bildiğim kadarıyla 1. harry potter ve felsefe taşı 2. harry potter ve sırlar odası 3. harry potter ve azkaban tuzağı 4. harry potter ve ateş kadehi başka filmi varmı
yeni bitane war ama. ateş kadehi olabilir o. takip etmiyorum hayri pıtırı.
sen önce mesajı oku başlığı değil
Okudum Mesajıda Başlığıda. EEE.? Sonuç Nedir ?
quote:
Orjinalden alıntı: mexmo
bildiğim kadarıyla 1. harry potter ve felsefe taşı 2. harry potter ve sırlar odası 3. harry potter ve azkaban tuzağı 4. harry potter ve ateş kadehi başka filmi varmı
1. harry potter ve felsefe taşı 2. harry potter ve sırlar odası 3. harry potter ve azkaban tuzağı 4. harry potter ve ateş kadehi
En sağlam bilgiyi egzantirig ten alabilirsiniz
valla arkadaşlar okuduğuma göre yanlış hatırlamıyorsam yazarı şu an 7 ci kitabını bitirmiş ve sonu buymuş sanırım 7 kitabıda sinamaya çevrilir ve sonrası senaryo olarak devam edilirmi onu zaman gösterir.. ( benden söylemesi)
toplam 7 filmlik bir seri olacağınıda söyleyim böylece konuda eksik bir şey kalmasın...
herhalde ilk kez 7 serilik bir flim olucak amerikan sinemasında.
quote:
Orjinalden alıntı: egzantirig
herhalde ilk kez 7 serilik bir flim olucak amerikan sinemasında.
Star Wars 6 idi başka burakamın üzerine çıkan yok...yani evet 7 serilik bir film olacak...Ve rekoru elinde bulunduracak tabii ejdarha mızrağını çekmeye kakmazsa birileri
ya şaka maka bu harryy poterın kaç kitabı mevcut ben kitap kısmını pek bilmiyorum.. yazan kişi hala yazıyormu kitab
ewet başka filmi yok harry potter ın en son çekilen film ateş kadehi 18 kasımda vizyona girdi ztn
7 kitaplık bi seri bu ve daha henüz 6 tanesi çıktı
yazar:rowling
eee güzel.. 7 kitap ooww
hayal gücü iyiymiş adamın...
kadının dicektin heralde canım
Bu Freedy saçmalıgı vardı o kaç filmdi,fazlaydı o da.