Şimdi Ara

Hat Sahibi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba;

    3-4 ay kadar önce, gece saat 1 gibi Whatsapp'dan bir numara sadece "iyi geceler" diye mesaj yazmış. Sabah gördüm ve eşime gösterdim, tanımadığını söyledi lakin ince ince şüpheci gözlerle de bana bakmadı değil. Mesajı gördüğüm sabah ben de günaydın yazdım. Uzun lafın kısası sahibinden satılık sitesinde bir ürünümü gördüğünü ve benimle tanışmak istediğini söyledi. Bir gariplik olduğunu düşündüm ve duvar saatini arkasına alarak elinde bir fincan ile fotoğraf göndermesini istedim. Sırf gerçekten kendisine ait bir fotoğraf olduğuna inanmak için. Tahmin ettiğim üzere kabul etmedi ve "bir daha yazma" dedim kedisine. 1-2 hafta bu yazışmayı sakladıktan sonra ehemmiyet görmeyip sildim. Şunu da belirteyim, bu yazışmaların tamamından eşimin bilgisi var.

    Neyse yazma dedikten sonra cidden kendisi de yazmadı. Ta ki düne kadar. Eşim "beni bir numara aradı" dedi. Baktım aynı numara... Dolayısıyla sahibinden olayı yalan sanırım. Zira eşim benim üyeliğimi kullanır ve sosyal medya dahi kullanmaz. Yüksek ihtimalle ikimizi de tanıyan birisi.

    Evledikten sonra bazı ailesel problemler yaşadık ve araya fitne sokmak isteyen, tam anlamıyla art niyetli insanlar var. Evimizde dilde olmasa da içten içe bir huzursuzluk, güvensizlik var. Eşim 6 aylık hamile lakin yüzümüz gülemiyor.

    Bu konulara çok vakıf değilim. Söz konusu numara sahibinin İsim/Soyismini (ispatı ile) ücrete mukabil verebilecek arkadaşlar var ise Özel mesaj ile ulaşırsa sevinirim.

    Teşekkürler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • quote:

    Orijinalden alıntı: efefor

    Hocam numarayı özelden yolla , ücretsiz bakıvereyim

    Özrl mesaj gönderdim. Çok teşekkür ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu yeni bir program çıkmış get conctact mı ne belki ordan çıkar bakıver

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.