Şimdi Ara

Hasarlı Araç Alıp Yaptırıp Binmek?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 25-26 bin ₺ bütçem var ve araba almayı düşünüyorum. Bu bağlamda aklımda Seat Ibiza vardı ama onu da olumsuz yorumlardan dolayı aklımdan çıkardım. İnternette bakıyorum az hasarlı uygun fiyata araçlar var. Çekme belgeli, hurda belgeli değil de, tahmini masraı 2 bin, 3 bin olan hasar kayıtlı, hasarlı araç alıp yaptırıp binsek nolur?

Farzımisal örnek ilanlanlar;
    2012 MODEL TEMİZ RENAULT MEGANE 1.6 EXTREME
    İlan No: 250880214
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-2012-model-temiz-renault-megane-1.6-extreme-250880214/detay

2011 MODEL TEMİZ CİTROEN C4 1.6 HDİ ATTRACTİON
    İlan No: 258312055
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-2011-model-temiz-citroen-c4-1.6-hdi-attraction-258312055/detay

Özellikle Citröen çok iyi gibi dizel olması da avantaj. Siz ne diyorsunuz bu duruma? Aracı 24 bine alsam 2-3 milyarlık mı masrafım olur yoksa daha fazla mı? Bir de değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aga bu ne aga

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

Aga bu ne aga

Noldu aga?

• İbiza için ne olumsuz yorum aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

İbiza için ne olumsuz yorum aldınız?

2006 model 1.2'yi benim baktığım model ve daha 80bin km'deydi 24 bin ₺. Herkes kmsi düşürülmüştür, araba 70 beygir değmez falan filan dedi. Ben de kurcalamadım. Ama Seat Ibiza'nın yeni kasası değil de o eski kasası çok hoşuma gidiyor. Temiz bulsam direkt alırım.

• Bu bakmış olduğunuz araçların daha fazla masrafı vardır emin olun. Bu adamlar perti çıkmış aracı alıyor çekiçliyor airbag i dikiyor yani makyaj yapiyolar anlicagın sanki az masrafi varmış gibi satiyolar. İlk hali ile satsalarya. Piyasasi 40 binlik arabaya 3 bin masraf var diyo 32 ye satıyor. Bi gidiyosun sanayiye en az 6-7 bin masaraf diyor süprizler hariç. Araba sana en kotu 38-39 a geliyor. Halbuki gir siteye hasarkaydi olupta sorunsuz yığınla araba var hemde fiyati bayaga uygun. Uzun lafın kısası o is eskide kaldı. Hic bulaşma derim ayriyetten ibiza gayet guzel araba ibizayi kotuluyenlere sor bakim hayatinda binmismi. Saygılar.

• 1.4 lere bakın 100 beygirdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alisilin07

1.4 lere bakın 100 beygirdir.

Fiyat farkediyor ama yine de bakacağım teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: hasan21t

Bu bakmış olduğunuz araçların daha fazla masrafı vardır emin olun. Bu adamlar perti çıkmış aracı alıyor çekiçliyor airbag i dikiyor yani makyaj yapiyolar anlicagın sanki az masrafi varmış gibi satiyolar. İlk hali ile satsalarya. Piyasasi 40 binlik arabaya 3 bin masraf var diyo 32 ye satıyor. Bi gidiyosun sanayiye en az 6-7 bin masaraf diyor süprizler hariç. Araba sana en kotu 38-39 a geliyor. Halbuki gir siteye hasarkaydi olupta sorunsuz yığınla araba var hemde fiyati bayaga uygun. Uzun lafın kısası o is eskide kaldı. Hic bulaşma derim ayriyetten ibiza gayet guzel araba ibizayi kotuluyenlere sor bakim hayatinda binmismi. Saygılar.

Verdiğiniz bilgilerden dolayı teşekkürler. Ben de Ibiza'yı iyi araç bilirdim ama forumda açtığım konuda biraz gömüldü araç ondan sonra silmiştim kafamdan bende. Tekrar döneceğim sanırım.

• 20+3:23 e o meganı alıp kullanabileceğinimi sanıyorsun okadar safmısın yada satanlar safmı,kendileri yaptırıp satamazmı?

2. el araç hasarsız al bence,herkesin yorumuna takılma

• quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

20+3:23 e o meganı alıp kullanabileceğinimi sanıyorsun okadar safmısın yada satanlar safmı,kendileri yaptırıp satamazmı?

2. el araç hasarsız al bence,herkesin yorumuna takılma

Vazgeçtim zaten sağolun.

• Peki bu kadar az hasarları varsa bu araçları satan galericiler neden kendileri yaptırıp satark daha fazla kar etmiyorlar? Vardır bi bit yeniği uzak durun hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: vitamini kabuğunda

Peki bu kadar az hasarları varsa bu araçları satan galericiler neden kendileri yaptırıp satark daha fazla kar etmiyorlar? Vardır bi bit yeniği uzak durun hocam.

Aynen mantıklı dediğim gibi vazgeçtim zaten.
  • madem o kadar kârlı adam yaptırıp satar

• Hasar kaydı olan pert kaydı olan araçlar alınır mı?

• hocam macera arama piyasada 23 24 bin e laguna 2 ler var
  • Merhaba.Ben hasarlı araç alıp yaptırıp ucuza satıyorum.Kendim ilk başladığımda 50 bine mal ettiğim arabayı 58.500 e satmıştım.Sana tavsiyem 3şey olacak 1ilk kazamı 2. Ağır hasar kaydı çok ucuz araba olmasını bakma 3 hasarı az Yada çok.Merak ettiğin bişi olursa yaz cevaplarım

• Bu araçlar bitmiş okeye dönüyor bulaşma.
  • Piyasadan hasarli vs bulabilirsiniz

Soyle oluyor kiralamada olan arac karsi tarafa buyuk zarar veriyor kendi masrafi 3/5 bin olsada tutmuyor filo o araci satiyor.

Artik kasko sigorta vs yuzunden saniyorumm
    ( abim bi sigorta sirketinde bu tur bi iste)
    Airbagi acilmis vwler ( kiralamada ise) agir hasar kaydi yaziyorlar sigortadan para geliyor yada direkt pert.

Ama gelin gorun ki link verdiginiz kasimxxx firmasi parca sokmede ve rezilliklerde nam salmis bir firma.

Bisiklet dahi alinmaz bu firmadan.

Nette arastirirsaniz mafyavari bir firma olduklarini ve tum araclarini eksik parcayla sattiklarini gorursunuz.

Onerim filodan cikma az hasarli bakmaniz ( tampon boydan boya sag sol hafif yarik gibi)

Not: bu is icinde iyi bir ustaniz olmali her sey ongorebilmeli yoksa bulasilacak is degil.

10bine cikma linea alip 5 6 bin masraf edip 22ye cok satiyorlar aradaki 6k iscilik ve masraflar deyince 2.3k anca birakiyor aslinda.

• dostum bi ara ben de benzer bütçeyle çıkmaza girip senin gibi hasarlı araçlara yönelmiştim.

sorun şu ki bu araçların makyajını yapıp sağını solunu güzelce topluyorlar ama sanayiye gidince yürüyeniydi motoruydu çok masraf açıyor, kısacası sorun görünen değil de görünmeyen kısmı.

o nedenle al sat yapmıyorsanız bulaşmamanızı öneririm. bu araçları genelde al satçılar ya da sanayide dükkanı olup kendi tamir edebilecek adamlar alıyor.

bilginize
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.