Şimdi Ara

Hasselblad 6D İncelemesi tamamlandı. 100 MB'lık body+back incelemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
76
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 48mmx36mm fulll frame sensörü ve lensi ile H3D Hasselblad'ın yeni bodysi markaya yakışır şekilde çok önemli özelliklerle donatılmış. Özellikle profesyonellere ve reklam fotoğafçılarına hitap eden Hasselblad 6D-100c
    gerçek anlamda profesyonel bir kamera.

    Ele kolay yerleşen, ergonomisiyle kullananları memnun bırakan Hasselblad 6D-100c orta format DSLR 35mm'ler içinde açık ara öne çıkıyor. Bilmeyenler için anımsatayım, Hasselblad Ay'a gitti! Evet aydan fotoğraflar Hasselblad ile çekildi. Bu da kurucusu Victor Hasselblad'ın önemli başarılarından birisidir.

    Yeni Hasselblad 6D, 3D ile aynı kalite anlayışıyla üretildi. Yeni modelde de incelik, tasarım, mükemmel görüntü yetenekleri, geniş dinamik aralık, tertemiz detaylar, yüksek ISO performansı ve daha güvenli ve daha hızlı veri hacmi iilk dikkat çeken özelliklerden.

    Video kalitesi de mükemmel olan Hasselblad 6D-100c. geliştirilmiş ekran performansı, geniş lens yelpazesi, çok kullanışlı yazılımı ve dokunmatik ekranlarıyla da göz dolduruyor.

    Yani sizin anlayacağınız Hasselblad 6D kalıcı oolmak için geldiğini belli etti. . 50Mp seçeneği veya 100 Mp (Sony Sensor), 24 mm ultra geniş açı ile % 100 görüş sağlayan bir vizör düzeneği de mevcut.

    İncelemenin tümünü görmek isterseniz:http://www.yalcincakir.com.tr/yalcincakir-yeniler-13.html

     Hasselblad 6D İncelemesi tamamlandı. 100 MB'lık body+back incelemesi







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.