40BA8EBB1 -- 2 Eylül 2017; 18:20:36 >
  • Neden

• neinname kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim korkulacak bisey yok yani? Bide 6 yil orda kalicam nasil olur ne biter

• allonsyalonsoo A kullanıcısına yanıt
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40BA8EBB1 -- 2 Eylül 2017; 18:20:31 >
    Hatay kesinlikle türkiye'deki şehirlerin yüzde doksanından daha güvenlidir. Sosyal aktivite konusunda pek fazla bir şey yok sadece. Alışveriş marketi ve yüzmeden başka pek bir şey yok yani. Pahalı olan bazı yerleri var ama genel olarak çoğu yer pahalı değil. Ayriyeten sorun varsa seve seve cevaplarım bu arada

• Tip. Kotu mu neden oyle dediniz

• neinname kullanıcısına yanıt
    Yuzde 90 iddiali olmadi mi ya 😂 o kadar iyi mi

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-40BA8EBB1 -- 2 Eylül 2017; 18:20:40 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: neinname

Hatay kesinlikle türkiye'deki şehirlerin yüzde doksanından daha güvenlidir. Sosyal aktivite konusunda pek fazla bir şey yok sadece. Alışveriş marketi ve yüzmeden başka pek bir şey yok yani. Pahalı olan bazı yerleri var ama genel olarak çoğu yer pahalı değil. Ayriyeten sorun varsa seve seve cevaplarım bu arada

Yemek yemek biz de en büyük sosyak aktivite :) Adam affan haytalı döner kebap meze kepse dolma köfteden mahrum mu kalsın :)

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.