Şimdi Ara

Hasarlı sıfır araç teslimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
1.570
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • oceanx35 kullanıcısına yanıt

    Ben de 30 Aralık'ta araç aldığım için fiyatları biliyorum, 750 inanılmaz uygun bir fiyat Polo için. 1-1,1 milyon arası fiyat vermişlerdi Life pakete bile.


    Benim aracımda da inerken tamponda sürtük oldu boyadık dediler. Ek indirim istedim, kampanyalı fiyat olduğu için yapamıyoruz, bu Kasım stoğundan, Aralık stoğu zaten 100 bin pahalısı dediler. Başka araç olmadığı ve yılın son günü araç almak zorunda olduğum için mecburen kabul ettim.


    Ama siz aracı görmeden almış ve haliyle taahhütname de imzalamamış olduğunuz için bir şansınız olabilir. Değişim olmaz ama bu kadarcık bir boya hasarı için. Para vermeye de kesinlikle yanaşmaz bayiler. Onun yerine Ücretsiz tamir + bir ücretsiz bakım + seramik+kaput+cam filmi paketi isteyin bence.

  • oceanx35 kullanıcısına yanıt
    Hatasız boyasızın 30 bin aşağısına satılır,750ye de poloyu iyi bulmuşsun liste fiyatı 920 ,arabadan ettiğin kârın azalır sadece ben olsam alırdım,ama 50 bin para iadesi isterdim satarken problem olacağını söylerdim yada yenisini talep ederdim ,2sinide yanaşmıyorsa kalsın derdim ücret iadesi

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya sonuçta metal parçası 170 binde aşağısına aliyosunuz 25 ile 60 binlik,indirim ,bakim ,ppf kaplama ,seramik kaplama ıvır zıvır hediye ,10 bin bakım gibi hediyeler ile alırsanız bir şey olmaz 19 kazalı Era sattım bu arada , eniştemin şase direk ve podyeler de işlemli aracını sattık ,ha Eranın hatasız boyasızı 450 bin biz 260 bine verdik arada fark oluyor tabiki

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bayii'nin inisiyatif'de değişim olayı pek zannetmem olacağını,mahkemeye verseniz uzun sürer,aman aman pek bi şeyi yok resim çekilir video çekilir arşivde kalır satarken gösterirsiniz zaten aldığınız fiyata alamazsınız şuan,muhtemelen bayii onarım+bakım+bir miktar değer kaybı teklif eder olay kapanır.

  • Çok kafaya takılacak bir hasar değil. Anlaşarak ve durumu belgeleyerek teslim alırdım ben olsam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • son durum nedir ?

  • İlk mesajı güncelliyorum.

  • Nihayet bugün aracı aldığım bayi dönüş yaptı, araçtaki hasarları onaracaklarını, ve bir adet periyodik servis bakımı hediye edeceklerini bildirdiler.
    Aracı, onarılmadan mevcut haliyle teslim tutanağına hasarlı olduğunu ve dava haklarım saklı kalmak koşulu ile not düşüp almayı sonrasında da hem distribütör firmayı hem de bayiyi tüketici mahkemesine vermeyi planlıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.