arkadaslşar ben oyuna giriorm 30 dk 1 ssat sonra hata verio xtrp ama ne hatasi göstermio direk oundan atio ve bilgisaray kendiligindn direk restart atio oundn atar atmaz nasıl cözebilrm bu hatayi ben ya ?
upppppppppppppppppppppp
Hediye var mı?
aynısı bendede oluo. sanırım çözüm format yarın atıcam faydası olursa yazarım.
Çözümü bende varda ödür var mı onu söyleyi verin.Pm den bekliyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: YardımaGeldim
Çözümü bende varda ödür var mı onu söyleyi verin.Pm den bekliyorum.
0-10musun nesin kardeşim ya
Ne alaka?Hediye istemek suçmu?Hayır yani suçsa söyle doğum günlerimizde kimseden hediye almayalım.Aman,hapise atarlar dimi?Aboww gitti hayatımız hapisde!Dün arkadas anlattım sorunu çözüldü,saolsun 1-2 hediye verdi cok mutlu etti.Beleş yere kim kime söyler?Nerde 5 kurusu 10 köfte?Sizin hayatınız bu ''Nerde beleş,oraya yerleş''
Bi sus ya isminden utan değiştirin şubnun ismini ParalıYardımaGelirim yapın
0-6sın kbullen
Pm ne bak !! Konu Sahibi
quote:
Orjinalden alıntı: MagicianDeLLuqa
Pm ne bak !! Konu Sahibi
çözümünü biliyorsan banada pm at pls
quote:
Orjinalden alıntı: yusuf_1992
quote:
Orjinalden alıntı: MagicianDeLLuqa
Pm ne bak !! Konu Sahibi
çözümünü biliyorsan banada pm at pls
Hadi bak bakalım Pm'ne
Tek msn plus yetmez.2 olay daha var.Onlarda bende
quote:
Orjinalden alıntı: berber92
arkadaslşar ben oyuna giriorm 30 dk 1 ssat sonra hata verio xtrp ama ne hatasi göstermio direk oundan atio ve bilgisaray kendiligindn direk restart atio oundn atar atmaz nasıl cözebilrm bu hatayi ben ya ?
Ben pm'den attım baksana @YardımaGeldim Uydurma başka öyle bir şey yok sadece plus
@MagicianDeLLuqa ya varsa
Aynı Hata Bendede oluodu Format Atıcam Ama Atmadan Önce Ko yu Kendi Sitesinden Yüklicem Bennim Ko Ark' dan almısdım Orjinalinden yuklersem belki düzelebilir Ha bide Aşırı dc atıo bende
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme