< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HATAY ISKENDERUNDA YASAYAN

-
-
UP
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yaşayan olmasa öyle bi ilçe niye olsun yaw vardır tabi 250k insan yaşyormuş şimdi baktım netten
-
Arkadasim bir kodumun konusunada trolluk icin gelmeyin ak. Anladik cok komiksiniz
iskenderun mükemmeldir antakya defne arsuz yemek kültürü olsun tarihi olsun muhteşem bir akdeniz şehridir hatay, üni ve şehir fazlasıyla underrated. türkiyenin en uzun sahillerine gidiyorsun hatay 1 antalya 2 şimdiden hayırlı olsun, kebapları dönerleri künefeleri benim için göm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-603CF508D -- 26 Ağustos 2021; 17:47:55 > -
UPPAH
Samandağda yaşamıştım ben
-
8 yıl Hatay'da yaşadım. Hatay yemekleri >> her şey
özellikle döner
Orda Suriyeli çok değil mi
Mukemmel yer iskenderun ama gavur a.ı gibi sıcak üniversitesi tam merkezde babam orada okudu egitimi cok zordu onun dışında iyi
Ehlen habip
Buyur dostum iskenderundayim
Namsmwksmwskwkks valla öyle oldu biraz
5 yıl Kilis'te yaşadım sayılır mı
Yuzde 95 suriyeli diyorlar dogru mu
7 yıl önceydi. Bir gün kendi bağımızda piknik yaparken bir grup insan uzak diyarlardan yürüyerek geliyordu. Gelirken de bağdaki üzümleri toplayıp yiyiyorlardı. Evet evet işte onlar suriyeli kardeşlerimizdi. (Gerçek bir hikayedir)
quote:
Orijinalden alıntı: adamkararsız
8 yıl Hatay'da yaşadım. Hatay yemekleri >> her şey
özellikle dönerkırıkhan meydan da bi dönerci vardı köşebaşında meşur hala duruyormu acaba altı yedi sene evvel orada bulundum güzel yerdi çarşısı felan insanlarıda iyidi iskenderun a bir defa gittim sahildeki cafeleri nezihdi güzel mekandı çarşıda sarrafdan kitap felan bakmıştım insanları çok cana yakındı hatayın hatta ilk gittiğimde hiçbir minibüs şoförü ücret almadan götürmüştü beni asker olduğum için her nekadar ücret vermek istesemde kabul etmediler, hemde sıcak bir yaz günüydü hiç tanımadığım biri beni evinde misafir edip serinlemem için buz gibi su getirmişti sağolsun Hatay ve insanını severim
-
İskenderunda neredeyse butun baba tarafım yaşıyor. Sıcaktan kafayi yemislerdi en son. Suriyeli var ama çok mudur bilmiyorum. Çarşısı falan kötü değil, insanları yobaz değil. Sapik da çok yok. Biz daha iki sene önce gece 12de 3 kız rahatça dolasabiliyorduk yani. Bir de limon dondurma satıyorlar akşama dogru sokaklarda dolaşıp tadı mükemmel 🤌🤌🤌
samandağ diye bi ilçesi var 1 tane suri yok ama halk tamamıyle arap.Ama mükemmel bi halkı var samandağın öyle böyle değil
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X