Şimdi Ara

Harun Yahya'nın Yaratılış Atlası'na Bilimsel İnceleme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
89
Cevap
4
Favori
7.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Richard Dawkins'in bir konferansında rezil ettiği videosu var youtube'da. Alt yazılı. Harun Yahya'nın Cehaleti gibi bişeydi adı
  • quote:

Orijinalden alıntı: I am the Danger

Richard Dawkins'in bir konferansında rezil ettiği videosu var youtube'da. Alt yazılı. Harun Yahya'nın Cehaleti gibi bişeydi adı

evet, HY'nın ülkeyi rezil edişini de gösteriyor. neyse ki herkes bu doğrultuda değil ülkede.

• quote:

Richard Dawkins'in bir konferansında rezil ettiği videosu var youtube'da. Alt yazılı. Harun Yahya'nın Cehaleti gibi bişeydi adı

Birinciyi izledim, gün içinde hepsini izlerim. Dalga geçmeden konuşsa daha iyi olurdu. Neyse ki sonlara doğru tamamen ciddileşmiş.

Bu arada, Adnan Oktar'ın evrimsel ara fosil gösterene 10 trilyon lira ödül vermeyi iddia ettiği doğru mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kabuska -- 15 Ağustos 2012; 14:34:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgrafik

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

quote:

evet, HY'nın ülkeyi rezil edişini de gösteriyor. neyse ki herkes bu doğrultuda değil ülkede.

Videoda Dawkins'in alay ve hakaretleri dışında bir şeye rastlamadım. Delilleri çürütebilmiş mi?

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. Kendi tercihiniz, ben sizin tercihlerinizi ya da dusuncelerinizi degistirmek pesinde degilim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @hashus
    Verdiğin video sayesinde Richard Dawkinsin seviyesini bir kez daha görmüş olduk.
  • quote:

quote:

hepsini anladım da bu adam bu parayı nereden buluyor sponsoru kim ya da kimler onu merak ediyorum ve bir CIA kokusu alıyorum.

• binlerce çarpıtma örneği var ama en eğlencelisi de şu hayali örümcek:

Harun Yahya'nın Yaratılış Atlası'na Bilimsel İnceleme

Harun Yahya'nın Yaratılış Atlası'na Bilimsel İnceleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Timurlénk -- 15 Ağustos 2012; 16:44:05 >

• hayali örümceğin yerinde durup durmadığına baktım az önce. yazı aynen duruyor ama örümcek değişmiş durumda.

ciddiyetleri bu kadar. bilimsellikten tamamen uzaklar. parıltılı, göz boyayıcı yayınlarla insanları etki altına almaya çalışmaktan başka bir şey değil yaptıkları şey.

hipnotik etki altında olanlara ve beyni uyuşturulanlara sözüm yok, onlar aynen devam etsin. ama konu hakkında yeni yeni araştırma yapan arkadaşlara itinayla duyurulur.
  • Bilimi reddetmek, uydurma bilim yapmak, islam anlayışına aykırıdır.
    Nasıl her ölümün bir sebebi varsa,her doğumun ve ilk ortaya çıkışında bir sebebi vardır.
    Birisi ölünce Azrail aldı götürdü demiyoruz, kalp yetmezliği vs bir nedeni olduğunu söylüyoruz ama o kişinin canını Azrail'in aldığını biliyoruz.
    İslam da gericiliğe yer yoktur. İslamda bilimi reddetme yoktur.Bu kişiler insanların dini duygularını sömürerek kazanç sağlamanın peşindedir.
    Belki evrim teorisi tamamen yanlıştır ama evrim teorisini sadece başka bir bilimsel teori yanlışlar. Yani 1000 sene sonra belki başka bir teori geçerli olacaktır.
    Cahillik ve bilgisizlik islam anlayışına aykırıdır.
    Eğer bilimsel gerçekler yerine uydurma bilgilere inanırsanız,islamdan uzaklaşırsınız.
    Zaten birilerinin asıl amacı da burada saklıdır.İnsanları islamdan uzaklaştırmak, asılsız şeyleri din olarak kabul ettirerek kitleler üzerinde egemenlik kurmaktır.
    Bugün islamla en çok içli dışlı olan ülke Amerika Birleşik Devletleri dir. Daha ne yazayım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Breivik

Her dalda kitapları var Harun Yahya adı altında.Bu adam neyin uzmanı?

Kadın.

https://www.facebook.com/photo.php?v=4000950575287&fb_source=message
  • quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

quote:

quote:

hepsini anladım da bu adam bu parayı nereden buluyor sponsoru kim ya da kimler onu merak ediyorum ve bir CIA kokusu alıyorum.

bugün din ile kendini finanse eden dolandırıcı inanç toplulukları amerika desteği ile yönetilmiyor mu? böylelerinin varlığı bir şekilde işlerine geliyordur elbet.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oguz_19811981

quote:

quote:

bugün din ile kendini finanse eden dolandırıcı inanç toplulukları amerika desteği ile yönetilmiyor mu? böylelerinin varlığı bir şekilde işlerine geliyordur elbet.

Amerika 'nın kendisi mason ve materyalist bir devlettir ancak kendi dışındaki bütün ülkelerin boş dogmalarla uğraşarak geri kalmasını ve kendisine muhtaç yaşamasını ister bundan dolayı böyle tipleri destekler.

• Sevgili M; konu ellerinden öper. Gerekli müdahaleleri yapıver. :)
  • Konunun kapatılaması kötü olmuştu. HY dansları yok muydu bu konuda.
  • konu açılmış, ne hoş foya meydana çıkmış zaten bu araştırmayla. örümcek detayı zaten ölümcül. böyle hatalarla dolu YA, dikkate alınacak bir eser olduğunu düşünmüyorum. müritlere yazdırılmış işte :).
  • Hataların olması büyük ve ezici çoğunluğun doğru olduğu gerçeğini değiştirmez.

Şunu söyleyebilirsiniz buradaki doğruların olması evrimin olmamasını gerektirmez diye. Bu da ayrıca konuşulabilinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ar_tryk

Hataların olması büyük ve ezici çoğunluğun doğru olduğu gerçeğini değiştirmez.

Şunu söyleyebilirsiniz buradaki doğruların olması evrimin olmamasını gerektirmez diye. Bu da ayrıca konuşulabilinir.

Nasıl yani, hatalar mesajda bahsedilenler ve ezici çoğunluk da HY'nin söyledikleri mi oluyor?
  • Ben nedense bu Harun Yahya ı titan zincirine katmak için laf kalabalığı yapan kişilere benzetiyorum. Daha çok lioness çilere benziyor.
  • Belçika Doğa Bilimleri Kraliyet Enstitüsü
    Antwerp Üniversitesi Evrimsel Ekoloji Grubu.

Muazzam kaynak....

• Harunu fena rezil etmişler.Bu arada yaradılış atlası Harun'un değildir katolik klisesi ICR kurumuna aittir asıl cevap onlara verilmiş Harun üzerinden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.