Şimdi Ara

Harvard lı bir hocayı nasıl etkilerim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sabancıda ilk iki sene herkes ortak ders aldığı için daha seçmedim. Adamın adı Andrew Berry, evrimle falan ilgileniyor, comp science değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaDCycleR

Sabancıda ilk iki sene herkes ortak ders aldığı için daha seçmedim. Adamın adı Andrew Berry, evrimle falan ilgileniyor, comp science değil.

Tercihte seciyorsunuz ama

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • O biraz formaliteden. İstersen içeride değiştirme hakkın var birkaç kere. Herhangi bir bölümden girip istediğini okuyarak mezun olabilirsin. Eğer seçim yapacaksan hangisinde daha fazla burs veriyorlarsa onu seçmen daha iyi olur.
  • nurborden kullanıcısına yanıt
    Cehalet o kadar cabuk anlasiliyor ki yorumlara bakinca... Gercekten yazik...

Eger hala soru istiyorsan bircok soru var:

snRNP 'lerin sistemik lupus eritomotozus da ne gibi rolleri var ?

Proteinlerde uc birlestirme(Splicing) ne ise yariyor ?

Alkol dehidrogenaz 'in biyokimyasal tepkimeye nasil girer ?( Tepkimenin asamalari)

Z-DNA disinda DNA 'nin olasi diger kombinasyonlari nelerdir ?

Hucreyi yeniden programlayarak pluripotent yapma isleminde ne gibi aksakliklar gorulebilir ?

Proteinlerin topolojik motiflerinin siniflandirilmasi nasil yapilir, ornekler ?

Linus Pauling 'in proteinler uzerindeki calismalari nelerdir (Alfa heliks vb...)

Hem porfirinin sentezinde rol alan enzimlerin mutasyonu sonucu ortaya cikan porfiria hastaliginda Zn, Pb gibi agir metallerin etkisi var midir.

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
  • Bir fikrin yoksa hiç kasma kardeş. Kaç para maaş alıyon sigortan varmı, kaç saat çalışıyon de geç.
  • Ben onu rahatlıkla etkileyebilirim, asıl soru şu;
    O beni nasıl etkileyecek?
  • Fotosentez nedir diye sor çok etkilenir

What is the photosynthesis

you can ask it like that
  • MehmetAbi. kullanıcısına yanıt
    Harvard 'tan bir hoca geliyor ve sen bu ilkokul sorusunu mu soruyorsun ? ayrica what is photosynthesis olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Biologyscholarssensei

Harvard 'tan bir hoca geliyor ve sen bu ilkokul sorusunu mu soruyorsun ? ayrica what is photosynthesis olacak.

dalga geçtiğimi anlamadıysan sende o ''ilkokul'' zekasıda yok

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.