Şimdi Ara

Harry Potter and the Order of the Phoenix (ÇIKTI) (27. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
663
Cevap
0
Favori
60.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar NOLUR YARDIM Bende ne ettiysem düzelmemedim sorunu :S .nolur yardım....

Biri bana %12 ye kadar gelip o save dosyasını bana verebilirmi NOLURRRRR ... yeni bir oyun oluşturun ve % 12 ye kadr geldiğinizde oyunu kaydedin ve oyundan çıkın.C:\Documents and Settings\Sizin Bilgisayarınızın ismi\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Harry Potter and the Order of the Phoenix içindeki klasöörü dosyam.net e upload edermisiniz... nolur bende %11 e geldiğimde bir sonraki bölim açıldığında oyunda garip şeyler oluyor oynanmaz bir hal alıyor NOLUR yardıımmmmmmm .... Yardımlarınızı bekliyorum İsterseniz

olurum.turkiy3m@gmail.com adresine de yollayabilirsiniz [ Nolur BU MESAJIMA BAKINN ] delirecem 2 gündür orda kaldım :S:S:S:S::SS NOLURRRRRR YARDIIMMMM
  • quote:

Orjinalden alıntı: hospitas

BEN %10 DA KALDIM YARDIM EDİN RON UN GARDAŞI GİNNY GRYFİNDOR COMMON ROOM DA SAP SAP BEKLİYO NE YAPMALIYIM YARDIM

Evet bendede orda sap gibi kaldı işte diyomya biri bi %12 ye kadr gelsin sonra C:\Documents and Settings\Bilgisayarınızın Adını Yazın\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Harry Potter and the Order of the Phoenix in içindeki kasörü biri upload etsin ordan kurtulcaz

Aynı sorun bendede var YARDIMMMMMMM
  • Ya arkadaşlar Luna'nın kaybolan eşyalarını bulduktan sonra napacaz?Hiç görev görünmüyo
  • quote:

Orjinalden alıntı: CWReman

Ya arkadaşlar NOLUR YARDIM Bende ne ettiysem düzelmemedim sorunu :S .nolur yardım....

Biri bana %12 ye kadar gelip o save dosyasını bana verebilirmi NOLURRRRR ... yeni bir oyun oluşturun ve % 12 ye kadr geldiğinizde oyunu kaydedin ve oyundan çıkın.C:\Documents and Settings\Sizin Bilgisayarınızın ismi\Local Settings\Application Data\Electronic Arts\Harry Potter and the Order of the Phoenix içindeki klasöörü dosyam.net e upload edermisiniz... nolur bende %11 e geldiğimde bir sonraki bölim açıldığında oyunda garip şeyler oluyor oynanmaz bir hal alıyor NOLUR yardıımmmmmmm .... Yardımlarınızı bekliyorum İsterseniz

olurum.turkiy3m@gmail.com adresine de yollayabilirsiniz [ Nolur BU MESAJIMA BAKINN ] delirecem 2 gündür orda kaldım :S:S:S:S::SS NOLURRRRRR YARDIIMMMM

YOKMU CWP VEREN ::: YARDIMCI OLAN YOKMUUUUUU

• tam room of requiments deyim dedi 10 -20 kişyi bul getir kafayı yicektim halada yapamadım
  • quote:

quote:

Ya arkadaşlar NOLUR YARDIM Bende ne ettiysem düzelmemedim sorunu :S .nolur yardım....

İLGİLENEN YOK HERHALDE

• quote:

quote:

quote:

İLGİLENEN YOK HERHALDE

Er ya da geç mutlaka birisi gelip yardım edecek. Böyle ifadeler kullanarak gereksiz iletiler göndermeyiniz.

• quote:

Orjinalden alıntı: pl4y3r_55

quote:

Orjinalden alıntı: büyük adam

nforcer biraz ayıp olmuyomu benim ss lerimi alıyon bari teşekkür et

ÇOK CİDDİYİM AMA

arkadaşım spam yapma

• Ya bebe oyunları oynuyonuz geçin bu işleri (Desem inanmayın) Ben DVD sini aldım hatalı çıktı
  • Flimi kötüydü ama , oyununu indirmem
  • film gayet güzeldi bence oyunun da görevleri bitirdim yan görevler kaldı uğraşmıyorum onlarla sıkıyo bi yerden sonra..
  • Loney Gorevinden Sonra Ne yapıcaz KİMSE BİLMİYOR MU BİRKAC kişi sormus ama cevap veren yok ..... Kızın eşyalarını topladık verdik kıza sora tasklar bitti napcaz %76 da kaldık
  • Hadi CWReman gözün aydın. Senin için %13'lük kayıt dosyası yaptım. Kayıt dosyasında en son Incendio ile bitkileri yakıp Room of Requirements'a geldim.

http://rapidshare.com/files/49557127/hpootp13.rar.html
  • n forcer Allah senden Razı OLsun ... NE söyleyeceğimi bilemiom Vallaha cok saol KARDEŞŞŞŞŞ Allaaaa şimdi ben geiommn POTTTEERRRR
  • quote:

Orjinalden alıntı: effect87

Loney Gorevinden Sonra Ne yapıcaz KİMSE BİLMİYOR MU BİRKAC kişi sormus ama cevap veren yok ..... Kızın eşyalarını topladık verdik kıza sora tasklar bitti napcaz %76 da kaldık

+11111
  • slm beyler bende oyuna dün basladım ve
    %44 e geldim bugün oyun güzel sorunlarım olunca yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: huseyin__58

quote:

Orjinalden alıntı: effect87

Loney Gorevinden Sonra Ne yapıcaz KİMSE BİLMİYOR MU BİRKAC kişi sormus ama cevap veren yok ..... Kızın eşyalarını topladık verdik kıza sora tasklar bitti napcaz %76 da kaldık

+11111

Level dergisinin bu ayki yani ağustos sayısında oyunun tam çözümü var incelemenizi öneririm
  • Yerde kırmızı çarpı işaretleri olan Luna bölümü nasıl geçiliyor biri anlatabilir mi :)

edit: küçük çarpının olduğu yere tabure koyup yukarı çıkmak gerekiyormuş :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zet3 -- 19 Ağustos 2007; 19:42:42 >
  • %52 deki görev neyse o nasıl yapılıyo bilen varmı
  • Room of requirement te takılı kaldım lüften yardıımmmm
  • 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.