harun yahya(adnan hoca ) ile ilgili bir topicte ben acmıstım kapatmıslardı simdiden uyarayım dedim paylasımın icinde tesk.
yakında bu adam üstüne para verecek yeterki zırvalarım milletin kafasına işlesin düşüncesinde.Bu adama inanlara acıyorum.yazık.
adam eğri mi doğru mu diye tartışmıyoruz yazdığı kitaplar için adam sana bir link vermiş ister oku ister okuma senın gıbıler yuzunden konularda tartışılmıyor milletin cokta umrunda senın acıman yada acımaman
kervanlar daima yürür :)
fuzbing özür dilerim arkadaşım amacım ücretsiz E-BOOK paylaşmaktı. Yasal olan birşey yaptığımı düşünüyorum Düşüncene bakış açına saygım var. ama uslubun çok kırıcı, Keşke Yazmasaydım dedirttin bana.
-------------------------------------------------------------------------------------------------- Merak etme Bir daha ki sefere izin isterim senden Ücretsi E-book paylaşayım mı? diye
fuzbing her şeyi çözdüğü için gerek kalmıyor ona böyle bir şeye.onun görüşlerine bakılırsa tefsir diye bir şey olmaması lazımmış.adamın o kadar kitabını okudum görüş empoze etmeye çalışmıyor ve ayrıca kitaplarında böyle ayet böyle hadis yok diye uyarı olmamış.bundan sonra dinimde ne sorunum olursa fuzbing e sorucam o hemen bulur cevabını
benden izin iste diye yazmadım o mesajı görüşlerimi belirtmek için yazdım.Size en basidinden neler yaptığını kanıtlayabilirim bana kendi sitesinden istediğiniz bir video linki verin önce siz izleyin bende size video daki olayı açıklıyayım ondan sonra ister inanın ister inanmayın.
şu satanist olayını diyeceksin ama biz onu demiyoruz sana yazıdğı kitaplar ve vcd de ne gibi sorun var sahte ayet hadis falan mı var bizim için o önemli ben senelerdir duymadım öyle bişey var sa dinlemeyi bırakırım
senin duyup duymaman önemli değil madem bu adama inanıyorsunuz verin size ne halt olduğunu kanıtlıyayım.herhangi bir videosunun linkini ver.
harun yahya gercel bi kisi degilki.islami belirli kurallar dogrultusunda yeniden ve cagdas bi bicimde yorumlamaya kalkan bir grup insanni yaratmis oldugu bi marka.herhangi bi propaganda yapmiyor.korkulacaksa anafen ve fem dersanelerinde takilan tiplerden korkulmali.onlar propagandanin allahini yapar.
quote:
Orijinalinden alıntı: mgveli
fuzbing özür dilerim arkadaşım amacım ücretsiz E-BOOK paylaşmaktı. Yasal olan birşey yaptığımı düşünüyorum Düşüncene bakış açına saygım var. ama uslubun çok kırıcı, Keşke Yazmasaydım dedirttin bana.
-------------------------------------------------------------------------------------------------- Merak etme Bir daha ki sefere izin isterim senden Ücretsi E-book paylaşayım mı? diye
quote:
Orijinalinden alıntı: junayerturk
quote:
Orijinalinden alıntı: mgveli
evet banda sana katılıyorum arkadasım. bazı arkadaslarımızı saygısızlıgıyla un yaptı bu sıtede.
Arkadaşlar bu konu burada kapansın Lütfen Bir daha ücretsiz E-BOOK linki verenin dedirttiniz adama vallahi...
Sevmediğin Tasvip etmediğin yazarsa Topiğe cevap yazmazsın olur biter... Burada kimse niye fikrini söylemedin diye sana kızmaz. ben sadece paylaştım Yorum istemedim, Topic oradan okununca farklı mı görünüyor bilemem ----------------------------------------------------------------
Bu Topiği ben açtım Verdiğim geçici rahatsızlıkdan dolayı özür dilerim. Yöneticilerden rica ediyorum Bu Topiği Kilitleyin.