Bildirim
Hatalı fiyat arayıp 50/25 kupon toplamak ne kadar etik? (2. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Evet ben istediğiniz kadar açıp bunlari satın yazmışım değil mi.ki satabilir de bence trendyolun yaptığı promosyon bu
Rezil etme artık kendini
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Rezil etme derken pardon da rezilliği siz tğm konularda yalvararak yapıyorsunuz.
Trendyolun bir sahibi yok mu? Havadan mı geliyor bu kuponlar?
Her neyse size iyi satışlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
hiç almadım, kovalamadımda ama alana niye alıyorsun demem, düşük fiyat girende başkasını kerizlemek için koyuyor olabilir. Yanlışlıkla oluyorsa da işini hakkıyla yapmıyordur. _____________________________ -
Açıkcası forumda bulunma amacım sıcak fırsatlar ve kupon tedariği.
S.Fırsatlara düşen, satın aldığım 10 linkin en az 3ü iptal olmuştur. Büyük çoğunluğu da yarım saat içinde stok bitiriyor.
Hangisinin gerçek olduğunu bilemeyiz. Bunu udemy kurslarına benzetiyorum, ürünü 2 liraya koyup iyi hit yapıp asıl istenen fiyata geri çekiyorlar. Sonra gelsin yıldızlar.
Aracı siteye para verip "Sponsorlu" adı altında en yukarıda durmaktan daha kaliteli yöntem.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kod Kupon Almaya Geldim -- 14 Nisan 2020; 5:51:6 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
şayet trendyolda satış yapan dükkan sahiplerinden habersiz bir şekilde trendyol tarafından sonradan eklenmişse bu iptallerde hediye çeki tanımlaması şartı son derece yanlış ve 50/25 kullanımı bu durumda etik olmaz.
şayet dükkan sahipleri ile trendyol arasındaki iptallerde hediye çeki tanımlanması şartı en baştan söylenmişse 50/25 çeki kullanımı son derece doğru ve ticaret etiğine de uygundur._____________________________ Ben, Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen, Dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran; TÜRK'üm! Ben, sancaklara, tuğralara baş eğdiren, beylere paşalara hilat giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren, Mete'yi, Attila'yı, Alparslan'ı, Yavuz'u, Fatih'i, Atatürk'ü var eden, kralları, imparatorları, şahları, sultanları kul eden; altınları elmasları pul eden, kaftanları çul eden, düşmana dünyasını dar eden; TÜRK'üm! "Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da TÜRK olarak dünyaya gelmemdir." Atatürk

-
trendyol da dükkan sahiplerine zorla mı satış yaptırıyorlar? şayet n11, gg, hd vb diğer satış platformlarında bu uygulama yoksa ve ben de dükkan sahibiysem trendyol da satış yapmam diğer sitelerden işime bakarım. azıcık akla mantığa uygun yorumlarda bulunsak çok güzel olacak.quote:
Orijinalden alıntı: ehiamico
Aynen öyle. İşin kötüsü mağazaya rücu oluyor, trendyol kendisi vermiyor kuponu yani. Belki de ondan böyle bonkör. Aynısını n11, gg veya HB yapmıyor mesela._____________________________ Ben, Orta Asya'da türeyen, Anadolu'da büyüyen, Avrupa içlerine yürüyen, Dağlarda gemi gezdiren, taşlara destanlar kazdıran, tarihi baştan yazdıran; TÜRK'üm! Ben, sancaklara, tuğralara baş eğdiren, beylere paşalara hilat giydiren, kılıcını üç kıtada gezdiren, Mete'yi, Attila'yı, Alparslan'ı, Yavuz'u, Fatih'i, Atatürk'ü var eden, kralları, imparatorları, şahları, sultanları kul eden; altınları elmasları pul eden, kaftanları çul eden, düşmana dünyasını dar eden; TÜRK'üm! "Benim yaradılışımda bir fevkalâdelik varsa, o da TÜRK olarak dünyaya gelmemdir." Atatürk

-
konu sahibi arkadaşı sonuna kadar destekliyorum bazen fiyat hatasından kaynaklı konular açılınca alınmaması gerektiğini oraya da yazarım. trendyolun kendisi zaten sülük gibi iptal edilen ürünü önce hediye çekinin tamamından kesiyor. diğer hiç bir sitede böyle bir uygulama yok kaldıki verdiği hediye çekini de satıcıya yüklüyor. hatalı ürün takip edip kupon yüklenmesi hatta bunun satılması vicdanende dinende etik değil konuyu dini açıdan incelemek isterseniz "islamda gabn" aratabilirsiniz. _____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

iOS
Android