Şimdi Ara

HATASIZ SIFIR PİL 128GB iPhone 6 - Space Gray

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Renk #Gümüş Model #Iphone 6 Kapasite #128 GB İlan Türü #Satılık Kayıt Durumu #Kayıtlı Apple #Cihaz Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz.
    1
    1 HATASIZ SIFIR PİL 128GB iPhone 6 - Space Gray
    Kendi kullandığım cihazdır, cihazın hiç bir sorunu yoktur. iPhone 6 modeli olup en yüksek hafızalı olan 128GB modelidir.

    Cihazın pili orijinal Apple marka pille serviste değiştirildi, cihaz bir kere açıldığı için sağ alt kısım da çok çok hafif bir boşluk mevcut fakat bunu fotoğraflarla anlatmam mümkün değil. Kılıfla kullandığım için satışa koyana kadar ben bile fark etmemiştim fakat yazmak istiyorum. Kılıfsız bile anlamak için çaba harcamak lazım :) Pil tabiki %100 sağlıktadır.

    Cihazın Touch ID hızlı ve sorunsuz çalışmakta. Wifi, 4G vs. hepsi sorunsuz çalışmakta. Bazı modellerde çekim sorunları yaşandığına denk gelebilirsiniz.

    Sol alt kısımda nokta kadar çizik gibi bir şey, muhtemelen kılıfa giren tozlardan ve ekranın sağ orta kısmında 1-2mm kadarcık bir kılcal çizik mevcut. Cihazın ne kadar titiz ve düzgün kullanıldığını anlamanız ve 2 yıl kullanılmış bir cihazda hiç bir kusur istemeyenler için yazıyorum.

    Vereceklerim: iPhone 6 128GB + Orijinal şarj aleti (aldığımdan beri çalışmadı, çalışmıyor maalesef) + Apple mağazasından alınmış başka bir şarj aleti (60TL gibi bir şeydi) + Basues marka 2A ışıklı çok kaliteli kablo (Yeni alındı 55TL) + Kutu + Kılavuzları. İlk fotoğrafta ne görülüyorsa yani.?

    Cihaz Türkiye vodafonedan alınmıştır. Fiyat 1550TL dir. Pazarlık edilmiş halidir. Rica ediyorum piyasada gezen sorunlu yedek parça niyetine olan cihazların fiyatlarını teklif etmeyiniz. Elden istediğiniz gibi deneyip alabilirsiniz.

    Satma sebebim sıkılmış olup biraz da anroid bir cihaz kullanmak istemem. Bu sebeple Xiaomi Mi 9 ile üzerine nakit vererek takas ederim. Onun dışında pek bir cihaz düşünmüyorum ama muadil cihazları teklif edebilirsiniz.


    Fotoğraflar için sahibinden'e bakabilirsiniz 746688862 - İlanı yeni koyduğum için şu an onayda bu süre içerisinde isteyene whatsapptan atabilirim.

    Link için buradan:https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-cep-telefonu-modeller-hatasiz-sifir-pil-128gb-iphone-6-space-gray-746688862/detay/


    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1550 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Bursa, Nilüfer Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.