Şimdi Ara

Hataraku Maou-Sama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
696
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

KONUSU

Şeytan Kral Sadao,Kahraman Emilia tarafından kötü bir şekilde yenildikten sonra diğer dünyaya bir başka değişle modern Tokyo'ya gitmeye zorlanmıştır.Şeytan kralın sahip olduğu tek şey dünyayı fethetmek için gerekli yeteneklerdir.Yani şu anki durumda tamamen işe yaramaz gereksiz yetenekler... Bu yüzden yarı zamanlı olarak çalışıp kendi hayatını sürdürmek zorundadır.

İZLEMEK İSTEYENLER İÇİN

• Yapay Zekanın Yanıtı

Hataraku Maou-sama: İşçi Şeytan

Hataraku Maou-sama (Çalışan Şeytan Kral), Ente Isla'nın Şeytan Kralı Satan Jacob'un hikayesini anlatıyor. Ente Isla'yı fethetme girişiminde başarısız olan Satan, insan dünyasına kaçmak zorunda kalır. Orada, insan dünyasında hayatta kalabilmek için yarı zamanlı bir işte çalışmaya başlar.

Hataraku Maou-sama, aksiyon, komedi ve fantastik türlerini harmanlayan bir animedir. Şeytan Kralı Satan'ın insan dünyasına adaptasyon sürecinin yanı sıra, diğer Ente Isla sakinleriyle olan etkileşimlerine odaklanıyor. Anime, şeytanlar ve insanlar arasındaki ilişkiler gibi çeşitli temaları araştırıyor.

Anime, 2013 yılında yayınlanmış ve 13 bölümden oluşmaktadır. Ayrıca, 2013 yılında bir OVA bölümü yayınlanmıştır. Hataraku Maou-sama, popüler bir anime serisi haline gelmiş ve manga ve hafif roman uyarlamaları da yapılmıştır.

Hataraku Maou-sama, ilgi çekici karakterleri, komik hikayesi ve akılda kalıcı soundtrack'i ile izleyicilere keyifli bir deneyim sunuyor. Anime, şeytanlar ve insanlar arasındaki farklılıkları keşfederken, arkadaşlık, sadakat ve kimliğin önemi gibi temaları da işliyor.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Eğlenceli,komik az çok aksiyonu olan güzel bir animeydi. Yusa Emi ye hayran kalacaksınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 18 Mayıs 2017; 16:35:56 >
  • Quard kullanıcısına yanıt
    Fazla bilinmeyen bi seri

Ama gerçekten güzeldi
  • Bu animenin neden devamı çıkmadı yawwww...
  • Harbiden güzel bir seriydi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konusu noragamiyi hatırlattı, plan to watcha attım
  • Mükemmel değildi ama yine de oldukça iyi. Halbuki Japonlar sever böyle şeyleri, neden yeni sezon gelmiyor anlamıyorum. Bluray satışları falan mı kötü acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kimi no Iru Machi Anime&Manga
    12 yıl önce açıldı
    Juubee Ninpuuchou Movie (1993)
    8 yıl önce açıldı
    Oyasumi Punpun(Manga)
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Güzel animedir. İzlemeyenlere tavsiye edilir.
  • Komedisini sevdiğim,eğlenceli bir seriydi benim için. Karakterlerin geçmişleri pek gösterilmedi Ashiya ve Maou ikilisinin geçmişini görmek isterdim:)
  • İkinci sezon çıkacakmış çok sevindim gerçekten. İlk sezonu çok zevk alarak izlemiştim.

• Ainz Ooal Gown kullanıcısına yanıt
    Nezaman çıkacak hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan belirli değil diye biliyorum sadece cıkacağı duyuruldu. Ama bu sene veya 2022 de çıkar gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ainz Ooal Gown -- 6 Mart 2021; 23:29:34 >
  • White Fox yapmıyordur bu sefer herhalde imkansız. Mushoku Tensei ve Re:Zero var çünkü.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.