Şimdi Ara

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm II

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar daha önce seriyi izlemedim acaba şimdi bu filme gidilir mi seriyi izlemeden ?

• Oha bee soruya bak

Gidilir de bi şey anlaşılır mı, orası sıkıntı

• quote:

Orijinalden alıntı: c0c41n3

Arkadaşlar daha önce seriyi izlemedim acaba şimdi bu filme gidilir mi seriyi izlemeden ?

İndirip izle film çıkana kadar.
  • Önceden 7 tane filmi çıktı.(6 tam bir yarım)Ve hepside birbiriyle bağlantılı.
    Var gerisini sen düşün.

Bence kitaplarını oku önce.Çünkü film aklında yanlış bir görüntü çiziyor.
    Ancak kitapları okuduktan sonra da film çok kötü geliyor.
    Yani bence sen direk kitapları al okumaya başla filmlerini boşver.Bi Emma Watson için değmez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by-ko -- 9 Temmuz 2011; 23:53:13 >
  • 6 gün var hergün 1 bölüm izlesen seriyi tamamlarsın ama genede ha izlemişsin ha izlememişsin çünkü filmlerden bir bk anlaşılmıyor kitaplarını okuma gerekli konuyu anlaman için o yüzden git
  • arkadaşım 3 gün kaldı film hemen 1den 7 e kadar hepsini izle yani günde 2-3 filmini izle yetişirsin yani
  • önce kitaplarını oku sonra filmlerini izle sonrada part II yi izle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımın serisi,bu serinin 5., 6. ve 7. kitaplarının çıkış zamanlarını hatırlıyorum da; kitapçının önünde sabahın köründe gidip beklerken uzun süredir beklediğim yeni bir kitabın çıktığına kendimi bir türlü inandıramıyordum ve kitabı alıp kapağını açıp bütün sayfalara hızlıca bir göz attıktan sonra eve götürünce ilk bi' yarım saat okumaya kıyamıyordum,kurgu budur abi diyorsun okudukça. Filmleri de ayrı bir güzel,son part ta ilk part gibi güzel olacaktır. Ahhhh ah ilk elime alıp okuduğum harry potter kitabı geldi,duygulandım
  • Neyse bakacam artık ama bir sorum daha olacak artık Cinebonus'larda real D gözlükleri kiralamak yerine satın mı alıyoruz ?
  • seriyi kökten izle joe. özellikle bu 2. yarısı tek olsa neyse. sinemaya yarıda girmiş gibi olursun.
  • git kardeşim paşa paşa ilk kitaptan itibaren oku sonra ilk filmden başla hepsini patır patır izle adam gibi
  • Arkadaşlar çok önemli bir bilgi vermek istiyorum.. Biletini MYBİLET'ten alanlar için.. Ankara Ankamall AFM IMAX 3D Türkçe seans saatleri değişmiştir.. 17:30 la başlayan seanslar iptal olmuştur bilet alanlar yer değişikliği yapmalı... Şuan 11:40 ve 14:30 seansları vardır... NOT: TÜRKÇE SEANSLARDA...
  •  Harry Potter ve Ölüm Yadigarları Bölüm II
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.